Wij doen alles voor jouw geluk

Wij zorgen dat je geld gerandeerd "safe" staat. 

Bij Spirituele Vakantie Reizen kan dat nooit gebeuren, wij zijn aangesloten bij:

STO reisgarantieDe STO-reisgarantie,  houdt in dat een reisorganisator de reissom pas krijgt wanneer de reis achter de rug is. Veel kleine organisaties bieden deze garantie via de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, waar wij ook lid van zijn. Wij zijn te vinden onder deelnemers nummer: 13038 bij de VvKR. Bij ons dus geen rampverhalen!

VvKR lidmaatschapLet op: Aangesloten bedrijven herken je aan het logo. Maar het komt voor dat bedrijven dit ten onrechte gebruiken. Check daarom de naam op de genoemde websites.

Op je annuleringsverzekering kun je de kosten niet verhalen. Deze biedt geen dekking voor de kosten door faillissement van de reisorganisatie.

Zekerheid wilt iedereen! 

Unieke Kwaliteit Garantie

Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België. Alleen wij geven Kwaliteit Garantie op 7 belangrijke zaken die onze klanten waarderen en belangrijk vinden.

  • Professionals die de groepsreizen begeleiden
  •  Kleinschalig, goede sfeer en persoonlijk aandacht
  •  Vanaf 2011 geven wij de beste maatwerk - spirituele reizen
  •  Keuze uit vele type reizen, voor individueel, gezin en groepen
  •  Snelle service en gratis advies, elke dag bereikbaar per mail of telefoon 
  •  ​Vertrek Garantie: 95% van onze reizen gaan door. Zo niet: geld terug
  •  Wij voldoen aan de financiële garantieverplichting en zijn lid van de STO reisgarantie en de Vereniging van Kleinschalige     Reisorganisaties.

De kwaliteit van de reizen is goed terug te vinden in de reviews van onze deelnemers, lees ze eens rustig door, dan kom je zelf wel tot een conclusie. Nu Lezen.

Voordat je bij ons een reis boekt moet je eerst akkoord gaan met de reisvoorwaarden. Het kan altijd gebeuren dat je door onverwachten situaties je reis moet annuleren. Lees dan goed door wat de voorwaarden zijn, dat scheelt een hoop ellende.
Lees verder

Neem gerust contact met mij op
Graag tot ziens, Diana Bergsma
Eigenaar van Spirituele Vakantie Reizen en Coachingreizen.nl

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →