Reizen is bezinnen en tot rust komen

Meditatie zeil reizen, goed voor kinderenMeditatie zeilreizen, goed voor kinderen

Ook kinderen ervaren stress, maar leren opvoeders ze ook ermee om te gaan? Er gaat heel veel om in die kleine hoofdjes, meer dan ze kunnen vertellen. Piekeren, moeite met slapen, zeuren, buikpijn of hoofdpijn, niet goed kunnen concentreren zijn signalen die vaak duiden op stress en spanning.

Wat is mediteren?

Veel opvoeders denken bij mediteren aan urenlang in kleermakerszit, verplicht met je ogen dicht "ohhhh" zeggen. 
Mediteren is veel meer dan alleen stil zitten! Mediteren is spanning loslaten en leren ontspannen. Meditatie is méér dan zweverig gezwam. Het doet stress en angst dalen, terwijl ons geheugen en controle op emoties erop vooruitgaan.

Dat is de tussentijdse conclusie van onderzoek van top neuroloog Steven Laureys. Hij wil niemand verplichten om te mediteren, maar pleit er wel voor om de technieken al op school aan te leren.

Meditatie zeil reizen, goed voor kinderenOnze meditatie-zeilreizen voor families

Als opvoeder kun je keuzes maken over type vakanties die je aanbiedt aan je kinderen. De vraag is echter of we ook aan de gezondheid van onze kinderen denken. Vaak gaan opvoeders uit van plezier, goedkoop, pretvakantie, veel andere kinderen. 

Maar klopt dit ook? Onderzoek je als opvoeder ook andere opties die het kind ontspanning en rust geven? Kwaliteit in plaats van kwantiteit. 

Houd je van natuur en bezinning dan is deze zeilvakantie precies wat je zoekt! Je ontdekt de pracht en stilte van de zonovergoten Griekse eilandjes in de Ionische zee. Mallika en Deep zijn gewend om met kinderen om te gaan, zij nemen je mee naar de mooiste witte Meditatie zeil reizen, goed voor kinderenstrandjes.

Zij leven vanuit hun hart en passie en leven al jaren op de zeil catamaran Yemaya. Als ervaringsdeskundigen weten zij dat de unieke combinatie van zeilen met stilte en meditatie je leven inspiratie geeft. Voortbewogen door moeder natuur zelf en met haar wind wapperend door je haren, word je als vanzelf naar de stille kern in jezelf getrokken. 

Op de boot is er rust, gezond eten en liefde. Yoga, meditatie en persoonlijke aandacht helpen je verder te onthaasten en brengen je dichter bij jezelf.  Humor, plezier en leuke excursies maken deze meditatie - zeil vakantie tot een geheel.

Wil je meer weten over deze meditatie- zeil reis? in Griekenland

 Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →