Safari vakantie in Tanzania

Gedurende 9 of 14 dagen of langer nemen we je mee op onze trektochten door buitenaards mooie landschappen in Tanzania. Je reist te voet en per landcruiser. Mindfulness en andere meditatievormen, natuur- en hartoefeningen en het delen met elkaar helpen je oude, beperkende patronen uit je rugzak te halen. Deze vul je stap voor stap met een verfrissende helderheid en accepterende houding naar alles wat zich onderweg aandient. Deze acceptatie brengt je in een diepere (harts)verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

De ongerepte, wilde natuur in Tanzania vormt het prachtige decor voor een safari met alles erop en eraan en een bijzondere reis naar binnen.
Tijdens onze wandeltochten, ontmoetingen met tribes, ervaringen met wilde dieren, plekjes van de gebaande paden af, meditaties, natuuroefeningen en meer, bieden we je een inspirerend perspectief op jezelf en de wereld om je heen

Het is nu mogelijk om onze kleinschalige groeps- en privésafari’s in Tanzania ook zonder een mindfulness programma te doen en naar eigen behoefte vorm te geven.

Heb je vragen? Bel dan naar 0639804150 of mail ons!

Graag tot ziens!

Geïnteresseerd in onze reizen?