Wij doen alles voor jouw geluk

Onze doelgroep 

Onze doelgroep zijn mensen die van avontuur en het leven houden. Ze zoeken inspiratie om meer zichzelf te worden, tot rust te komen en te ontstressen. Mensen zijn al snel op hun gemak in de reis. Ze ontmoeten gelijkgestemden. De meeste mensen zijn HBO of Universitair gevormd. In vele jaren van reizen mochten we bijzondere mensen ontmoeten tussen de 28 en 77 jaar. Wij ontvangen meer vrouwen dan mannen. En we hopen dat meer mannen komen.

Wat zoeken onze mensen?

Door ons grote veelzijdige aanbod zijn er diverse groepen 

  • De grootse groep kiest voor een coaching, bezinning of mindfulness reis. Een spirituele reis vol van avontuur, zingeving, ontwikkeling, beleving, kleinschaligheid, natuur, met een programma en begeleiding.

  • De mensen die naar het Kerst Festival van Liefde komen willen graag kennismaken met allerlei workshops op het gebied van Liefde. Meerdere begeleiders zijn aanwezig. De groep gaat tot 30 mensen.

  • In de individuele reizen willen mensen ontspannen en tot rust wil komen. In de natuur, aan zee en soms op safari. Zij gaan alleen of met gezin, vrienden of partner. In de andere individuele reizen willen mensen contact met de bewoners van het land, ze willen de cultuur proeven en begrijpen. Ze willen graag actief meedoen, de reizen worden begeleidt door gidsen.

  • Wij geven ook maatwerk reizen die bedoeld zin voor: organisaties, teams en bedrijven. Wij hebben ruime ervaring en kennis.
     

Spirituele ontwikkeling bij ons betekent: Worden wie je bent

Wij benaderen spiritualiteit op een praktische manier. Onze inzet is dat jij meer rust ervaart, je vrijer voelt, vanuit liefde leeft, gelukkiger bent. Volgens vele deelnemers is een reis “een boeiend avontuur”.

Wij lachen graag met jou

Zonder gelachen en plezier te hebben is de reis niet geslaagd. Passie, energie, ruimte en inspiratie zijn heel belangrijk voor onze doelgroep. Zij willen genieten, vreugde beleven en tegelijkertijd de diepte in.

Gelijk even een kijkje nemen bij onze reizen? KLIK HIER

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

14.2 707 15