Wat wij doen en Tarieven

Na je reis:

  • Ken je een andere cultuur, locals en gebruiken
  • Ben je uitgerust en straal je weer,
  • Geef je een positieve richting aan je leven en werk
  • Kun je omgaan met stress en heb je nieuwe vrienden
  • Zit je bomvol met energie, zelfvertrouwen, inspiratie en liefde

Met Spirituele Vakantie Reizen ga je op een bijzondere manier op reis. Persoonlijke en spirituele ontwikkeling combineren wij binnen de spirituele reizen, waarin je gaat ontspannen, onthaasten, bewuster wordt van wie je bent.

Spirituele Vakantie Reizen werkt met zeer ervaren trainers, gidsen en reisbegeleiders. Wij gaan alleen voor het beste.

Onze spirituele reizen voor groepen

Wil je anders leven? Positief, ontspannen, in balans en gelukkig? Je weet niet hoe dit te bereiken? Daar zijn wij voor.
Kies uit de vele spirituele groepsreizen. Je ervaart een fijne combinatie van vakantie, beleving en programma/training.

Wat leer je

Je confronteert jezelf met een andere cultuur, een andere omgeving en andere invloeden. Soms is dat pittig, de uitdaging is dat je door deze ervaringen anders naar jezelf kijkt. Je leert daardoor ook nieuwe vaardigheden, en je kunt je wijsheid en je innerlijk kracht inzetten. Er zit méér in jou dan je denkt. Verleg je grenzen, geloof in jezelf en volg je hart.

Wil je een avontuur die écht je hart raakt en resultaat geeft? Wacht dan niet langer en bekijk onze bestemmingen.

Spirituele reizen voor individuen of gezinnen

Alleen of samen er op uit? Zoek je inspiratie, rust, ontspanning en avontuur? Kennis maken met andere culturen?
Onze gidsen kennen de landen door en door en helpen jou met de route en de beste plekjes.

De mooiste duurzame reizen

Wij reizen wereldwijd, maken bewuste keuzes zodat jij een bijzondere reis maakt. Wij staan voor 11 jaar ervaring, hoge kwaliteit en persoonlijke benadering. Duurzame projecten zijn gekoppeld aan verschillende spirituele reizen. Bij iedere reis staat vermeld of deze duurzaam is.

Betrokken en gelukkige werknemers resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Personeel wil zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze zinvol kunnen bijdragen ( waar ze blij van worden): purpose. En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden: pleasure.

Dus bedenk dat een goede investering in je medewerker altijd loont. Dit bevordert ook de onderlinge dialoog die bijdraagt aan cultuurverandering.

Vaardigheden en Omstandigheden

Er wordt van werknemers, ondernemers, managers, ZZP’ers vaardigheden gevraagd die soms moeilijk te verwezenlijken zijn. En dat mag. Vaak is alleen het advies van een leidinggevende niet voldoende. En sommige aangelegenheden liggen té gevoelig en zijn privé.

Echter, dit zijn juist vaak omstandigheden waardoor een werknemer niet helemaal op zijn of haar top kan functioneren. Het blijft altijd de uitdaging, voor iedereen, om de juiste balans tussen privé en het werkzame leven te vinden.

Ons prijsbeleid

Ons streven is dat wij "de juiste prijs" vragen voor iedere reis die wij verkopen. Dat betekent dat onze verkoopprijs tegelijk recht doet aan jou als klant, onze medewerkers, de eigenaars van de locaties, de trainer en/of de reisbegeleiding en de organisatoren. Een prijs die past bij wat nodig is om een inkomen te genereren voor alle mensen waarmee wij werken. Daarom werken we niet met standaard marges die bij de ene reis tekorten opleveren en bij het andere meer winst dan strikt noodzakelijk is. In onze onderneming is de mens het middelpunt. 

Wij hebben speciale prijzen voor de ZZP, verdien je onder de €32.000,- bruto per jaar dan betaal je je de zzp prijs, verdien je meer als €32.000,- bruto per jaar dan val je onder de tarieven van de Zakelijke coaching reizen.

Zakelijke Coaching reizen

Loop je in jouw zakelijke omgeving steeds tegen hetzelfde aan? Werk en privé gaan altijd samen: een probleem op het werk heeft gevolgen thuis en een moeilijke situatie privé heeft effect op je functioneren. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt, dat je de grip kwijt raakt. Je bent te streng en te gedisciplineerd voor jezelf en je loopt tegen je grenzen aan. Ook carrière switches, verlies, scheiding,  zijn onderwerpen waarvoor je hulp mag vragen.
lees verder op www.zakelijkecoachingreizen.nl

Onze spirituele reizen krijgen eerlijke reviews.
Wij bieden een reisgarantie en wij geven maar liefst 7 Kwaliteit Garanties voor onze spirituele reizen.
Bekijk nu onze fantastische reizen en zeg JA tegen jezelf. 
Bel gelijk naar: 06 398 04 150

Warme groet van Diana Bergsma,
Eigenaar Spirituele Vakantie Reizen