Individuele Coaching Retraite Zutphen

Je kunt deelnemen aan een meerdaags zakelijk individuele coaching retraite als je last hebt van: stress, knelpunten in je werk, leef en woonsituatie, bij verwerking, omgaan met Burn-out en ziekte. Ook voor bedrijven die een gewaardeerde werknemer zien worstelen met zichzelf en hun professionele rol is een coaching retraite een oplossing.

Met individuele coaching krijg jij snel grip op je leven en werk. Als professionele personal coach heeft Diana Bergsma jaren ervaring en de gereedschappen om jouw proces te ondersteunen en te begeleiden. 

Coaching retraite

Om optimaal te kunnen functioneren is het essentieel dat je natuurlijke behoeften zijn vervuld en dat je talenten/vermogens effectief inzet.  Als groei stagneert, voor jou persoonlijk,  in je team of organisatie kun je de volgende vragen stellen;  in hoeverre zijn de basisbehoeften vervuld?  En ben je bewust van jouw talenten/vermogens en zet je ze effectief in?

De kern van de coaching retraite is: bewustwording, kennisoverdracht en het ontwikkelen van vaardigheden.

In de coaching retraite gaat het er ook om je te kunnen ontspannen en te bezinnen. Daarom verblijf je minstens 1 nacht op een fijne plek. Je krijgt dagelijks 3 uur coaching en je krijgt huiswerk mee die je in je B&B kunt maken. Je kunt kiezen voor 2, 3 of vierdaagse coaching retraite. Even weg van je bekende vertrouwde omgeving geeft je de kans om jezelf te ontmoeten binnen een geheel andere setting. Dat geeft je veel voordelen.

Bianca: Ik heb tijdens dit personal coaching traject een belangrijke eerste stap gezet richting volledige acceptatie van mezelf, waardoor ik met meer liefde naar mezelf en anderen kan kijken.

Lies: Door middel van diverse werkvormen heeft Diana me doen voelen wat ik echt nodig heb, in plaats van met mijn hoofd te bedenken wat goed zal zijn. 

Vertrouw jezelf

Moeilijke situaties leiden vaak tot een persoonlijke crisis. Dat geeft onrust, je raakt uit balans en het geeft een deuk aan je zelfvertrouwen. 

Een crisis heeft vele voordelen, je moet nu wel, het maakt je creatief en is de uitdaging voor verandering. Een helpende hand en professionele ondersteuning is belangrijk. De coaching retraite van Diana is helder en confronterend. Je krijgt concrete tools aangeboden met resultaat dat je zelfvertrouwen groeit, assertiever wordt, je beter grenzen aan kan geven, beter leert communiceren en conflicten kan hanteren.

Lees ook de recencies van andere deelnemers.

Vraag je coaching aan! Bel of Mail NU!