Reizen is bezinnen en tot rust komen

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Na studies en werk heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. In eenvoud en rust. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor mensen, natuur en mystiek. Met hart en ziel heb ik mijn bedrijf in 2011 een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de coaching reizen met enorm veel plezier. Vanaf 2016 ben ik gaan samenwerken met andere professionals. Wij bieden prachtige en unieke reizen, geheel ontworpen voor mensen die zichzelf in liefde willen ontwikkelen en tot rust willen komen.

Daarnaast onderhoud ik de vele internationale contacten, doe de mangement en ontwikkeling van nieuwe reizen. Ik heb een praktijk aan huis voor jongeren, gezinnen en volwassenen. 

Mijn kernwoorden zijn: No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm, geduld en liefde.
Ik ben lichtwerker, proces - transformatie coach, kunstzinnig- psycho - sociaal en agogisch coach/trainer. 
Ik werk o.a. met werkvormen zoals: Voice Dialoque, beeldend en opstellingen, psychodrama, rollenspel, stemexpressie en soundhealing. 

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

Deep en Mallika

Deep en Mallika verzorgen de zeil en meditatie vakanties. Kort nadat ze elkaar hebben leren kennen, besloten ze in 2010 om op een boot te gaan wonen en de wereld rond te zeilen. Vanaf medio 2019 geven zij deze unieke meditatie zeilreizen in de Ionische zee aan de westkust van Griekenland.

Loesje zegt al: 'leven is het meervoud van lef!' En dat is precies hoe Deep en Mallika het ervaren. Het kostte veel lef om hun veilige, goed georganiseerde leventje in Nederland achter zich te laten en in een nieuw, onzeker leven te stappen. Ze hopen mensen te kunnen inspireren om datgene in hun leven te doen waar ze echt blij van worden. Om zo hun leven ten volle te kunnen leven.

Deep heeft jarenlang ervaring opgedaan in verschillende meditatie technieken. Trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Zijn beroeps opleiding heeft hij gevolgd op de kunst academie. Zeilen heeft daarnaast altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij heeft veel meegedaan aan zeilwedstrijden en is zeil instrukteur geweest.

Mallika is sinds haar 19de veel met meditatie bezig, aangezien ze fysieke klachten begon te ontwikkelen door de stress van haar zware opleiding tot dierenarts. Ze ontdekte dat meditatie haar hielp om meer uit het hoofd te gaan en het leven niet al te serieus te nemen. Haar fysieke klachten verdwenen. Ze heeft kennis gemaakt met vele verschillende meditatie technieken. Van visualisatie technieken, actieve meditaties van Osho tot mantra en gebeden zingen. Momenteel volgt ze de Advaita Vedanta leer via haar spiritueel leraar Sri Sri Bhagavan, die in India leeft.

Alina

Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Zij werk als meditatieleraar en coach in deze authentieke omgeving. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school en later meditatieleraar. Ze heeft veel ervaring, is professioneel en heeft zich jarenlang verdiept in de Masaï van Tanzania. 

Ziza en Yair

Ziza en Yair komen uit Israël, zij ontmoette elkaar in 1992, in Californië, waar zij allebei verschillende vormen van alternatieve genezing en complementaire geneeskunde bestudeerden. Na 7 jaar hadden zij de behoefte een plek te vinden die meer vrijheid en creatie gaf: zonnig Zuid Spanje.

Ziza en Yair hebben een prachtig helende retraite-centrum opgericht midden in de natuur en bergen. Voor Yair waren de disciplines acupunctuur, shiatsu en Chinese herbalism te technisch en te rigide. Voor Ziza was traditionele Reflexologie te zeer gericht op symptomen in het heden. Er werd geen rekening gehouden met de verbanden tussen de huidige symptomen en ervaringen uit het verleden. Het leek alsof de volledige Mind Body Spirit-verbinding ontbrak.

Zij hebben zich verder ontwikkeld en zijn in hun werk gegroeid. Zij geven helende retraites, yoga vakanties en familie vakanties. Zij voelen zich echt gezegend om mensen bij elkaar te brengen en hen te kunnen helpen op hun reis naar innerlijke persoonlijke groei.

Jij kunt genieten van de olijf- en amandelboomgaarden, vegetarische maaltijden, zwembad, mooie wandelpaden, gezonde lucht, eenvoud van een yurt of huisje.

Monique en Tony

Monique en Toni wonen op het heerlijke eiland Sardinië. Zij wonen vlakbij de zee op een heuvel met prachtig uitzicht, waar geen massatoerisme is. Zowel in de winter als in de zomer schijnt eigenlijk altijd de zon. Voor Monique bestaat een perfecte dag uit zon, blauwe lucht, uitkijk op de Middellandse zee en de heerlijke rust van de natuur.

Monique was al toen ze heel klein was geïnteresseerd in het menselijk lichaam. Ze heeft uiteindelijk een opleiding tot oefentherapeut Mensendieck gevolgd. Monique kijkt naar de hele mens en ze heeft zich geschoold in Pilates, Yoga en Mindfulness, Traumaverwerking met lichaamsgerichte therapie, Bio-energetica en Cognitieve gedragstherapie. Daarnaast nog Oosterse technieken, o.a. Jin Shin Jyutsu. Door haar werk slaat zij nu een brug tussen Oost en West.

Ze vindt dat ieder mens uniek is en op unieke wijze benaderd moet worden. In haar mindfulness retraites deelt ze  haar eigen ervaring en leer je een andere manier naar jezelf te kijken. Waardoor je weer ontdekt wie je echt bent en vanuit je authentieke zelf gaat leven. Leef lichter en gelukkig!

Ze brengt dit op een warme en veilige manier in de praktijk. Ze werkt met kleine groepen en je krijgt veel persoonlijke aandacht. Humor, respect en eerlijkheid zijn de 3 kernwaarden van waaruit zij werkt. 

Toni is een getalenteerde kok en heeft veel ervaring in Italië en Duitsland opgedaan. Hij verzorgt heerlijke maaltijden, die altijd vers zijn bereid. Hij maakt het liefst gebruik van de goede lokale producten en vindt het heerlijk om nieuwe recepten te bedenken. Je wensen zijn altijd welkom. Samen vormen zij een fantastisch paar dat klaarstaat voor jou!

Sander

Sander is van oorsprong Nederlander en is in zijn studententijd vertrokken naar Noorwegen. Nu woont al vele jaren met veel plezier in het zuiden van Noorwegen. Zijn passie is de natuur, daar is hij het liefst. Hij doet Thai Chi en Yoga in de ruige bergen en bij fjorden. Het uitzicht is groots. In zijn werk met groepen helpt hij mensen verbinden met de natuur en met elkaar. Vanuit rust, stilte en respect neemt hij deelnemers mee en zij krijgen de mooiste plekjes te zien. 

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Sander, door zijn kalme uitstraling en oprechtheid. Hij weet ook de diepte te raken als het gaat over thema's zoals liefde en zingeving. Samen de reis beleven, samen stil, samen vertrouwen in het hogere, zijn de kernachtige woorden van Sander.

Als kind heeft hij al spirituele ervaringen opgedaan, toch besloot hij Ingenieur te worden. De combinatie van werken vanuit je hoofd en werken vanuit je hart houden hem in balans. Hij heeft een diepgaande studie gevolgd aan de Energiverkstedet, een Yogaschool en spiritueel centrum in Stavanger. Al meer dan 15 jaar beoefent hij Yoga, Tai Chi, Acupressuur en Reiki. 

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →