Reizen is bezinnen en tot rust komen

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Na studies en werk heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. In eenvoud en rust. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor mensen, natuur en mystiek. Met hart en ziel heb ik mijn bedrijf in 2011 een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de coaching reizen met enorm veel plezier. Vanaf 2016 ben ik gaan samenwerken met andere professionals. Wij bieden prachtige en unieke reizen, geheel ontworpen voor mensen die zichzelf in liefde willen ontwikkelen en tot rust willen komen.

Daarnaast onderhoud ik de vele internationale contacten, doe de mangement en ontwikkeling van nieuwe reizen. Ik heb een praktijk aan huis voor jongeren, gezinnen en volwassenen. 

Mijn kernwoorden zijn: No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm, geduld en liefde.
Ik ben lichtwerker, proces - transformatie coach, kunstzinnig- psycho - sociaal en agogisch coach/trainer. 
Ik werk o.a. met werkvormen zoals: Voice Dialoque, beeldend en opstellingen, psychodrama, rollenspel, stemexpressie en soundhealing. 

Ik heb inmiddels ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

Deep en Franciska

Deep en zijn zus Franciska verzorgen de Mindfulness en Zeilreis

Franciska is categorie 1 en Workplace gecertificeerd mindfulnesstrainer. Zij studeerde van 2014 tot 2016 intensief mindfulness in een boeddhistisch klooster in Australië. Francisca is gewijd tot zenmonnik en is verbonden aan het zenklooster Ryumonji te Frankrijk. Francisca heeft een carrière als advocaat achter de rug. Haar trainingen zijn praktisch en ‘down to earth, met veel humor!

Deep heeft jarenlang ervaring opgedaan in verschillende meditatie technieken. Trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Zijn beroeps opleiding heeft hij gevolgd op de kunst academie. Zeilen heeft daarnaast altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij heeft veel meegedaan aan zeilwedstrijden en is zeil instrukteur geweest.

Alina

Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Zij werk als meditatieleraar en coach in deze authentieke omgeving. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school en later meditatieleraar. Ze heeft veel ervaring, is professioneel en heeft zich jarenlang verdiept in de Masaï van Tanzania. 

Ziza en Yair

Ziza en Yair komen uit Israël, zij ontmoette elkaar in 1992, in Californië, waar zij allebei verschillende vormen van alternatieve genezing en complementaire geneeskunde bestudeerden. 

Yair: Na 4 jaar in het Israëlische leger te hebben gediend, voelde ik een diepe behoefte om te veranderen, als een innerlijke stem die fluistert: 'dat is het niet, je moet doorgaan en onderzoeken ... je bestemming roept ...' Die stem was zo sterk en ik kon niet negeer het niet. Dus pakte ik me in en begon ik aan een spirituele zoektocht die me naar India leidde, waar ik Yoga, meditatie en diepe drang ontdekte om me te verenigen met het goddelijke. Terwijl de magie zich verder ontwikkelde, werd ik geleid op een manier die me in staat stelde om door middel van yoga, Qi Gong en het beoefenen van acupunctuur mijn medebroeders en -zusters te helpen genezen en transformeren en mijn gezin te ondersteunen. 

Ziza: Na het beëindigen van mijn dienstplicht en mijn diploma in de kunst, verhuisde ik naar Los Angeles. Toen ik daar woonde, werd ik door een vriend uitgenodigd om model te staan in een les voetlezen en reflexologie. Ik was verbaasd over de diepte en hoeveelheid informatie die de studenten uit mijn voeten konden verzamelen, evenals de diepe fysieke en emotionele ervaring toen ik werd behandeld. Die ervaring had een diepgaand effect waardoor ik mezelf op een nieuwe manier kon begrijpen. Voor het eerst begreep ik dat er een verband is tussen Body-Mind-Emotions en besloot ik zelf therapeut te worden. En ik voel dat ik spirituele en creatieve ontwikkeling samen kan combineren. 

Monique

Monique geeft haar trainingen op het heerlijke eiland Sardinië, daar is geen massatoerisme.  Zowel in de winter als in de zomer schijnt eigenlijk altijd de zon. Ze vindt dat ieder mens uniek is en op unieke wijze benaderd moet worden. In haar mindfulness retraites deelt ze haar eigen ervaring en leer je een andere manier naar jezelf te kijken. Waardoor je weer ontdekt wie je echt bent en vanuit je authentieke zelf gaat leven. Leef lichter en gelukkig!

Ze heeft uiteindelijk een opleiding tot oefentherapeut Mensendieck gevolgd. Monique kijkt naar de hele mens en ze heeft zich geschoold in Pilates, Yoga en Mindfulness, Traumaverwerking met lichaamsgerichte therapie, Bio-energetica en Cognitieve gedragstherapie. Daarnaast nog Oosterse technieken, o.a. Jin Shin Jyutsu. Door haar werk slaat zij nu een brug tussen Oost en West.

Sander

Sander is het liefst in de natuur. Hij doet Thai Chi en Yoga in de ruige bergen en bij fjorden. Het uitzicht is groots. In zijn werk met groepen helpt hij mensen verbinden met de natuur en met elkaar. Vanuit rust, stilte en respect neemt hij deelnemers mee en zij krijgen de mooiste plekjes te zien. 

Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Sander, door zijn kalme uitstraling en oprechtheid. Hij weet ook de diepte te raken als het gaat over thema's zoals liefde en zingeving. Samen de reis beleven, samen stil, samen vertrouwen in het hogere, zijn de kernachtige woorden van Sander.

Als kind heeft hij al spirituele ervaringen opgedaan, toch besloot hij Ingenieur te worden. De combinatie van werken vanuit je hoofd en werken vanuit je hart houden hem in balans. Hij heeft een diepgaande studie gevolgd aan de Energiverkstedet, een Yogaschool en spiritueel centrum in Stavanger. Al meer dan 15 jaar beoefent hij Yoga, Tai Chi, Acupressuur en Reiki. 

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →