Reizen is bezinnen en tot rust komen

Een ontmoeting met jezelf

Vraag jij jezelf wel eens af: ‘Wie ben ik’, ‘Wat wil ik nou echt’ of ‘Welke kleur wil ik aan mijn leven geven’? Leef jij je leven op jouw manier? Of blijf je je aanpassen? Durf je je te onderscheiden? Te kiezen voor wat jou echt gelukkig maakt?

Hoe kun je een positieve invloed hebben op het grotere geheel? Mooie en krachtige vragen om inzicht te krijgen in wie je bent en welke keuzes het beste bij je passen.

Vaak begint hier de bewustwording van de manier waarop je tot nu toe leefde, je motivaties, overtuigingen. Welke oude overtuigingen heb je nog en welke rollen speel je? Wie ben ‘ik’ en wat wil ‘ik’ nu écht in mijn leven zijn oprechte vragen aan jezelf.

Hoe kom je tot het punt van een echte ontmoeting met jezelf?

En wie ontmoet je dan in jezelf? Onze "IK" bestaat uit meerdere delen. Je kent dat wel, die stemmetjes in je hoofd die je tot iets dwingen of de controle willen hebben. Ze kunnen jouw geluk in de weg staan, maar ook aan je geluk bijdragen.

Hoe dan? Hoe kunnen deze ‘stemmetjes’ samenwerken zodat jij meer in je kracht staat? Hoe kun jij je gelukkiger en vitaler voelen?

Op deze vragen geeft vragen geeft Diana Bergsma, coach & counselor met ruim 25 jaar ervaring, antwoordt in een dynamische en interactieve lezing. Zij nodigt je uit mee te denken en mee te doen met oefeningen die je kunnen helpen om meer in verbinding te komen met jezelf. Ze schreef het boek ‘Een ontmoeting met jezelf’.

De verhalen in dit boek zijn geschreven door inspirerende vrouwen die opkomen voor zichzelf, hun werk, hun familie, hun dromen en verlangens. Zij illustreren hun verhaal aan de hand van vele voorbeelden, die aanmoedigend, ontroerend en troostend zijn. De schrijfsters laten zien dat beperkingen ook mogelijkheden kunnen worden, wanneer je bereid bent open en eerlijk naar je leven te kijken en als je durft te veranderen.

Thema's die in dit boek aan bod komen zijn: • de acceptatie van een eetstoornis • wat heeft een burnout te vertellen • van armoede naar directeur • wie ben ik als moeder • wat leer ik van mijn kanker • verantwoordelijkheid nemen voor mijn “ik” • ongewilde kinderloosheid • van hoofd naar hart

De persoonlijke verhalen van de vrouwen zijn bijzonder en hartverwarmend, geven jou een steuntje in de rug om ook te kiezen voor hetgeen naar waar jij verlangt en nodig hebt. Deze vrouwen gingen je voor en zij durven nu met hart en ziel voor zichzelf te staan.

Wil je het boek "een ontmoeting bestelen? Wil je lezen over de ervaringen van de deelnemers die deze coaching reis hebben meegemaakt? Klik hierPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →