Wij doen alles voor jouw geluk

Mysterieus en boeiend: jezelf leren kennen

Wees wie je wilt zijn, met al je plussen en je minnen

Met je onrust en je pijn en met je liefde diep van binnen

Met je zorgen, je vertrouwen, met je vreugde en je leed

Met wat zich nog zal ontvouwen en....met wat je het liefste maar vergeet.....

Met je warmte, je bezieling en met jouw spontaniteit

Met je pracht gevoel voor humor met je stijl,  je waardigheid

Wees wie je wilt zijn, dan wint jouw licht aan kracht en gloed

Dan zal je stralen vanuit je kern omdat je dan....jezelf ontmoet

  • Sabine Hess

Het proces van jezelf leren kennen is mysterieus en boeiend. Steeds meer mensen ervaren het als de essentie van hun bestaan. De roep om onszelf te leren kennen komt uit ons diepste wezen. Is dit de baan die je werkelijk wilt? Hoe om te gaan met gevoelens van onzekerheid, verwarring of paniek? Ben je tevreden met je relatie en het leven dat je leidt? Of is er meer uit het leven en vooral uit jezelf te halen?

Maar waarom is het toch zo moeilijk om onszelf te leren kennen? Waarom lijken aspecten van onszelf verborgen, moeilijk te vinden of te ervaren? Het belangrijkste is niet bang te zijn om eerlijk naar jezelf te kijken. Natuurlijk zul je als je afdaalt in jezelf zaken leren waar je niet tevreden mee bent maar durf die schaduwkanten onder ogen te zien! Pas wanneer je je bewust bent van iets kan je het veranderen, toch? Ook je schaduwkanten kan je stukje bij beetje veranderen, of er in elk geval bewust mee om gaan.

Wil jij heel graag jezelf (terug) vinden maar weet je niet hoe te beginnen? Of ben je gewoon benieuwd hoe andere vrouwen dit aan hebben gepakt? Lees dan het boek Ontmoeting met Jezelf van Diana Bergsma. De persoonlijke verhalen van deze 18 vrouwen zijn bijzonder en hartverwarmend, geven jou een steuntje in de rug om ook te kiezen voor hetgeen naar waar jij verlangt en nodig hebt. Deze vrouwen gingen je voor en zij durven nu met hart en ziel voor zichzelf te staan.

Wie ben jij? Wat wil je echt? Wordt je bewust van je levenswijze en ontdek welke overtuigingen en rollen nog helemaal bij je passen. Dat is een mooie ontmoeting met jezelf.

 


Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

61.7 3079 22