Reizen is bezinnen en tot rust komen

Wanneer ga jij jezelf vieren?

Wie ben "ik" en wat wil "ik" nu écht in mijn leven is een oprechte vraag aan jezelf. Vaak begint daar de bewustwording van hoe je tot nu toe hebt geleefd, wat waren je motivaties, welke oude overtuigingen heb je nog en welke rollen speel je?

In het boek ‘Een ontmoeting met jezelf’ lees je persoonlijke verhalen van vrouwen die bijzonder en hartverwarmend zijn. Ze kunnen jou een steuntje in de rug geven om ook te kiezen voor jouw verlangens en noden. Deze vrouwen gingen je voor en zij durven nu met hart en ziel voor zichzelf te staan.

Een leesfragment uit het boek, verhaal: Wanneer ga ik mezelf vieren?
“Mijn bekken is nog warm van gisteren. Mijn lief kwam langs. Het is uit tussen ons. We wisselden wederzijdse spullen uit in mijn huis. Frans, hij is me zo dierbaar, zo lief en zo vertrouwd. We houden elkaar vast en we voelen elkaar. We drinken de laatste fles Whale’s Tale, de wijn die we samen ontdekten. We wandelen even de tuin in. We omhelzen elkaar. We belanden in bed. Ik ben bij hem hij is niet bij mij ik wil dat hij blijft hij is niet bij mij ik wil hem dichterbij waar is hij ik kan hem niet pakken hij is weggeglipt”

Een verhaal van een ‘gewone’ vrouw, dat misschien voor velen herkenbaar is. Ervaringen delen geeft kracht, herkenning, erkenning en als je open staat voor persoonlijke groei zullen deze ervaringen helend werken.

Wat is jouw antwoord op ‘Wie ben ik’? en ‘Wat wil ik nu echt in mijn leven? Hoe leef ik vanuit mijn hart?

 

 

Magazine Paravisie:

Om je bewust te maken van de invloed die jij op je eigen leven hebt, vertellen achttien zeer verschillende vrouwen hoe zij hun bestaan vorm hebben weten te geven, ondanks de hobbels die zij op hun weg zijn tegengekomen. Het bijzondere aan dit boek is dat de achttien vrouwen de verhalen zelf hebben geschreven, waarbij ze met raad en daad werden bijgestaan door coach Diana Bergsma. Zij is de samenstelster en haar doel is om mensen via dit boek aan te moedigen niet naar obstakels te kijken die in je leven op je pad komen, maar naar mogelijkheden. Alle deelneemsters gingen een proces van loslaten door, om vervolgens op zichzelf te kunnen vertrouwen. Juist de verscheidenheid aan achtergronden en ervaringen die de schrijfsters onder woorden brengen, maakt dat dit een inspirerend boek is dat menigeen zal helpen beter in zijn of haar kracht te komen.


Diana Bergsma, schrijfster van dit boek en oprichtster van Spirituele Vakantie Reizen geeft interactieve lezingen waar de nadruk ligt op: ‘Hoe leef ik vanuit mijn hart’. Uiteraard is daar geen eenduidig antwoord op, voor iedereen is dat verschillend. We verkennen in deze lezing hoe we dat kunnen doen. Wat heb jij nodig om je Hart te openen en te vertrouwen?

Wil je Nu het boek kopen?Plaats hier je reactie!

Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Dit veld graag vullen!
Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →