Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema boeken-persoonlijke-ontwikkeling

21nov

Biodanzaboek

(Aggy heeft mij gevraagd publiciteit te maken voor haar boek en dat doe ik met plezier!!)

Aggy van Caldenborgh heeft, in samenwerking met Lyan van der Meulen, de openhartige verhalen opgetekend van twaalf mensen die aan biodanza doen. Zij vertellen wat biodanza hun gebracht heeft op verschillende gebieden. Een rijk palet aan ervaringen. Bijzondere ontwikkelingen in het leven van deze mensen.

 

Twaalf verhalen, twaalf verschillende mensen, woonachtig op verschillende plekken in Nederland. Mannen en vrouwen, verschillende leeftijden, verschillende beroepen. Ze hebben een ding gemeen: ze doen allemaal aan biodanza.

 

Wat heeft het hen gebracht? Lees het zelf!
Of je nu zelf aan biodanza doet of nieuwsgierig bent naar wat het jou kan brengen, het is een verrijkende ervaring om de verhalen te lezen.

 

Een boek om per hoofdstuk of in een adem uit te lezen.
Wat is biodanza eigenlijk? Waarom zijn mensen die biodanza doen er zo enthousiast over? Wat is er zo bijzonder aan? En als je al aan biodanza doet: hoe mooi is het om de ervaringen van anderen te lezen!

 

Mensen zoals jij en ik die hun hart openen en zichzelf laten zien.
Geniet mee van wat het hen heeft gebracht. Lees ook hoe ze op een liefdevolle manier hun schaduwkanten konden zien. Wat het hen gebracht heeft op verschillende gebieden in hun leven, relaties, werk, persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde…

 

Aggy en Lyan hebben naar de verhalen geluisterd en ze gebundeld in dit unieke boek. Een cadeau voor jezelf of voor mensen in je omgeving. Om de persoonlijke verhalen te kunnen lezen. Geniet ervan en herken óf ontdek de kracht van biodanza.

Bestel NU je boek.

 

En wil je ook eens biodanza ervaren? Kom dan naar het weekend 24 - 27 feb, lees verder

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod