Reizen is bezinnen en tot rust komen

Kenia is een heerlijk land om te reizen

In de winter en voorjaar is Kenia een heerlijk warm land. Wil je niet op wintersport maar naar de warmte, kies dan dan uit een van onze 3 speciale safari - wellness reizen. We hebben ter plaatse onze contacten waardoor wij snel kunnen handelen. 

Kies uit

Wellness reis aan zee in Kenia

Gun jezelf een mooie cadeau en vlieg naar de zon, blauwe zee en witte stranden!  Kom volledig tot rust in het Pearl en geniet van het mooiste strand van Kenia. Je kunt zelf een wellness programma maken met: spa, gym, massages, jacuzie en beauty behandelingen. Om een ontspannen start te maken krijg je van ons een gratis full body massage.
Deze reis kan door 1 of meerdere personen worden geboekt. Geniet van deze beste wellness reis. Lees verder over deze reis. KLIk hier

 

Safari en Diani Beach Kenia

Soms wil je eruit en andere ervaringen opdoen, dat kan in deze safari wellness reis naar Kenia. Daar krijg je avontuur en tegelijkertijd ontspanning. Een geweldige mix bedoeld voor mensen die rust zoeken en van de natuur en wilde dieren houden. Je krijgt van ons alvast een fijn cadeau: een full body massage! Deze reis kan door 1 of meerdere personen worden geboekt. 
Je gaat naar Kenia’s beste parken om grote kuddes olifanten van dichtbij te bekijken. Het Amboseli National Park is een van de meest populaire parken in Kenia en op een heldere dag biedt dit park je ook nog een prachtig uitzicht op de hoogste bergtop van Afrika, de Mount Kilimanjaro. 
Deze laatste dagen kun je heerlijk ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van het resort. Genieten bij een van de barretjes, het zwembad of op het strand, op een ligbed in de tuin, met een goed boek of tijdens een massage of beautybehandeling. Wij hebben in ieder geval één kleine ontspannende verrassing en een full body massage (1uur) voor jullie geregeld. Overige spa en beautybehandelingen zijn gemakkelijk zelf te regelen via het resort. Het strandhotel biedt massages, manicure, pedicure, een outdoor open air jacuzzi, een gym en een stoombad. KLIK hier

Safari en Wellness reis Kenia, de Aberdare highlands

Wanneer je er klaar voor bent, rij je door de groene vruchtbare hooglanden van centraal Kenia naar Nanyuki. Deze stad is in 1907 gesticht door Britse kolonisten, van wie de afstammelingen nog altijd in Nanyuki wonen. Bij het passeren van evenaarsgrens wordt een stop gehouden. Hier krijgen jullie een korte demonstratie over het corioliseffect (verschil in draaikolk van water ten zuiden/noorden van de evenaar). Overnachting in het prestigieuze Fairmont Mount Kenya Safari Club.

Deze dagen kun je op een ochtend game drive en/of een middag game drive op zoek naar de dieren die dit park zo uniek maken; de gerenuk (girafantilope), netgiraffe en grevy’s zebra. Naast het overige wildlife is Samburu Game Reserve (samen met de aangrenzende reservaten Shaba en Buffalo Springs) ook een paradijs voor vogelaars, met enkele van de mooiste vogels die in Kenia te vinden zijn.

Gedurende een van deze dagen is er tevens de keuze uit één van de volgende 1-uur durende spa-behandelingen (inbegrepen): deep tissue of aroma therapy of swedish massage of een body scrub. In de tussentijd kun je ontspannen en gebruik maken van de aanwezige faciliteiten en optionele activiteiten van het camp. Een optioneel bezoek aan een Samburu cultureel dorp kan geregeld worden, indien gewenst. Maaltijden en overnachting bij Samburu Intrepids Camp. Lees verderPlaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →