Wij doen alles voor jouw geluk

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. Ik leef vanuit mijn hart en liefde en mag dat graag delen met jou. Ik heb twaalf jaar in Zuid Spanje gewoond, in de bergen en rust. Dat gaf een boost aan mijn spirituele ontwikkeling. Ik help mensen graag om hun vrijheid en plezier in het leven te vergroten. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker en proces - transformatie coach, kunstzinnig, psycho - sociaal, agogisch counselor. Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring, Lees over mijn studies! 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

Mariëtte Verhoef

www.anansitraining.nl

Mariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Ghana en de mindfulness weekends in Nederland. Haar leven in Ghana maakt dat zij een specialist is binnen twee gebieden, mindfulness en Ghana. Mensen gaan graag met haar mee, voelen zich op gemak en veilig bij haar. 

“Ik geloof dat hoe bewuster je leeft, hoe krachtiger, positiever en gelukkiger je wordt. Met als resultaat meer rust & ruimte in je hoofd, jezelf en je dagelijks leven. Vanuit die rust kun je je beter verbinden met je intuïtie en leven vanuit je hart. Ik ga uit van de kracht van sensitiviteit en breng mensen op een enthousiaste manier in contact met hun volle potentieel.”

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. Mariëtte geeft zowel trainingen voor particulieren in Leidsche Rijn en Utrecht, als landelijk trainingen in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.

Marius Engelbrecht

www.mariusengelbrecht.nl

Marius Engelbrecht geeft nu zo’n twintig jaar workshops, trainingen en individuele begeleiding in stemexpressie en verschillende wegen van persoonlijke groei en therapie.
Enkele inspiratiebronnen zijn, op gebied van drama en zang vooral de Grotowski-methode (een sterk fysieke acteurstraining) en op gebied van psychologie een opleiding in hypnotherapie maar ook zijn eigen onderzoek naar mensbeelden en therapie in verschillende tijden en culturen. Daar kwam hij onder andere de menskunde uit de Renaissance tegen, waarin ze uitgingen van wisselwerking tussen hoofd, hart en buik (‘de drie zielen’). Naast drama, zang en psychologie vormde ook zijn eigen stotteren een inspiratiebron voor zijn werk, hoe hij het stotteren heeft leren hanteren en laten smelten.

Hij heeft stemexpressie ontwikkeld tot een uitgewerkt vak, een soort way of life zoals sommige deelnemers zeggen, met verschillende wegen die elk andere aspecten in jou oproepen en tot ontwikkeling brengen, zoals oerzang, helende stem, bekkenstem en meer. Hij geeft stemexpressie in workshops, weekends, weken en een jaartraining, die inmiddels is uitgegroeid tot een driejarige opleiding. Stemexpressie is een weg naar bevrijding, echtheid, bezield leven en liefde.

Deep Boel en Mallika Kokke

Deep Boel en Prem Mallika Kokke verzorgen de zeil en meditatie vakanties. Kort nadat ze elkaar hebben leren kennen, besloten ze in 2010 om op een boot te gaan wonen en de wereld rond te zeilen.

In de loop der jaren, waarbij ze veel hebben rondgezeild in economisch minder ontwikkelde gebieden, hebben ze zich gerealiseerd dat je niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn en je vrij te voelen. Integendeel, de mensen lijken eerder gelukkiger, meer ontspannen en vrijer dan de meeste mensen in Europa. Dit is ware rijkdom! Door mensen een tijdje mee op te nemen in het dagelijks leven aan boord van een reizend zeiljacht door Maleisië en Thailand, hopen Deep en Mallika dit inzicht met anderen te kunnen delen.

Deep heeft jarenlang ervaring opgedaan in verschillende meditatie technieken. Trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Zeilen heeft daarnaast altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij heeft veel meegedaan aan zeilwedstrijden en is zeil instrukteur geweest. 

Mallika is sinds haar 19de veel met meditatie bezig, aangezien ze fysieke klachten begon te ontwikkelen door de stress van haar zware opleiding tot dierenarts. Ze ontdekte dat meditatie haar hielp om meer uit het hoofd te gaan en het leven niet al te serieus te nemen. Haar fysieke klachten verdwenen. Ze heeft kennis gemaakt met vele verschillende meditatie technieken. Van visualisatie technieken, actieve meditaties van Osho tot mantra en gebeden zingen. Momenteel volgt ze de Advaita Vedanta leer via haar spiritueel leraar Sri Sri Bhagavan, die in India leeft.

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →