Wij doen alles voor jouw geluk

Jouw Mantra in 2017 is?

Geloof jij dat je wensen ook waarheid kunnen worden? Of schrap je het woord "wensen" al gelijk uit je woordenboek?

Slechte ervaringen, teleurstellingen e.d. in je leven kunnen een reden zijn waarom je niet meer geloofd dat jouw wensen kunnen uitkomen. Realiseer dan wel dat je geen of weinig invloed hebt op je de kwaliteit van je leven. 

De regie pakken om een nieuwe wending aan je leven te geven vraagt inzicht in jezelf. Wil je liever doemdenken dat het jou nooit lukt om dat te krijgen in je leven wat je echt wilt dan heb jezelf ontkracht. Je hebt een besluit gemaakt om niet positief te denken.

Maar hoe zijn het zijn als je wel een leven kan creëren waarin je wensen uitkomen?
Een paar tips:

  • begin eens te kijken wat bij je past
  • wat je echt wilt voor jezelf
  • herken je uitvluchten
  • schrijf je wensen eens op en gebruik nieuwe woorden
  • denk je nog positief?

Mijn voostel is dat je werkt met een paar woorden b.v. ik hou van mezelf, of ik ben slim, of ik ben gelukkig ...., deze blijf je herhalen. Zo wordt het jouw mantra en bekrachtig jij jezelf. Let goed op waarin je negatieve gedachtes krijgt. Neem het alleen waar en heb er geen oordeel over.

Blijf doorgaan met je mantra net zolang totdat je de woorden gaat voelen en je er blij van wordt. Als je merkt dat je gaat twijfelen, heb geduld en onderzoek het. Vraag je zelf af waar het vandaan komt. Vaak zijn het oude overtuigingen die het je lastig maken. Het idee dat NU je wensen moeten uitkomen.

De sleutel ligt in "je zelf kennen en jezelf aardig vinden", dat is de grote stap die jij kan maken in 2017. Dus motiveer jezelf en bedenk wat zou je mantra kan zijn voor de aankomende tijd? 

In het herhalen van je mantra merk je dat je meer gaat concentreren, dat je rustiger wordt, dat ze diep op je inwerken en een beroep doen op je innerlijke wijsheid.

Wil je meer leren over postief denken, hoe je overvloed in je leven creëert, over hoe je de regie pakt in je leven, ga dan eens mee met onze reizen. 

 

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

79.5 2876 22