Coaching en Yogareis: Leef in Liefde

Gecombineerde reis: yoga, ayurveda behandeling, coaching, stemexpressie, wandelen, stilte... 
Dits is een groepsreis, vraag de data aan!

Herken je dit?

Je bent geboren om lief te hebben en om vrij te zijn. Klopt dit ook in je leven? Werk je en leef je vanuit liefde? Welke oude gedrags en denkpatronen hebben hier nog invloed op? Wat heb je nog los te laten en te verwerken? Doe je werk waarvoor je talent hebt? Heb je de carrière die jij wilt? Je hebt veel te bieden, maar je gaat over grenzen! Je hebt teveel ballen in de lucht en je bent moe! Wil je meer in het "nu" leven en vertrouwen ontwikkelen? Ga dan mee met deze coaching reis.

Het kan anders

Doe je niets aan je situatie, levert je dat nog meer stress op. Zorg ervoor dat het geen burn-out wordt. Leven in liefde begint hier en nu, door jezelf vragen te stellen. Geloof erin dat jij je situatie kunt oplossen! Dat je de regie pakt, het beste uit jezelf te haalt en ook nog iets betekent voor een ander. Raken deze woorden jou en voel jij je gemotiveerd? Pak dan je koffer en ga mee naar het warme Marokko!! 

Diana werkt vanuit rust en mildheid. Zij is duidelijk, humoristisch en respectvol en dat is heel prettig. De reis was een totaal van: de natuur, de locatie, het eten, de massages, yoga, uitstapjes en het energetische werk van Diana, de groep. Veel dank Saskia

Resultaten voor jezelf:

  • je leeft meer meer vanuit het NU
  • je energie is verhoogt, je lijf stroomt meer
  • je vertrouwt je hart en begrijpt wie je bent
  • je weet hoe je intenties, doelen neerzet
  • je weet je talenten in te zetten
  • je kent je grenzen en je bent assertiever
  • je bent onspannen en je voelt je meer in balans 

Waar ga je heen?

In deze heerlijke spirituele reis ga je mee naar een eenvoudige authentiek Marokkaans huis, midden in het Nationaal park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakech. Je geniet van de berglucht, de rivier, de zon en het heerlijke eten. Op deze plek is het contact met de aarde en het gevoel voor mystiek en spirituele connectie nog tastbaar. Hier kom je tot rust en kun je ontspannen. Je krijgt een complete week met licht en stemwerk, coaching, yoga en ayurveda behandeling.

"Ik verbaasde me steeds over de uitkomst van de oefeningen omdat ze precies mijn kern raakte. Na deze reis zijn er essentieële veranderingen in mij gekomen. Dank, Moniek." 

Je kunt geweldige excursies maken naar de hogere bergen op de Atlas. Het landschap wisselt af en je krijgt de mooiste kleuren te zien. De mensen zijn vriendelijk en nodigen je al snel uit om te onderhandelen over tapijten, potjes, schalen, fleurige stoffen en aardewerk. 

Op reis met Diana Bergsma

Als je wilt begrijpen hoe jij invloed hebt op je eigen geluk, heelheid en verlangens ga dan mee met deze spirituele reis. Je gaat met Diana naar Marokko waar je tot rust komt, plezier hebt en een unieke levensreis maakt. Zij reist al vanaf 2011 met groepen en zij heeft 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

Diana komt snel bij de kern, gaat de interactie aan, pakt door, is lekker direct, stevig en liefdevol. Zij deelt haar wijsheid en ervaringen graag met jou. 

Vraag de datum aan en de zakelijke tarieven