Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

In eenvoud en rust, heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor reizen, natuur en mystiek. Met veel passie heb ik Spirituele Vakantie Reizen in 2011 vanuit Nederland een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de groeps-coaching en individuele coaching reizen met enorm veel plezier.

Ik geniet van mijn werk, het is boeiend om unieke spirituele reizen te creëren, waaraan mensen zich kunnen ontwikkelen. 

In mijn bedrijf heb ik verschillende petten op:

  • als manager onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en management en coördineer alle reizen en inschrijvingen, geef leiding aan het team en zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor innovatie.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen en de individuele coaching trajecten.

Mijn achtergrond is: 
HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor. En ik ben 15 jaar soundhealer.
Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, beeldend werken, familie-werk opstellingen, psychodrama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 25 jaar werkervaring.

Visie
Mensen in beweging brengen, raakt mensen. Daar begint de wens om te veranderen ondersteund door nieuwe inzichten. Het hart is open, klaar om te helen. 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer of wil je een reis boeken vanuit een bedrijf-organisatie, bezoek dan zakelijke coaching reizen

Wij zien je graag,
Diana Bergsma

Deep en Francisca

Deep en Francisca verzorgen samen jouw Mindfulness Zeilreis in Griekenland.  Als je een week op een zeilboot woont leer je respect en waardering op te brengen voor de details die we op de wal als doodnormaal zijn gaan beschouwen. De omgang met het drinkwater, het hijsen van de zeilen, het bepalen van de koers van de dag, alles vergt op een zeilboot extra zorg. Laat jezelf verrijken en ervaar de rust en voldoening die horen bij een leven op zee.

De zeilcatamaran combineert snelheid met comfort. Ze heeft de hele wereld rondgezeild. Deep zorgt ervoor ze dat iedere zeilreis avontuurlijk maar ook heel veilig verloopt. 

Deep: is de schipper. Hij is zeer ervaren en heeft de hele wereld rond gezeild. Deep geeft al meer dan tien jaar trainingen voor persoonlijke ontwikkeling aan boord, overal ter wereld. Ook heeft hij meegedaan aan diverse zeilwedstrijden en is hij werkzaam geweest als zeilinstructeur.

Daarnaast heeft hij trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Er schuilt in Deep ook een kunstenaar. Hij heeft een studie als fotograaf/tekenaar afgerond aan de Rietveld Academie.

Francisca: is de mindfulness trainer. Zij is categorie 1 en Workplace gecertificeerd en heeft veel ervaring. 

Francisca studeerde van 2014 tot 2016 intensief mindfulness in een boeddhistisch klooster in Australië. Francisca is daarnaast gewijd tot zenmonnik en is verbonden aan het zenklooster Ryumonji te Frankrijk. Francisca heeft een carrière van 30 jaar als advocaat achter de rug. Haar trainingen zijn praktisch en "down to earth", met veel humor.

Alina

Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school en later meditatieleraar. Ze heeft veel ervaring en is professioneel.

Ziza en Yair

Ziza en Yair komen uit Israël, zij ontmoette elkaar in 1992, in Californië, waar zij allebei verschillende vormen van alternatieve genezing en complementaire geneeskunde bestudeerden. 

Yair: Na 4 jaar in het Israëlische leger te hebben gediend, voelde ik een diepe behoefte om te veranderen, als een innerlijke stem die fluistert: 'dat is het niet, je moet doorgaan en onderzoeken ... je bestemming roept ...' Die stem was zo sterk en ik kon niet negeer het niet. Dus pakte ik me in en begon ik aan een spirituele zoektocht die me naar India leidde, waar ik Yoga, meditatie en diepe drang ontdekte om me te verenigen met het goddelijke. Terwijl de magie zich verder ontwikkelde, werd ik geleid op een manier die me in staat stelde om door middel van yoga, Qi Gong en het beoefenen van acupunctuur mijn medebroeders en -zusters te helpen genezen en transformeren en mijn gezin te ondersteunen. 

Ziza: Na het beëindigen van mijn dienstplicht en mijn diploma in de kunst, verhuisde ik naar Los Angeles. Toen ik daar woonde, werd ik door een vriend uitgenodigd om model te staan in een les voetlezen en reflexologie. Ik was verbaasd over de diepte en hoeveelheid informatie die de studenten uit mijn voeten konden verzamelen, evenals de diepe fysieke en emotionele ervaring toen ik werd behandeld. Die ervaring had een diepgaand effect waardoor ik mezelf op een nieuwe manier kon begrijpen. Voor het eerst begreep ik dat er een verband is tussen Body-Mind-Emotions en besloot ik zelf therapeut te worden. En ik voel dat ik spirituele en creatieve ontwikkeling samen kan combineren. 

Monique

Monique geeft Mindfulness en coaching. Ze vindt dat ieder mens uniek is en op unieke wijze benaderd moet worden. In de mindfulness programma's deelt ze haar eigen ervaring en leer je een andere manier naar jezelf te kijken. Waardoor je weer ontdekt wie je echt bent en vanuit je authentieke zelf gaat leven. 

Deelnemers zeggen over Monique dat ze confronterend en liefdevol is, gedreven en enthousiast. 

Monique heeft na een propedeuse Psychologie, een HBO studie tot oefentherapeut Mensendieck gevolgd en zij bestudeerde de oosterse geneeswijzen. Ze is gecertificeerd Yin/Yang yoga instructor en mindfulness trainer. Ze heeft een opleiding tot coach gedaan en daarnaast nog verschillende studies als ademcoach en Traumaverwerking met lichaamsgerichte therapie, Bio-energetica, schematherapie en transactionele analyse. Daarnaast nog Oosterse technieken, o.a. Jin Shin Jyutsu en Qigong. Door haar werk slaat zij een brug tussen Oost en West.

Margo

Je wordt tijdens een spirituele reis begeleid door Margo, een Nederlandse coach. 

Zij is een zeer ervaren coach die door haar vraagstelling en technieken jou weet te spiegelen en snel de kern der dingen in jou naar boven weet te halen. Altijd op een respectvolle en uitnodigende manier. Je kunt door deze coachingsessies veel inzichten krijgen over waar je passie/liefde ligt en ook waar eventuele belemmeringen en blokkades zitten. Margo voelt intuïtief wat er nodig is en zet daarbij verschillende tools in: Gesprekstechnieken, Kaartleggingen, Pendelen, Meditatie, Kernkwadrant, Transformatiespel.

Je gaat naar een unieke plek om weer in contact te komen met zichzelf. En je krijgt een onderdompeling van liefde en zorg van Margo. 'Betekenis' en 'Ontspanning' zijn geworteld in verschillende programma's en activiteiten zoals yoga, meditatie, massages en genezingsgerelateerde behandelingen.

Marion Brigantia

Marion ‘Brigantia’ is een Priestess of Brighde-Brigantia en Priestess of Avalon. Zij begon haar werk als priesteres in Nederland, waar zij als onderdeel van de Godinnentempel in Hillegom, onder andere de ‘Brigid-retreat’ in Noorbeek organiseerde en de co-organisator van de Nederlandse Goddinnen Conferentie was. Zij nu werkt als full-time Priesteres. Voordien werkte zij in als Jurist.

Haar intentie als Priesteres is om bewustzijn met betrekking tot spirituele energie in de wereld te brengen en zo meer harmonie en balans te bewerkstellingen. Zowel innerlijk, met onszelf, als uiterlijk, in onze interacties met elkaar en de natuurlijke wereld. Marion werkt met name met het de vrouwelijke spirituele energie, de Godin, en omarmt tevens alle vormen waarop spirituele energie zich manifesteert.

Marion heeft de Brighde-Brigantia trainings en workshops ontwikkeld, waarvan de priest/eressen opleiding nu in Glastonbury, Nederland, Spanje, Duitsland, Portugal en Italie wordt gegeven. Zij is ook de co-organisator van de jaarlijkse, internationale Glastonbury Goddess Conference en de co-founder van de ‘pagan’ Temple of Avalon in Glastonbury. In samenwerking met Spirituele vakantie reizen, geeft Marion bijzondere spirituele reizen, waarmee zij haar liefde voor de ‘sacred land of Avalon and beyond’ deelt.

Lisa en Martin

Samen dragen we zorg voor een fantastische zeil- en coaching programma op de zeilboot.

Onze kleinschalige en vraaggerichte aanpak heeft geresulteerd in een uniek aanbod, waarbij we de verschillen tussen ons beiden mooi weten te benutten.

Martin is duidelijk, hartelijk, steunend en confronterend als dat nodig is. In zijn rol als kapitein neemt hij je op een laagdrempelige manier mee in de taken rondom het zeilen. Naast de benodigde vaarbewijzen heeft Martin al duizenden mijlen ervaring op ‘eigen kiel’. Martin is docent omgangskunde en communicatievaardigheden. Hij heeft ruim twaalf jaar docentervaring in het hoger beroepsonderwijs maar ook als trainer persoonlijk leiderschap bij onder andere de politie. Verder is Martin Master NLP-er en Life coach.

Lisa is een creatief denker, betrokken, open, enthousiast en flexibel. Ze stemt makkelijk af op anderen, zorgt voor luchtigheid en maakt het anderen graag naar de zin. Lisa doorziet patronen, legt verbanden en draagt nieuwe perspectieven aan. Lisa werkt ruim tien jaar als docent aan de opleiding Pedagogiek in het hoger beroepsonderwijs. Daarvoor heeft ze jarenlang gewerkt als pedagogisch medewerker in de gehandicapten- en jeugdzorg. Lisa is gediplomeerd Vak therapeut (Drama), Master Leren en Innoveren, Specialist Infant Mental Health en Praktisch Pedagogisch Gezinsbegeleider.

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →