Wie is Diana Bergsma

Ik leef mijn passie

Coachen, reizen en ondernemen zit in mijn bloed. Het is prachtig om mijn passie te leven en ik motiveer jou ook te gaan staan voor je talenten en passies.

De individuele coaching reizen en de groep coaching reizen geef ik al weer 9 jaar met plezier en resultaat. 
Vele deelnemers zijn al mee geweest. En kijk vooral even op de reviews die zij achterlieten!

Ondernemer zijn geeft veel voldoening, het is een uitdaging om steeds opnieuw vorm te geven, aan mijn leven en werk. En precies daar zit mijn kracht: vorm geven, invloed hebben op een zinvolle en duurzame manier van reizen en nieuwe ideeën durven uit te werken.

Coachingreizen

In samenwerking met het team verbinden wij het coachen met reizen, waardoor mensen nieuwe leerervaringen, diepgang, inzichten en bewustwording ervaren in samenhang met ontspanning, avontuur en nieuwe culturen.

Dit fundament zorgt ervoor dat mensen kunnen groeien en ontwikkelen om een onvergetelijke ervaringen op te doen.

Zakelijke Coaching

Naast de coaching reizen bied ik ook de zakelijke coaching coaching aan.

Met mijn voeten op de aarde

Twaalf jaar heb ik gewoond en gewerkt in de bergen in Zuid Spanje. Tien jaar bouwen en het bewerken van de aarde heeft mij grond onder mijn voeten gegeven waardoor ik letterlijk ‘geaard’ ben.

Diana Bergsma

Ik ben Diana Bergsma, eigenaar, ondernemer en drijvende kracht achter Spirituele Vakantie Reizen. 

In eenvoud en rust, heb ik 12 jaar in de binnenlanden van Spanje gewoond. Dit leven heeft mijn hart geopend en ook mijn liefde voor reizen, natuur en mystiek. Met veel passie heb ik Spirituele Vakantie Reizen in 2011 vanuit Nederland een gezicht gegeven. Sindsdien geef ik de groeps-coachingretreats met enorm veel plezier.

Ik geniet van mijn werk, het is boeiend om unieke spirituele reizen te creëren, waar mensen aan kunnen ontwikkelen. 

In mijn bedrijf heb ik verschillende petten op:

  • als manager onderhoud ik de vele internationale contacten, bezoek de locaties en collega's, doe de marketing en management en coördineer alle reizen en inschrijvingen.
  • in mijn werk als coach geef ik de coaching reizen, de individuele coaching trajecten en geef leiding aan het team en zijn we gezamenlijk verantwoordelijk voor innovatie.
  • voor de zakelijke coaching reizen heb ik contacten met teammanagers, HR, ondernemers, en ben ik verantwoordelijk voor uitvoering en realisatie van het operationeel beleid.

 

Mijn achtergrond is: 

HBO psycho - sociaal en agogisch coach/trainer (1989 en1997). Ik ben ook dynamisch (Kunstzinnig) coach-counselor (2010) 
Soundhealing (sessies) geef ik vanaf 2005.

Daarnaast blijf ik me ontwikkelen en heb trainingen gevolgd op het gebied van: Voice Dialoque, beeldend werken, familie-werk opstellingen, psychodrama, rollenspel en stemexpressie. Ik heb meer dan 30 jaar werkervaring.

Visie

Mensen in beweging brengen, raakt mensen. Dan ontstaat nieuw inzicht en verandering.