Reizen is bezinnen en tot rust komen

‘Jij mag zijn wie je bent, en zoals je bent, met fouten en gebreken.
om te kunnen worden, die je in aanleg bent,
maar zoals je je nog niet kunt vertonen.
en je mag het worden op jouw wijze en in jouw uur.

­ Anna Terruwe

De kracht van je gedachten

Als je sombere gedachten hebt, roep je somberte op. Niet alleen je gedachten, maar ook je omgeving zal veranderen. Maak hier een gewoonte van en uiteindelijk zal je hele gedrag hiermee veranderen. 

Hoe kunnen gedachten je identiteit veranderen vraag je je misschien af? Dat werkt eigenlijk best eenvoudig: je gedachten geven richting aan wat jij denkt dat mogelijk is en zorgen ervoor dat je ziet wat je verwacht te zien. Denk aan rode auto’s en vervolgens is dat alles wat je ziet op weg naar je werk. Focus je op hoe verschrikkelijk je je baan vindt of hoe saai je het vindt op school, dan is dat vervolgens alles wat je brein je presenteert... Als je dit maar lang genoeg volhoudt, verander je je kijk op de wereld en voordat je het weet limiteer je jezelf in alles wat je kan bereiken. Het bewijs om je overtuigingen te focussen in de richting die jij wenst en kracht bij te zetten!

Ga je door in de hectiek van alle dag en richt je je op de ander? Of is het nu tijd om meer vanuit jouw eigenheid te gaan leven, vanuit je hart en met jouw kwaliteiten? Kortom, meer in contact te komen met wie je werkelijk bent? Te gaan leven vanuit de parel die jij, evenals ieder mens, in je draagt? Soms is de balans in je leven even zoek, of heb je het gevoel dat je jezelf kwijt bent. Heb je de indruk dat je niet meer bent wie je vroeger was. We kennen allemaal van deze fases. Het zijn signalen die op het moment zelf niet fijn zijn, maar wel heel erg veel verrijking in je leven kunnen gaan brengen.

Durf jij het aan om je overtuigingen onder de loep te nemen? Om je knelpunten te onderzoeken? Om te ontdekken waar je jezelf verloren bent en weer kunt vinden? Zijn dit vragen waar jij mee worstelt? 

Ga op reis om weer dichter bij jezelf te komen. Laaf je aan de bijzondere omgeving het Ayurveda Hotel Luna y Sol met Diana Bergsma. Zij organiseert van 7 tot 14 november de reis “Ontmoeting met jezelf” in het hart van Andalusië, op 30 km afstand van Malaga en tien minuten rijden van de zee. Deze coaching reis helpt je de verbinding met jezelf te versterken door middel van schrijven over je leven, meditatie, opstellingen, lichaamswerk, dans en klankexpressie. Een mooie en krachtige combinatie.

Adventure can be an end in itself. Self­discovery is the secret ingredient that fuels daring. Grace Lichtenstein

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →