Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Wij zorgen dat je geld gerandeerd "safe" staat. 

De consumenten bond zegt: een geboekte vakantie betaal je vooraf. Hoe voorkom je dat je naar je vakantie kunt fluiten als de je reisorganisatie failliet gaat? Precies je krijgt geen geld terug als de reis organisatie niet is aangesloten bij een garantie fonds.

Bij Spirituele Vakantie Reizen kan dat nooit gebeuren, wij zijn aangesloten bij:

STO reisgarantieDe STO-reisgarantie,  houdt in dat een reisorganisator de reissom pas krijgt wanneer de reis achter de rug is. Veel kleine organisaties bieden deze garantie via de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties, waar wij ook lid van zijn. Wij zijn te vinden onder deelnemers nummer: 13038 bij de VvKR. Bij ons dus geen rampverhalen!

VvKR lidmaatschapLet op: Aangesloten bedrijven herken je aan het logo. Maar het komt voor dat bedrijven dit ten onrechte gebruiken. Check daarom de naam op de genoemde websites.

Op je annuleringsverzekering kun je de kosten niet verhalen. Deze biedt geen dekking voor de kosten door faillissement van de reisorganisatie.

Zekerheid wilt iedereen! 

Unieke Kwaliteit Garantie

Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België. Alleen wij geven Kwaliteit Garantie op 9 belangrijke zaken die onze klanten waarderen en belangrijk vinden.

  • Snellere service: wij reageren snel en zijn 7 dagen per week bereikbaar per mail of telefoon
  • ​Unieke methodes: zeer effectief, wetenschappelijk onderbouwd en daardoor behalen wij mooie resultaten
  • Langdurig effect: het blijkt dat deelnemers een reis als een omslagpunt beleven in hun leven
  • Oprechtere aandacht: je krijgt optimale ondersteuning, individuele tijd en aandacht van onze professionals
  • Uitstekende reisvoorwaarden: heldere reisvoorwaarden
  • Meer waar voor je geld: unieke locaties, resultaatgerichte training en de prijs is afgestemd op wat jij ervoor terug krijgt
  • Onze reizen hebben voorkeur van experts en professionals: coaches, zzp'ers en mensen uit het bedrijfsleven gaan mee om hun expertise uit te breiden
  • ​Vertrek Garantie: 95% van onze reizen gaan door. Zo niet: geld terug
  • Betrouwbaarder: wij voldoen aan de financiële garantieverplichting en zijn lid van de STO reisgarantie, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties.

De kwaliteit van de reizen is goed terug te vinden in de reviews van onze deelnemers, lees ze eens rustig door, dan kom je zelf wel tot een conclusie. Nu Lezen.

Voordat je bij ons een reis boekt moet je eerst akkoord gaan met de reisvoorwaarden. Het kan altijd gebeuren dat je door onverwachten situaties je reis moet annuleren. Lees dan goed door wat de voorwaarden zijn, dat scheelt een hoop ellende.
Lees verder

Neem gerust contact met mij op
Graag tot ziens, Diana Bergsma
Directeur van Spirituele Vakantie Reizen en Coachingreizen.nl