Reizen is bezinnen en tot rust komen

Single zijn; alle ruimte voor jezelf!

Single zijn... Je bent vrij, vrij in het nemen van je beslissingen, hebt de tijd om te leven zoals jij dat wilt en je tijd door te brengen met wie je wilt...

Hoeveel mensen kennen hun dromen en ambities en kozen toch voor een ongelukkige relatie? Zou jij niet willen dat iedereen zijn eigen spoor kan volgen, dromen kan ontdekken en daarnaar te leven? Wat is jouw excuus? Single zijn is een prachtige kans om je passie na te streven, om jezelf onder te dompelen in wat jou optimaal laat groeien. Geluk zit in jezelf; je zult nooit gelukkig zijn in een relatie als je te weinig ruimte maakt om te leven zoals jouw hart dat ingeeft.

Ontdekken wie je werkelijk bent

Je goede, minder goede, onverschillige, sterke, zwakke, opmerkelijke kanten mogen er gewoon open en bloot zijn. Single zijn geeft je tijd om alleen te zijn zodat je alle aspecten van jezelf kunt leren kennen. Om je ‘demonen’ onder ogen te zien in plaats van ze weg te stoppen omdat je bang bent dat ze je relatie teniet doen. Veel relaties lopen vast omdat we teveel onopgeloste bagage met ons meedragen. Jezelf verkennen in alle spelonken van je zijn, dat is een prachtige schat van zelfkennis die als een handleiding is in elke relatie.

Van jezelf houden

Heel cliché deze uitspraak: eerst van jezelf houden, dan kun je van een ander houden. Natuurlijk kun je wel van een ander houden, maar op momenten dat je puur en onbevangen in de liefde wilt staan; zul je op blokkades stuiten.

Wanneer je hebt geleerd om van alles van jezelf te houden; ook van je pijnpunten en uitdagende kanten, heb je de ander niet nodig om je de waardering te geven dat je waardevol bent. Dat heb je namelijk zelf al gedaan. ‘Nodig hebben’ voelt toch net even wat anders dan open en onbevangen van de liefde voor elkaar te genieten.

Spiritueel groeien gaat over verkennen van wat je wilt doen met je leven; het leven als ontdekkingstocht. Single zijn geeft alle ruimte om dit helemaal in je eigen tempo te doen, in het NU te leven en alle tijd te nemen om te investeren in jezelf.

Rijkdom

Is jouw leven daadwerkelijk rijker met een partner? Dat is niet altijd vanzelfsprekend zo. Wanneer je nog niet tevreden bent met de keuzes die je in je leven hebt gemaakt, nog niet helemaal leeft naar jouw normen en waarden, kan het heel wijs zijn nog een tijdje op jezelf te blijven.

Een relatie kan je lui maken in je persoonlijke ontwikkeling. Alles is comfortabel, loopt fijn en je kunt lekker met elkaar bezig zijn. Je doelen en dromen komen al snel op een wat lager plan te staan. Single zijn geeft je kansen nog meer jezelf te zijn. Dit is een prachtige tijd om je opnieuw te verbinden met wie je bent, dit is een mooie tijd voor reflectie en je innerlijke rijkdom. Een periode van acceptatie en loslaten...

Als single heb je alle ruimte voor zelfonderzoek en te kijken of de persoon bent wie je echt wilt zijn. Single zijn kan de meest magische, prachtige tijd van je leven zijn.Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →