Onze Klanten zijn:

Achmea, TU Eindhoven, Rabo, Entrea Lindenhout, KPN, Vercom internationaal, Dumaco Montfoort, Unive, ABN-AMRO, Slachtofferhulp, Menzis en Ondernemers.

Van carrière twijfelaars, ondernemers met idealen tot perfectionisten

Onze doelgroep is breed; het zijn mensen die open minded zijn, hard werken en een grote verantwoording  voelen en dragen. Zij zoeken perspectief, willen hun behoeften vervullen, persoonlijke effectiviteit vergroten en nieuwe competenties ontwikkelen. 

Velen willen bijvoorbeeld na ziekte of burn-out een andere baan of een andere koers gaan varen. Zij kiezen juist voor een intensieve loopbaan coaching reis die balans brengt in de persoonlijke én zakelijke groeiproces.

Gecommitteerd en gelukkig personeel resulteert in succes!

Als werknemers zich comfortabel en gewaardeerd voelen, zal dit naar de buitenwereld afstralen en succes genereren. Mensen willen zich gewaardeerd voelen, om wie ze zijn en wat ze doen. Zij willen werken op een plek waar ze positief iets kunnen bijdragen (purpose).

En dit willen ze doen op een manier die ze leuk vinden (pleasure). Dus bedenk dat een verantwoorde investering in de werknemer loont, want zij maken het verschil.

Aanbod Zakelijke Coaching Reizen

Loopbaan ontwikkeling reizen

Zoek je een nieuwe baan, opleiding of en persoonlijk ontwikkelingsplan? Onze deelnemers durven meer hun eigen pad te gaan en kiezen niet alleen voor 'van werk naar werk" begeleiding maar willen de leiding pakken door bewuster te worden van hun talenten, kernwaarden en potentieel. 

In veel CAO's is geld beschikbaar voor persoonlijke ontwikkeling dat je in overleg kan inzetten voor onze reizen.
Lees hier over de loopbaan reizen►

Leiderschap reizen

Of je nu een ondernemer bent of directeur, leiding geeft op een afdeling, zodra jij het voortouw neemt, is het belangrijk dat jij je plek durft in te nemen.

Dit leer je bij ons:
Hoe stel jij je doelen?
Hoe verander jij je gedrag om je doelen te bereiken?
Wat voor support heb nodig en hoe organiseer je dit?

Bekijk de leiderschapsreizen►

Ondernemersreizen

Vraag jij je geregeld af: ‘Is dit het nou?’ gevolgd door een ‘Dit wil ik niet meer!’ Jij bent hierin niet alleen. Bij veel ondernemers ligt de focus zuiver op het bedrijf. Tot het moment dat jij je ongelukkig en gestrest voelt. Daar kun je wat aan doen! 

Onze reizen draaien om reflectie, inspiratie en kijken vanuit de helicopterview naar je rol als ondernemer. Je gaat jouw doelen concretiseren en omzetten in een plan. 
Lees over de Ondernemersreizen►

Burn-out herstel reizen

Burn-out klachten zijn vaak, maar lang niet altijd, gerelateerd aan werk. Ook andere invloeden in je leven kunnen bijdragen aan het ontwikkelen van een burn out, zoals het stellen van te hoge verwachtingen, perfectionisme en willen pleasen. Een burn-out ontstaat geleidelijk over een langere periode waarin je te maken hebt met aanhoudende stress en een hoge (werk)druk. 

Door er écht even helemaal uit te zijn en een intensieve burn-out reis aan te gaan, herstel je sneller van je burn-out klachten. Mede door mindfulness, bewegen en je grenzen leren kennen kom jij tot rust om daarna weer vol vertrouwen en ontspannen in het leven te staan. Het vinden van de balans is tussen werk en privé/inspanning en ontspanning is uitermate belangrijk. Lees over de burn-out reizen►

Outplacement reizen

Natuurlijk zijn er hele goede adviseurs en outplacement bureau's, maar soms heb je een andere kijk op jezelf nodig om door te kunnen naar ander werk. 

Ben je langdurig ziek geweest of ben je boventallig na een reorganisatie? In onze reizen krijg je een intensief persoonlijke aanpak die niet is gebonden aan gebruik van slimme technologie. 

Door jezelf persoonlijk te ontwikkelen en de impact te kennen van je talenten, vind je ook beter passend werk. Je krijgt inzicht in: wat is jouw drive, wat zijn je kernwaarden, je mogelijkheden en je ambities? Als jij trouw bent aan jezelf, presteer je ook beter op de werkvloer. Bekijk de Outplacement reizen►

Stress & Burn-out Preventie

Door werk gerelateerde problemen zoals organisatieveranderingen, hoge werkdruk en management vraagstukken, dreigen managers mentaal en fysiek overbelast te raken. Ook privéproblemen of/en persoonlijkheidskenmerken hebben invloed in het ervaren van stress gerelateerde klachten. Reden genoeg om op tijd en preventief in actie te komen. Bekijk hier de Stress & Burn-out Preventie reizen►