Wij doen alles voor jouw geluk

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. Ik leef vanuit mijn hart en liefde en mag dat graag delen met jou. Vanaf 2011 geef ik spirituele reizen en heb met vele groepen gereist. Vanaf 2016 ben ik gaan samenwerken met andere professionals. Ik stuur het team aan, onderhoud de vele internationale contacten. En ik ontwikkel nieuwe reizen, doe de inschrijvingen, de marketing en management. Dat laatste met hulp van professionals. 

Ik geef 4 keer per jaar zelf een spirituele reis en help mensen graag om hun vrijheid en plezier in het leven te vergroten. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker, proces - transformatie coach, kunstzinnig en psycho - sociaal coach en soundhealer. 

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

Deep Boel en Mallika Kokke

Deep Boel en Mallika Kokke verzorgen de zeil en meditatie vakanties. Kort nadat ze elkaar hebben leren kennen, besloten ze in 2010 om op een boot te gaan wonen en de wereld rond te zeilen. Vanaf medio 2019 gaan zij deze unieke meditatie zeilreizen doen in de Ionische zee aan de westkust van Griekenland.

Loesje zegt al: 'leven is het meervoud van lef!' En dat is precies hoe Deep en Mallika het ervaren. Het kostte veel lef om hun veilige, goed georganiseerde leventje in Nederland achter zich te laten en in een nieuw, onzeker leven te stappen. Maar nu jaren later met veel hoogtepunten maar ook dieptepunten, kunnen ze alleen maar dankbaar zijn dat ze hun hart en dromen gevolgd hebben. Ze hopen mensen te kunnen inspireren om datgene in hun leven te doen waar ze echt blij van worden. Om zo hun leven ten volle te kunnen leven.

Deep heeft jarenlang ervaring opgedaan in verschillende meditatie technieken. Trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Zijn beroeps opleiding heeft hij gevolgd op de kunst academie. Zeilen heeft daarnaast altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij heeft veel meegedaan aan zeilwedstrijden en is zeil instrukteur geweest.

Mallika is sinds haar 19de veel met meditatie bezig, aangezien ze fysieke klachten begon te ontwikkelen door de stress van haar zware opleiding tot dierenarts. Ze ontdekte dat meditatie haar hielp om meer uit het hoofd te gaan en het leven niet al te serieus te nemen. Haar fysieke klachten verdwenen. Ze heeft kennis gemaakt met vele verschillende meditatie technieken. Van visualisatie technieken, actieve meditaties van Osho tot mantra en gebeden zingen. Momenteel volgt ze de Advaita Vedanta leer via haar spiritueel leraar Sri Sri Bhagavan, die in India leeft.

Karin den Dulk

Mijn naam is Karin den Dulk en ik ben de laatste 25 jaar Lifecoach / Relatietherapeut. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van Ontwikkelingspsychologie, Filosofie, Gestalttherapie, Cognitieve therapie, EMDR, EFT, Relatietherapie, Mediamieke therapie, naamanalyse, familieopstellingen, Human Design© en vele andere. Persoonlijke interesses zijn ook, Blockchain en cryptocurrency, Vitaal stoffen en ik geef graag Naamanalyses persoonlijk en in groepen.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Human Design© en tot mijn grote verbazing hoorde ik een heel aantal nieuwe dingen over mijzelf, waar ik enorm veel aan had. Ik ben een Emotionele Projector type 5/1. Terwijl ik veel studies gedaan heb, waarvan ook altijd een deel over jezelf gaat. Ik ben me gaan verdiepen in Human Design© en het heeft me volledig 'gepakt', ben er diep van onder de indruk. Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemand komen.  Ik ben het gaan studeren en beschrijven. Inmiddels heb ik een begrijpelijke en mooie vorm gecreëerd zodat het toegankelijk is voor iedereen. Ik ben dan ook heel trots op het resultaat.

Het gevolg is dat ik nu voornamelijk persoonlijke analyses doe met mensen, naast dat ik unieke boeken voor ieder persoonlijk maak. Iedere keer word ik weer intens blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat het design van iemand ook nut heeft en precies zo hoort te zijn en waarom dat zo is. Dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen, want dat je dan een werkelijke en prachtige bijdrage levert aan de wereld.

Alina de Vilder

Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Zij werk als meditatieleraar en coach in deze authentieke omgeving. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school en later meditatieleraar. Ze heeft veel ervaring, is professioneel en heeft zich jarenlang verdiept in de Masaï van Tanzania. 

Nu geeft ze de mooiste Mindful reizen in Tanzania.

Marco Hupkes

Marco heeft passie voor reizen, vooral voor de woestijn en Marokko. En dat begon veertig jaar terug. In die tijd werkte hij in allerlei landen met mensen uit allerlei culturen en milieus als kok, buitensport-instructeur, reisleider, marktverkoper en leraar. Vaak ook coachte hij collega's. Tijdens een intermezzo van 20 jaar waarin hij als stand-up comedian en in het Voortgezet Onderwijs in Nederland werkte bleef hij voortdurend naar Marokko trekken om steeds dieper de woestijn in te gaan en steeds dieper de geest van het land te leren kennen. En steeds dieper landde hij ook in zichzelf. Niet alleen door zijn geliefde Sahara maar ook door bestudering en beoefening van mindfullness en meditatie, waarin hij ook les is gaan geven.

Marco is veelzijdig, hij geeft de bezinnnings retraite voor groepen en de individuele meditatie reizen met motor, 4x4 terreinauto of per kameel. Hij is een ervaren coach, is gedreven en heeft hart voor mensen. 

Mayadevi en Shintai

Mayadevi en Shintai zijn een Deens/Belgisch echtpaar. 
Zij ontmoetten elkaar in 1988 en hebben sindsdien meditatieve concerten en stilte retraites in heel Europa aangeboden. Bovendien werkten ze beiden als therapeuten voor de overheid als raadgevers voor mensen met zowel lichamelijke als mentale beperkingen. Dit werk heeft hen een enorm inzicht gegeven in het ondersteunen van mensen in het soms moeizame proces in het vinden van evenwicht in het leven. 

Mayadevi

In de vroege jaren ´70 studeerde zij muziek aan de Universiteit van Kopenhagen. Een paar jaar later voltooide zij een opleiding als lichaamstherapeute. Sindsdien heeft zij les gegeven in lichaamstraining gekoppeld aan ontspanning en meditatie en workshops gehouden in geboorte voorbereiding & nageboorte. Haar ontmoeting met Michael Barnett introduceerde haar tot de Meditatieve Space. Daarna volgde zij gedurende meer dan 10 jaar Faisal Muqqadam’s Diamond Logos Work – gesteund door Velusia van Horssen en Jeremy Klein. Dat heeft haar een waardevol inzicht gegeven in de samenhang tussen lichaam, geest en ziel. Mayadevi ultieme eye-opener was haar SE Somatic Experiencing opleiding  in combinatie met Diane Poole Heller´s Attachment Work. Sindsdien heeft zij voltijds gewerkt als schok/trauma therapeut.

Shintai

Shintai werd door Jiddu Krishnamurti in de vroege jaren ´70 geïntroduceerd tot de spirituele dimensies. Hij heeft een aantal van zijn lezingen in Zwitserland en Engeland bijgewoond. Toen kwam Osho (Bhagwan) op zijn pad. Osho´s boeken waren een openbaring en gaven hem vele inzichten. Osho slaagde erin om alle losse en gebroken stukken van Shintai´s katholieke opvoeding op zijn plaats te zetten. Dus reisde hij in 1980 naar Poona in Indië om daar in de ashram rond Osho te verblijven. Een jaar later ontmoette Shintai Michael Barnett, toen één van de belangrijkste therapeuten rond Osho en de ontmoeting met hem veranderde zijn leven voorgoed. Sindsdien is Shintai nauw verbonden met Michael en zijn werk.

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

15.5 894 18