Ga voor jezelf op Zakelijke Retraite Buitenland 

Wij hebben een aparte website speciaal bedoeld voor mensen met een outplacement budget, ondernemers, managers en leidinggevende uit bedrijven en organisaties. 
Bezoek: www.zakelijkecoachingreizen.nl

Soms is het nodig een volgende stap te maken om te onderzoeken welke kant je op wilt. Het is logisch dat je inzicht wilt krijgen in je competenties. Je kunt altijd je kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten verbreden waardoor jij je mogelijkheden vergroot. Onze zakelijke bezinningsreizen gaan heel specifiek in op jouw ontwikkelings- vragen, waardoor jij invloed hebt op je doelen.

Wij werken met 6 categorieën reizen

Onze zakelijke coaching reizen

In een zakelijke coaching reis stap je tijdelijk uit je drukke bestaan om in alle rust en stilte erachter te komen wat je écht wilt in je werk en leven. Dit is allesbehalve een verkapte vakantie, want om die inzichten te verkrijgen moet je aan de bak. Niet door te versnellen, maar door te vertragen.

Zo ga je aan de hand van een gevarieerd programma en onder begeleiding van ervaren trainers aan de slag met je eigen vragen, sta je bewust stil in het hier en nu. Je houdt daarbij focus op jouw werk en doelen, zodat je maximaal profiteert van de opgedane inzichten.

Onze reisbestemmingen

De zakelijke coaching reizen gaan naar Thailand, Indonesië, Tanzania, Italië en Nederland.
Bekijk direct de reisbestemmingen.

Wij ontmoeten je graag
Diana Bergsma

Geïnteresseerd in onze reizen?