Nu kopenDit is een boek dat iedere vrouw mag lezen! Waarom? 

Soms heb je een steuntje nodig in jouw proces. Dit boekt helpt je daarbij!

Diana Bergsma heeft in dit boek de verhalen gebundeld van 18 vrouwen, die na vaak ingrijpende gebeurtenissen onder haar begeleiding hun leven opnieuw hebben vormgegeven. Op een heldere en bijzondere wijze worden de invloeden en de veranderingsprocessen van deze gebeurtenissen beschreven.

Ze is een geweldige schrijfcoach die mij in elk geval snel bij de essentie kon brengen en daarmee zijn zowel mijn verhaal als die van anderen een sterk verhaal geworden. Een boek om te koesteren.

De verhalen gaan over inspirerende vrouwen die opkomen voor zichzelf, hun verlangens en hun dromen. Zij illustreren hun verhaal aan de hand van voorbeelden die aanmoedigend, ontroerend en troostrijk zijn. De vrouwen laten zien dat beperkingen ook mogelijkheden kunnen worden, wanneer je bereid bent open en eerlijk naar je leven te kijken.

Een greep uit de Thema's zijn:

  • Hoe ga je om met de frustratie als je allerdiepste wens om moeder te worden niet lukt?
  • Of hoe durf je jezelf en gelukkig te zijn, als je moet voldoen aan alle verwachtingen om je heen?
  • Wat als je allermooiste droom in werkelijkheid een hel blijkt te zijn?
  • Weg vluchten van je angsten of leren naar je eigen gevoelens te kijken?
  • Als je kind aan darmkanker overlijdt?
  • Hoe verwerk je seksueel misbruik?

Auteur Diana Bergsma is eigenaar/directeur van Spirituele Vakantie Reizen en coach-counseler. Ze heeft ruime ervaring met het zoeken en vinden van liefde en zelfwaardering in de mens. Ze weet als geen ander hoe hard je dat nodig hebt om echt in je kracht te staan.


Zin in een echt goed boek...Koop NU

Lees hoe deze vrouwen het verschil maken in het leven van anderen, juist omdat zij zichzelf hebben gevonden. 

Voor €16,95 inclusief per post bezorgd. Bestel NU

Dit boek is ook te bestellen in Braille!! Ga naar www.aangepastlezen.nl


Recensies:

Magazine Paravisie:

Om je bewust te maken van de invloed die jij op je eigen leven hebt, vertellen achttien zeer verschillende vrouwen hoe zij hun bestaan vorm hebben weten te geven, ondanks de hobbels die zij op hun weg zijn tegengekomen. Het bijzondere aan dit boek is dat de achttien vrouwen de verhalen zelf hebben geschreven, waarbij ze met raad en daad werden bijgestaan door coach Diana Bergsma. Zij is de coach en auteur en haar doel is om mensen via dit boek aan te moedigen niet naar obstakels te kijken die in je leven op je pad komen, maar naar mogelijkheden. Alle deelneemsters gingen een proces van loslaten door, om vervolgens op zichzelf te kunnen vertrouwen. Juist de verscheidenheid aan achtergronden en ervaringen die de schrijfsters onder woorden brengen, maakt dat dit een inspirerend boek is dat menigeen zal helpen beter in zijn of haar kracht te komen.


Vrouwenbibliotheek:

Een ontmoeting met jezelf vormt een samenvatting van 18 verhalen met de ingrijpende gebeurtenissen van 18 vrouwen van verschillende leeftijden en achtergrond. Het is een verrassend eerlijk en open boek, waarin het hart en de ziel van die vrouwen worden bloot gelegd. De vrouwen werden geïnspireerd en begeleid door hun therapeut om hun ervaringen te delen in een boek en er nog sterker van te worden. De 18 ijzersterke over-winningen op zichzelf, de omstandigheden, ziekten of ongelukken staan centraal. Het geeft de hoop dat alles mogelijk is. Wonderen bestaan niet, maar wij mensen zijn in staat om onze leefsituatie weer beter te maken.

Het is bijzonder dat elke hoofdstuk begint met de informatie over de vrouw, haar leeftijd, de opleiding, haar beroep en sociale stand, zodat het heel persoonlijk wordt gemaakt. Er ontstaat een beeld, dat je helpt om in het verhaal te komen. Het gaat over vrouwen uit het gewone dagelijkse leven. Ze kunnen zomaar je buurvrouw zijn, of je collega. Ze zijn overal te vinden, als je goed kijkt. Dat vind ik ook de geheime kracht van dit boek. Er worden vragen beantwoord vanuit persoonlijke ervaringen en dat maakt het lezen intiem en diepgaand.


Andere recensies:

  • Een bundeling prettig leesbare en boeiende verhalen die, dankzij het feit dat het om 'gewone' vrouwen gaat, herkenbaar zijn voor een brede groep van lezers die open staan voor persoonlijke groei. Drs. N.P. Aders
  • Ik ben onder de indruk van de verhalen en dat deze bijzondere vrouwen hun ervaringen en gevoelens met de lezer willen delen. Daar heb ik veel bewondering voor! Els

Bestel het boek