Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

← Blog ← Thema spirituele-vakantie

16nov

Toeval bestaat niet

Toeval bestaat niet, zegt men. Dat geloof ik ook. Ik zie tijdens de coaching reizen dat de groepen in samenstelling afgestemd zijn op elkaar. Dat juist deze mensen elkaar treffen die week is niet gepland, maar ook niet toevallig. Ze brengen thema' s met zich mee waar de andere groepsleden zich in herkennen. Vaak hoor ik de mensen zeggen "dit herken ik, heb ik ook last van, je bent mijn spiegel."

Een van mijn vaardigheden is om die dynamiek in te zetten in een groep, dat het lijkt alsof die ontmoetingen tussen de mensen als vanzelfsprekend verlopen.
Soms is een groep buitengewoon op elkaar afgestemd en kan ik als coach direct meer de diepte in. Met diepte bedoel ik dat ik andere lagen aanspreek in mensen, die nog verborgen, maar heel erg mooi zijn.

Het raakt me altijd weer bijzonder als ik zie hoe liefde en respect zich op een natuurlijke wijze ontvouwen tussen de mensen. Ze vertrouwen elkaar de meest intieme momenten toe. 
Als dit gebeurt ontstaat er een magie in een groep, een buitengewone energie die helend is voor iedere deelnemer. En ook voor mij. Deze energie geeft een opening tot iets nieuws, iets wat mensen in zichzelf nog niet hebben ontdekt.

En dit is precies waar een coaching reis voor staat, het is een avontuur die je ingaat waarvan de uitkomst altijd verrassend is. Je komt in een sfeer van liefde en respect en dat verdubbeld zich met elk mens die aanwezig is. Dát geeft een enorme kracht om jezelf op een liefdevolle manier te ervaren en te begrijpen. 

Toeval bestaat niet, ik weet het zeker. ”Het valt je toe", dat het je toevalt doe je met je eigen gedachten. Je stuurt het toeval door tevoren bewust of onbewust erover gedacht te hebben! Spannend hé, wat er allemaal kan gebeuren in zo'n coaching reis. 

In het volgende blog schrijf ik over, hoe jij je gedachten kan sturen. Ik hoop je te ontmoeten, ik weet nu al, dat het geen toeval is.

Wil je ook eens mee op een coaching reis naar Marokko of Spanje? Kijk dan op de website. Tot ziens, Diana Bergsma.

De groepssessies en de coaching is heel diepgaand, het brengt me veel, ik kan mezelf laten zien, de verbinding is erg sterk met de groep. Ik ervaar deze week als een omslagpunt, een levensveranderende ervaring. Het was heel spannend om mezelf te laten zien in de groep, best eng om mezelf zo bloot te geven bij mensen die ik niet kende. Door me te openen kwamen er juist dingen bij mij in beweging. Veel dank van Heleen.

COMMENTS
Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Email adres is verplicht!

Ons Reisaanbod