Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

In eenvoud en rust, heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor reizen, natuur en mystiek. Met veel passie heb ik Spirituele Vakantie Reizen in 2011 vanuit Nederland een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de groeps-coaching reizen met enorm veel plezier.

Ik geniet van mijn werk, het is boeiend om unieke spirituele reizen te creëren, waaraan mensen zich kunnen ontwikkelen. 

In mijn bedrijf heb ik verschillende petten op:

  • als manager onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en management en coördineer alle reizen en inschrijvingen, geef leiding aan het team en zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor innovatie.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen en de individuele coaching trajecten.
  • voor de zakelijke bezinningsreizen heb ik contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.

Mijn achtergrond is: 

HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor.
Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, beeldend werken, familie-werk opstellingen, psychodrama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 25 jaar werkervaring.

Visie

Mensen in beweging brengen, raakt mensen. Daar begint de wens om te veranderen ondersteund door nieuwe inzichten. Het hart is open, klaar om te helen. 

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer of wil je een reis boeken vanuit een bedrijf-organisatie, bezoek dan zakelijke coaching reizen

Wij zien je graag,
Diana Bergsma

Deep en Francisca

Deep en Francisca

Yemaya, Deep en Francisca verzorgen samen jouw Mindfulness Zeilreis. Deep en Francisca wonen op Yemaya en nodigen je uit hun huis voor een week als jouw huis te beschouwen. Als je een week op een zeilboot woont leer je respect en waardering op te brengen voor de details die we op de wal als doodnormaal zijn gaan beschouwen. De omgang met het drinkwater, het hijsen van de zeilen, het bepalen van de koers van de dag, alles vergt op een zeilboot extra zorg. Laat jezelf verrijken en ervaar de rust en voldoening die horen bij een leven op zee.

Yemaya

Yemaya is een authentieke zeilcatamaran die snelheid combineert met comfort. Ze heeft de hele wereld rondgezeild. Yemaya heeft temperament en houdt van snelheid. Met een beetje wind gaat ze er graag vandoor. Schipper Deep moet haar dan ook regelmatig tot de orde roepen. Samen zorgen ze er voor dat iedere zeilreis avontuurlijk maar ook heel veilig verloopt. Yemaya vindt het leuk om gasten te laten ervaren hoe het is om aan boord van een oceaan zeilend schip te zijn.  

Deep

Deep is de schipper. Hij is zeer ervaren en heeft met Yemaya de hele wereld rond gezeild. Deep geeft al meer dan tien jaar trainingen voor persoonlijke ontwikkeling aan boord, overal ter wereld. Ook heeft hij meegedaan aan diverse zeilwedstrijden en is hij werkzaam geweest als zeilinstructeur.

Daarnaast heeft hij jarenlang ervaring opgedaan in verschillende meditatie technieken. Trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Er schuilt in Deep ook een kunstenaar. Hij heeft een studie als fotograaf/tekenaar afgerond aan de Rietveld Academie.

Francisca

Francisca is de mindfulness trainer. Zij is categorie 1 en Workplace gecertificeerd en heeft veel ervaring. Francisca geeft trainingen mindfulness in Nederland en Griekenland. Ze geeft ook individuele coaching.

Francisca studeerde van 2014 tot 2016 intensief mindfulness in een boeddhistisch klooster in Australië. Francisca is daarnaast gewijd tot zenmonnik en is verbonden aan het zenklooster Ryumonji te Frankrijk. Francisca heeft een carrière van 30 jaar als advocaat achter de rug. Haar trainingen zijn praktisch en "down to earth", met veel humor.

Alina

Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Zij werk als meditatieleraar en coach in deze authentieke omgeving. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school en later meditatieleraar. Ze heeft veel ervaring, is professioneel en heeft zich jarenlang verdiept in de Masaï van Tanzania. 

Ziza en Yair

Ziza en Yair komen uit Israël, zij ontmoette elkaar in 1992, in Californië, waar zij allebei verschillende vormen van alternatieve genezing en complementaire geneeskunde bestudeerden. 

Yair: Na 4 jaar in het Israëlische leger te hebben gediend, voelde ik een diepe behoefte om te veranderen, als een innerlijke stem die fluistert: 'dat is het niet, je moet doorgaan en onderzoeken ... je bestemming roept ...' Die stem was zo sterk en ik kon niet negeer het niet. Dus pakte ik me in en begon ik aan een spirituele zoektocht die me naar India leidde, waar ik Yoga, meditatie en diepe drang ontdekte om me te verenigen met het goddelijke. Terwijl de magie zich verder ontwikkelde, werd ik geleid op een manier die me in staat stelde om door middel van yoga, Qi Gong en het beoefenen van acupunctuur mijn medebroeders en -zusters te helpen genezen en transformeren en mijn gezin te ondersteunen. 

Ziza: Na het beëindigen van mijn dienstplicht en mijn diploma in de kunst, verhuisde ik naar Los Angeles. Toen ik daar woonde, werd ik door een vriend uitgenodigd om model te staan in een les voetlezen en reflexologie. Ik was verbaasd over de diepte en hoeveelheid informatie die de studenten uit mijn voeten konden verzamelen, evenals de diepe fysieke en emotionele ervaring toen ik werd behandeld. Die ervaring had een diepgaand effect waardoor ik mezelf op een nieuwe manier kon begrijpen. Voor het eerst begreep ik dat er een verband is tussen Body-Mind-Emotions en besloot ik zelf therapeut te worden. En ik voel dat ik spirituele en creatieve ontwikkeling samen kan combineren. 

Monique

Monique geeft haar trainingen op het heerlijke eiland Sardinië, daar is geen massatoerisme.  Zowel in de winter als in de zomer schijnt eigenlijk altijd de zon. Ze vindt dat ieder mens uniek is en op unieke wijze benaderd moet worden. In haar mindfulness retraites deelt ze haar eigen ervaring en leer je een andere manier naar jezelf te kijken. Waardoor je weer ontdekt wie je echt bent en vanuit je authentieke zelf gaat leven. Leef lichter en gelukkig!

Ze heeft uiteindelijk een opleiding tot oefentherapeut Mensendieck gevolgd. Monique kijkt naar de hele mens en ze heeft zich geschoold in Pilates, Yoga en Mindfulness, Traumaverwerking met lichaamsgerichte therapie, Bio-energetica en Cognitieve gedragstherapie. Daarnaast nog Oosterse technieken, o.a. Jin Shin Jyutsu. Door haar werk slaat zij nu een brug tussen Oost en West.

Margo

Margo is een open, doortastende en liefdevolle coach die door haar vraagstelling en technieken jou weet te spiegelen en snel de kern der dingen in jou naar boven weet te halen. Altijd op een respectvolle en uitnodigende manier. Je kunt door deze coachingsessies veel inzichten krijgen over waar je passie/liefde ligt en ook waar eventuele belemmeringen en blokkades zitten. Margo voelt intuïtief wat er nodig is en zet daarbij verschillende tools in: Gesprekstechnieken, Kaartleggingen, Pendelen, Meditatie, Kernkwadrant, Transformatiespel.

Monique

Monique is naast yoga- en meditatiedocent ook een ervaren trainer/coach en begeleidt deze retraite iedere ochtend een Easy Flow yogasessie die draait om ‘verandering en meebewegen met wat zich aandient’. Haar lessen zijn gericht op jouw innerlijke flow. Als trainer/coach biedt ze inhoudelijke workshops met als thema ‘Verandering en een nieuw begin’. Vanuit je kern zijn wie je werkelijk bent. Herkennen van patronen, saboterende overtuigingen en conditioneringen. Iedere middag kun je deelnemen aan een workshop lichaamswerk, waarbij gebruik wordt gemaakt van oefeningen uit de psychodrama, systemisch werk, yogafilosofie en meditatie in beweging.

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →