Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Zoek een reis » Selecteer je wensen

66 spirituele reizen gevonden!
Selecteer meer wensen en/of klik hieronder op Bekijk zoekresultaten:

 

Kan ik met mijn bedrijf of organisatie op reis gaan?

In de  reisbranche komen er grote wijzigingen voor het aankomende jaar: want ook de Nieuwe Europese Wetgeving rondom Pakketreizen wordt per 1 januari 2018 defintief ingevoerd. Vanaf 1 juli 2018 dienen reisbedrijven daar ook werkelijk naar te handelen. Wil je niet aangesloten zijn bij een reisgarantie dan kun je altijd met ons overleggen om je reis te laten organiseren bij ons. Maatwerk dus. Dat heeft vele voordelen voor je bedrijf of organisatie. 

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. 

Wij maken programma’s op maat voor organisaties en bedrijven. Hierbij kun je denken aan het stellen van doelen, visiebepaling, teambuilding of heb je een specifieke wens of vraag, bel gerust.

Afhankelijk van welke behoefte bestaat kunnen we in overleg de spirituele reis op maat maken. We nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. 

Vraag om een vrijblijvend gesprek. Bel NU: 0639804150

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →