Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Doelgroep van Spirituele Vakantie Reizen

Onze doelgroep zijn mensen die van avontuur en het leven houden. Ze zoeken inspiratie om meer zichzelf te worden, tot rust te komen en te ontstressen. Mensen zijn al snel op hun gemak in de reis. Ze ontmoeten gelijkgestemden. In vele jaren van reizen mochten we bijzondere mensen ontmoeten tussen de 28 en 77 jaar. Wij ontvangen meer vrouwen dan mannen. En natuurlijk hopen we dat meer mannen komen.

Wat zoeken onze mensen?

Door ons grote veelzijdige aanbod zijn er diverse groepen 

  • De grootse groep kiest voor een groepsreis coaching, bezinning, wandel, safari, zeil of mindfulness reis. Een spirituele reis vol van avontuur, zingeving, ontwikkeling, beleving, kleinschaligheid, natuur, met een programma en begeleiding.

  • In de individuele reizen willen mensen ontspannen en tot rust wil komen. In de natuur, aan zee en soms op safari. Zij gaan alleen of met gezin, vrienden of partner. In de andere individuele reizen willen mensen contact met de bewoners van het land, ze willen de cultuur proeven en begrijpen. Ze willen graag actief meedoen, de reizen worden begeleidt door gidsen.

  • Wij geven ook maatwerk reizen die bedoeld zin voor: organisaties, teams en bedrijven. Wij hebben ruime ervaring en kennis.

Spirituele ontwikkeling bij ons betekent:
Worden wie je bent

Wij benaderen spiritualiteit op een praktische manier. Onze inzet is dat jij meer rust ervaart, vrijer voelt, meer vanuit liefde leeft en gelukkiger bent. Volgens vele deelnemers is een reis “een boeiend avontuur” die helpt om inzicht in je zelf te krijgen waardoor je kunt veranderen op een positieve manier. 

Wij lachen graag met jou

Zonder gelachen en plezier te hebben is de reis niet geslaagd. Passie, energie, ruimte en inspiratie zijn heel belangrijk voor onze doelgroep. Zij willen genieten, vreugde beleven en tegelijkertijd de diepte in.

Gelijk even een kijkje nemen bij onze spirituele reizen?

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →