Team

 • Diana Bergsma

  Over Diana Bergsma

  Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

  In eenvoud en rust, heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor reizen, natuur en mystiek. Met veel passie heb ik Spirituele Vakantie Reizen in 2011 vanuit Nederland een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de groeps-coaching en individuele coaching reizen met enorm veel plezier.

  Ik geniet van mijn werk, het is boeiend om unieke spirituele reizen te creëren, waaraan mensen zich kunnen ontwikkelen. 

  In mijn bedrijf heb ik verschillende petten op:

  • als directeur en facilitater van "Spirituele Vakantie Reizen" en “Zakelijke Coaching Reizen”  onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, en coördineer ik alle reizen en inschrijvingen van intake tot en met evalutatie.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team. Gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor continue  innovatie om de reizen én de coaching up-to-date te houden
  • ik heb contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.

  Mijn achtergrond is: 
  HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). En ik ben dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor (2010-2011). En ik werk als soundhealer vanaf 2007. Ik heb vele trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, familie-werk opstellingen, psychodrama, imaginatie, rollenspel en stemexpressie.
  Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring.

  Visie
  Mensen in beweging brengen, raakt mensen. Daar begint de wens om te veranderen ondersteund door nieuwe inzichten. Het hart is open, klaar om te helen. 
  Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
  Ben je een ondernemer of wil je een reis boeken vanuit een bedrijf-organisatie, bezoek dan zakelijke coaching reizen

 • Deep en Francisca

  Over Deep en Francisca

  Deep en Francisca verzorgen samen jouw Mindfulness Zeilreis in Nederland. Als je een week op een zeilboot woont leer je respect en waardering op te brengen voor de details die we op de wal als doodnormaal zijn gaan beschouwen. De omgang met het drinkwater, het hijsen van de zeilen, het bepalen van de koers van de dag, alles vergt op een zeilboot extra zorg. 

  Deep: is de schipper. Hij is zeer ervaren en heeft de hele wereld rond gezeild. Deep geeft al meer dan tien jaar trainingen voor persoonlijke ontwikkeling aan boord, overal ter wereld. Ook heeft hij meegedaan aan diverse zeilwedstrijden en is hij werkzaam geweest als zeilinstructeur. Daarnaast heeft hij trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. 

  Francisca: is de mindfulness trainer. Zij is categorie 1 en Workplace gecertificeerd en heeft veel ervaring. Zij studeerde van 2014 tot 2016 intensief mindfulness in een boeddhistisch klooster in Australië. Francisca is daarnaast gewijd tot zenmonnik en is verbonden aan het zenklooster Ryumonji te Frankrijk. Francisca heeft een carrière van 30 jaar als advocaat achter de rug. Haar trainingen zijn praktisch en "down to earth", met veel humor.

 • Margo

  Over Margo

  Je wordt tijdens een spirituele reis begeleid door Margo, een Nederlandse coach. 

  Zij is een zeer ervaren coach die door haar vraagstelling en technieken jou weet te spiegelen en snel de kern der dingen in jou naar boven weet te halen. Altijd op een respectvolle en uitnodigende manier. Je kunt door deze coachingsessies veel inzichten krijgen over waar je passie/liefde ligt en ook waar eventuele belemmeringen en blokkades zitten. Margo voelt intuïtief wat er nodig is en zet daarbij verschillende tools in: Gesprekstechnieken, Kaartleggingen, Pendelen, Meditatie, Kernkwadrant, Transformatiespel.

  Je gaat naar een unieke plek om weer in contact te komen met zichzelf. En je krijgt een onderdompeling van liefde en zorg van Margo. 'Betekenis' en 'Ontspanning' zijn geworteld in verschillende programma's en activiteiten zoals yoga, meditatie, massages en genezingsgerelateerde behandelingen.

 • Alina

  Over Alina

  Alina werkt graag met groepen op adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania, waar de natuur nog wild en ongerept is. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

  Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

  Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school,  zij geeft lichaams- en ademwerk en is ook meditatieleraar.

  Ze heeft veel ervaring,  is professioneel, warm en betrokken.

 • Marion

  Over Marion

  Marion is een Priestess of Brighde-Brigantia en Priestess of Avalon. Voordien werkte zij in als Jurist.

  Haar intentie als Priesteres is om bewustzijn met betrekking tot spirituele energie in de wereld te brengen en zo meer harmonie en balans te bewerkstellingen. Zowel innerlijk, met onszelf, als uiterlijk, in onze interacties met elkaar en de natuurlijke wereld. Marion werkt met name met het de vrouwelijke spirituele energie, de Godin, en omarmt tevens alle vormen waarop spirituele energie zich manifesteert.

  Marion heeft de Brighde-Brigantia trainings en workshops ontwikkeld, waarvan de priest/eressen opleiding nu in Glastonbury, Nederland, Spanje, Duitsland, Portugal en Italie wordt gegeven. Zij is ook de co-organisator van de jaarlijkse, internationale Glastonbury Goddess Conference en de co-founder van de ‘pagan’ Temple of Avalon in Glastonbury. In samenwerking met Spirituele vakantie reizen, geeft Marion bijzondere spirituele reizen, waarmee zij haar liefde voor de ‘sacred land of Avalon and beyond’ deelt.

 • Lisa en Martin

  Over Lisa en Martin

  Lisa en Martin hebben hun roer een aantal jaar geleden omgegooid. Ze hebben hun banen als docent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen opgezegd en hun huis verkocht. Sinds 2022 combineren Martin en Lisa reizen, werken en leven door hun zeilende bestaan. Ze hebben ervaren dat de natuurlijke krachten van zee en wind hen helpen om vaker in het hier en nu te leven. Door een wereldreis te maken willen ze persoonlijk en spiritueel groeien. Jij krijgt de unieke kans om zeilend en wandelend mee te gaan op deze bijzondere levens- en wereldexpeditie.

  Martin is duidelijk, hartelijk, steunend en confronterend als dat nodig is. In zijn rol als kapitein neemt hij je op een laagdrempelige manier mee in de taken rondom het zeilen. Naast de benodigde vaarbewijzen heeft Martin al duizenden mijlen ervaring op ‘eigen kiel’. Martin is docent omgangskunde en communicatievaardigheden. Hij heeft ruim twaalf jaar docent ervaring in het hoger beroepsonderwijs maar ook als trainer persoonlijk leiderschap bij onder andere de politie. Verder is Martin Master NLP-er en life coach.

  Lisa is een creatief denker en coach, ze is betrokken, open, enthousiast en flexibel. Ze stemt makkelijk af op anderen, zorgt voor luchtigheid en maakt het anderen graag naar de zin. Lisa doorziet patronen, legt verbanden en draagt nieuwe perspectieven aan. Lisa werkte ruim tien jaar als docent aan de opleiding Pedagogiek in het hoger beroepsonderwijs. Daarvoor heeft ze jarenlang gewerkt als gezinsbegeleider in de gehandicaptenzorg en als pedagogisch medewerker in jeugdzorg. Lisa is gediplomeerd vaktherapeut (drama), innovator van leren, specialist infant mental health en praktisch pedagogisch gezinsbegeleider.

   

 • Karin

  Over Karin

  De interactie tussen mensen heeft Karin altijd geboeid, in relaties, op de werkvloer en in gezinnen. Haar overtuiging is dat je het meest kan leren kennen in contact met andere mensen. Daarvan is de liefdesrelatie wel de meest intense vorm.

  Nadat zij ontwikkelingspsychologie had gestudeerd (1992), is Karin gezinnen gaan coachen, met de intentie dat kinderen beter begrepen werden en begeleid konden worden. Vanuit de ontwikkelingspsychologie bleek dat de relatie veel invloed heeft op de gezinssfeer en daardoor is zij in 2002 gestart met relatietherapie.

  In 2012 is zij Human Design gaan studeren. Dit is voor haar goede tool,  om zeer specifiek vanuit ieders authentieke persoonlijkheid te kunnen werken. Het geeft inzicht in de dingen die aantrekken maar ook afstoten, je kunt zien of gedrag veranderbaar is en welk gedrag van nature zal blijven. Deze inzichten brengen diepe inzichten. Het is geweldig om te zien als klanten grip krijgen op zichzelf, waardoor ze dingen kunnen veranderen in hun leven, dat geeft Karin energie om door te gaan.

  Karin leeft in een samengesteld gezin met 3 volwassen dochters. Sinds kort wonen we in een honderd jaar oud boerderijtje in het mooie Overijssel. Daar kunnen we onze creativiteit volledig kwijt en ontvangen we met veel plezier familie, vrienden en onze klanten.

 • Maneesha

  Over Maneesha

  Maneesha heeft in de afgelopen jaren vele mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze heeft het vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen. Haar bevindingen zijn afgestemd op jouw ziel en wat jij nu nodig hebt.

  Ze is opgeleid als houding en bewegingstherapeute, haptotherapeute, yoga- en dans docente, quantum healing hypnose therapeut, medium en healer. Ze leert jou om het leven vanuit een spirituele manier te bekijken en je weg naar binnen te vinden om je eigen antwoorden intuïtief te weten. Ze is breed opgeleid en met haar kennis en kunde neemt ze je mee naar binnen naar het centrum van je ziel om in je eigen kracht te staan, je passie te vinden en de liefde van je leven te zijn.

  Alles wat zij aanbiedt is een persoonlijke investering in jezelf, om te groeien, te openen en te transformeren naar de vijfde dimensie. Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe authentieker de taal van de ziel stroomt en we de nieuwe tijd en nieuwe aarde kunnen verwelkomen.

 • Esther

  Over Esther

  Esther's reis naar holistisch welzijn begon met yoga en leidde tot een specialisatie in de gezondheidswetenschap Ayurveda. Voor haar voelde dit direct als een diepgewortelde boom: Het heeft bij haar een fundament gecreëerd dat haar iedere dag weer laat zien dat de natuur, voeding en wij mensen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Een filosofie die zich vertaalt in een ontdekkingsreis naar jezelf. 

  Ze volgde opleidingen tot Ayurvedisch Practitioner en Nutrition Therapist, In de afgelopen 15 jaren heeft Esther zich verder verdiept in leefstijl coaching en vooral leef- en gedragsverandering. Waarom is het zo moeilijk om patronen te doorbreken? Wat maakt het dat we veelal kiezen voor een gemakkelijke weg of dat iemand anders het voor ons kan fixen? In haar individuele coaching ondersteunt Esther mensen op leefstijl- en gedragsverandering, wat bijdraagt aan een positieve groei. 

  Met certificeringen als HBO Leefstijlcoach, NLP Practitioner en in opleiding tot Psychodynamisch Therapeut, biedt Esther persoonlijke coaching gericht op positieve gedragsverandering en een gezonde levensstijl.

 • Victor

  Over Victor

  Victor (43 jaar) woont al lange tijd in Zweden. Hij is een ervaren wildernisgids met 10 jaar ervaring en gecertificeerd Wilderness Advanced First Aid Professional. Zijn passie ligt in de buitenlucht en de natuur. Het geeft hem een gevoel van rust en verbondenheid met de natuur. 

  Naast zijn liefde voor de zomeravonturen, is hij ook dol op snowboarden en winterkamperen. Hij heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen, kent de plekken en de landschappen door en door. Victor creëert een positieve en veilige omgeving. Als wildernisgids in Zweden heeft hij een uitgebreide kennis van de lokale flora en fauna, evenals de beste routes en geheime plekjes om te verkennen. Hij staat klaar om anderen te begeleiden en te inspireren om de natuur te ontdekken en de wildernis te ervaren op een unieke en avontuurlijke manier. 

  Victor gelooft in het delen van kennis en ervaringen, en is altijd enthousiast om anderen te leren over de schoonheid van de natuur. 

  Hij kijkt ernaar uit om samen onvergetelijke herinneringen te maken in de prachtige Zweedse wildernis. Laten we samen op ontdekkingstocht gaan en de schoonheid van de natuur ervaren!