Reizen is bezinnen en tot rust komen

Gevoel en liefde voor watjes?

Verbinding maken vanuit je hart, dit is niet iets dat alleen voor vrouwen belangrijk is. Ook voor mannen is een relatie gebaseerd op een verbinding vanuit het hart. Logisch zul je denken?

Zeker logisch. Tegenwoordig spreekt men steeds bewuster over het onderbuikgevoel en ‘het moet me raken’. Waar dit voorheen een ‘vrouwending’ was, ontstaat er voor mannen ook meer ruimte om hier openlijk mee bezig te zijn. Ofwel voorbij het imago van ‘jagen’ of ‘watje’.

Passie en bezieling

Steeds meer mannen hebben de behoefte om vanuit hun hart te leven. Om gevoelens te delen en meer vorm te geven aan passie en bezieling in het dagelijks leven en werk. Dit kan best een uitdaging zijn; niet genoeg tijd nemen om gevoel en intuïtie te verkennen, of het maar lastig vinden om je verhaal kwijt te kunnen. Daarbij dan toch ook gewoon echt man blijven: sterk, resultaatgericht, geen onzin en leider zijn. Hoe is dat te verenigen met luisteren naar je verlangen en gevoel?

Bewuster met open hart

In onze huidige maatschappij zitten we vaak in een soort spagaat. Hoe zet ik mijn kracht in zonder als een olifant door een porseleinkast te denderen? Hoe blijf ik trouw aan mijn eigen gevoelens en kies ik de juiste weg? Pas ik me aan en volg ik de veilige weg van een gevoelige, zachte man die luistert en zorgt? Of ga ik mijn eigen weg, levendig, vol passie?

Het onderzoeken van de innerlijke balans tussen mannelijke en vrouwelijke elementen is voor mannen vanzelfsprekender geworden. We kunnen natuurlijk niet bagatelliseren, maar de toon is wel gezet dat een man bewuster vanuit zijn gevoel en intuïtie leeft. Je hart openen, voelen wat er in je onderbuik leeft en kiezen voor wie jij wilt zijn in dit leven.

Gevoel en liefde voor watjes? Gevoel en liefde voor watjes? Gevoel en liefde voor watjes?

Relatie als pad

Een relatie is een prachtige manier om je oorspronkelijke natuurlijke kracht op een gezonde manier tot uiting te brengen. Vanuit ware kracht met een open hart. Als je een liefdesrelatie hebt, kan deze dienen als een hulpmiddel bij de ontplooiing de innerlijke balans tussen mannelijk en vrouwelijk. Het helpt mannen meer in contact te komen met hun essentie en oerkracht. Het transformeert boosheid in levensvuur en passie, gemis in compassie en verlangen in liefde.

Een relatie kan een mooi pad zijn om te leren om zowel krachtig, sterk, als gevoelig en liefdevol te kunnen zijn. Gevoel en liefde voor watjes? Nee, het is pure kracht!Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →