Reizen is bezinnen en tot rust komen

Spirituele Vakantie reizen voldoet aan de financiële garantieverplichting (bij faillissement en repatriëring) van artikel 7:512 van het Burgerlijk Wetboek. Wij zijn lid van de STO garantie en lid van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties:​   Spirituele Vakantie reizen                 Spirituele Vakantie Reizen             

Kan ik met mijn bedrijf of organisatie op reis gaan?

In de  reisbranche komen er grote wijzigingen voor het aankomende jaar: want ook de Nieuwe Europese Wetgeving rondom Pakketreizen wordt per 1 januari 2018 defintief ingevoerd. Vanaf 1 juli 2018 dienen reisbedrijven daar ook werkelijk naar te handelen. Wil je niet aangesloten zijn bij een reisgarantie dan kun je altijd met ons overleggen om je reis te laten organiseren bij ons. Maatwerk dus. Dat heeft vele voordelen voor je bedrijf of organisatie. 

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. 

Wij maken programma’s op maat voor organisaties en bedrijven. Hierbij kun je denken aan het stellen van doelen, visiebepaling, teambuilding of heb je een specifieke wens of vraag, bel gerust.

Afhankelijk van welke behoefte bestaat kunnen we in overleg de spirituele reis op maat maken. We nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. 

Vraag om een vrijblijvend gesprek.

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →