Wij doen alles voor jouw geluk

Team

Diana Bergsma

www.spirituelevakantiereizen.nl

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

Ik ben diep geraakt door het leven, het universum, de aarde, de natuur en mensen. Ik raak niet uitgekeken en uitgeleerd. Ik leef vanuit mijn hart en liefde en mag dat graag delen met jou. Vanaf 2011 geef ik spirituele reizen en heb met vele groepen gereist. Vanaf 2016 ben ik gaan samenwerken met andere professionals. Ik stuur het team aan, onderhoud de vele internationale contacten. En ik ontwikkel nieuwe reizen, doe de inschrijvingen, de marketing en management. Dat laatste met hulp van professionals. 

Ik geef 4 keer per jaar zelf een spirituele reis en help mensen graag om hun vrijheid en plezier in het leven te vergroten. No nonsens, direct, humor, helder, ontspannen, sprankelend, veilig, warm en liefde zijn mijn kernwoorden.
Ik ben lichtwerker, proces - transformatie coach, kunstzinnig en psycho - sociaal coach en soundhealer. 

Ik heb inmiddels ruim 25 jaren ervaring.

Vele deelnemers schreven over hun ervaringen, lees maar
Lees ook over mijn boek:  "Een ontmoeting met jezelf, 18 vrouwen vertellen."  
Ben je een ondernemer bezoek dan ook mijn Zakelijke Coaching website. 

We zien je graag, tot ziens, Diana Bergsma

Mariëtte Verhoef

Mariëtte is allround mindfulnesstrainer en met haar warme persoonlijkheid begeleidt ze je naar ontspanning en bewustwording. Mariëtte is rustig en down to earth. Zij is onze trainer in de Mindfulness reizen naar Marokko en de mindfulness weekends in Nederland. Mensen gaan graag met haar mee, voelen zich op gemak en veilig bij haar. 

“Ik geloof dat hoe bewuster je leeft, hoe krachtiger, positiever en gelukkiger je wordt. Met als resultaat meer rust & ruimte in je hoofd, jezelf en je dagelijks leven. Vanuit die rust kun je je beter verbinden met je intuïtie en leven vanuit je hart. Ik ga uit van de kracht van sensitiviteit en breng mensen op een enthousiaste manier in contact met hun volle potentieel.”

Ze heeft opleidingen afgerond in de bekende Mindfulness Based Stress Reductie training en de Mindfulness Based Emotionele Intelligentie training ontwikkeld bij Google. Door de beroepsvereniging VMBN is ze erkend in de hoogste categorie 1.

Haar achtergrond in Msc Sociologie & Human Resources, een leven in Afrika en spirituele ontwikkeling maakt haar tot een professional die mindfulness belichaamt en op een moderne en toegankelijke manier brengt. Mariëtte geeft zowel trainingen voor particulieren in Leidsche Rijn en Utrecht, als landelijk trainingen in het bedrijfsleven met Bridgeman in Business.

Deep Boel en Mallika Kokke

Deep Boel en Prem Mallika Kokke verzorgen de zeil en meditatie vakanties. Kort nadat ze elkaar hebben leren kennen, besloten ze in 2010 om op een boot te gaan wonen en de wereld rond te zeilen.

In de loop der jaren, waarbij ze veel hebben rondgezeild in economisch minder ontwikkelde gebieden, hebben ze zich gerealiseerd dat je niet veel nodig hebt om gelukkig te zijn en je vrij te voelen. Integendeel, de mensen lijken eerder gelukkiger, meer ontspannen en vrijer dan de meeste mensen in Europa. Dit is ware rijkdom! Door mensen een tijdje mee op te nemen in het dagelijks leven aan boord van een reizend zeiljacht door Europa hopen Deep en Mallika dit inzicht met anderen te kunnen delen.

Deep heeft jarenlang ervaring opgedaan in verschillende meditatie technieken. Trainingen in NLP en trainingen aan de Humaniversity en de Osholeela mystery school zijn daar voorbeelden van. Zeilen heeft daarnaast altijd een belangrijke rol in zijn leven gespeeld. Hij heeft veel meegedaan aan zeilwedstrijden en is zeil instrukteur geweest. 

Mallika is sinds haar 19de veel met meditatie bezig, aangezien ze fysieke klachten begon te ontwikkelen door de stress van haar zware opleiding tot dierenarts. Ze ontdekte dat meditatie haar hielp om meer uit het hoofd te gaan en het leven niet al te serieus te nemen. Haar fysieke klachten verdwenen. Ze heeft kennis gemaakt met vele verschillende meditatie technieken. Van visualisatie technieken, actieve meditaties van Osho tot mantra en gebeden zingen. Momenteel volgt ze de Advaita Vedanta leer via haar spiritueel leraar Sri Sri Bhagavan, die in India leeft.

Karin den Dulk

Mijn naam is Karin den Dulk en ik ben de laatste 25 jaar Lifecoach / Relatietherapeut. Ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van Ontwikkelingspsychologie, Filosofie, Gestalttherapie, Cognitieve therapie, EMDR, EFT, Relatietherapie, Mediamieke therapie, naamanalyse, familieopstellingen, Human Design© en vele andere. Persoonlijke interesses zijn ook, Blockchain en cryptocurrency, Vitaal stoffen en ik geef graag Naamanalyses persoonlijk en in groepen.

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Human Design© en tot mijn grote verbazing hoorde ik een heel aantal nieuwe dingen over mijzelf, waar ik enorm veel aan had. Ik ben een Emotionele Projector type 5/1. Terwijl ik veel studies gedaan heb, waarvan ook altijd een deel over jezelf gaat. Ik ben me gaan verdiepen in Human Design© en het heeft me volledig 'gepakt', ben er diep van onder de indruk. Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemand komen.  Ik ben het gaan studeren en beschrijven. Inmiddels heb ik een begrijpelijke en mooie vorm gecreëerd zodat het toegankelijk is voor iedereen. Ik ben dan ook heel trots op het resultaat.

Het gevolg is dat ik nu voornamelijk persoonlijke analyses doe met mensen, naast dat ik unieke boeken voor ieder persoonlijk maak. Iedere keer word ik weer intens blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat het design van iemand ook nut heeft en precies zo hoort te zijn en waarom dat zo is. Dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen, want dat je dan een werkelijke en prachtige bijdrage levert aan de wereld.

Alina de Vilder

Alina neemt graag groepen mee naar adembenemende, “of the beaten track” gebieden in Tanzania waar de natuur nog wild en ongerept is. Zij werk als meditatieleraar en coach in deze authentieke omgeving. Het is het perfecte decor voor een reis naar binnen, wat oud en achterhaald is uit je rugzak te halen en deze te vullen met een verfrissende helderheid en inspirerende kijk op de nieuwe richting die je wilt inslaan.

Haar betrokkenheid bij de Masaï in Ngorongoro en haar verbinding met de natuur is een inspiratie voor anderen die op weg zijn zichzelf en de wereld te (her)ontdekken.

Alina heeft 25 jaar gewerkt als therapeut, leraar hypnotherapie en persoonlijke ontwikkeling op de Academie voor Natuurgeneeskunde, counselor op een middelbare school en later meditatieleraar. Ze heeft veel ervaring, is professioneel en heeft zich jarenlang verdiept in de Masaï van Tanzania. 

Nu geeft ze de mooiste Mindful reizen in Tanzania.

Marco Hupkens

Marco heeft al 40 jaar passie voor reizen in de woestijn Marokko. Hij is een duizendpoot, handig en praktisch. Hij werkt als coach in Nederland en geeft de individuele reizen Marokko offroad motor terreinwagen naar de woestijn en de Atlas in Marokko. Hij is een duizendpoot, handig en praktisch. Marco kent op als geen andere de wegen, de mensen, de nomaden, de plekjes en vooral de woestijn. Hij zorgt dat de reis veilig en naar je zin verloopt. 


Door zijn jarenlange ervaring in bestudering en beoefening van Boeddhisme, mindfullness en meditatie, geeft hij in een zeer waardevolle bijdrage aan de bezinnings reis en zijn individuele reizen. 

 

Voor Spirituele Vakantie Reizen verzorgt Marco maatwerk bezinningsreizen en hij organiseert de groepsreis in Marokko waarbij Mariëtte de trainster is.

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

10.9 824 18