Kan ik met mijn bedrijf of organisatie op reis gaan?

In de  reisbranche komen er grote wijzigingen voor het aankomende jaar: want ook de Nieuwe Europese Wetgeving rondom Pakketreizen wordt per 1 januari 2018 defintief ingevoerd. Vanaf 1 juli 2018 dienen reisbedrijven daar ook werkelijk naar te handelen. Wil je niet aangesloten zijn bij een reisgarantie dan kun je altijd met ons overleggen om je reis te laten organiseren bij ons. Maatwerk dus. Dat heeft vele voordelen voor je bedrijf of organisatie. 

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. 

Wij maken programma’s op maat voor organisaties en bedrijven. Hierbij kun je denken aan het stellen van doelen, visiebepaling, teambuilding of heb je een specifieke wens of vraag, bel gerust.

Afhankelijk van welke behoefte bestaat kunnen we in overleg de spirituele reis op maat maken. We nemen graag initiatieven en hebben kennis van locaties, landen en geven graag advies.

Spirituele Vakantie Reizen heeft bewezen dat zij in staat is Maatwerk reizen te creëren voor groepen, bedrijven en organisaties. 

Vraag om een vrijblijvend gesprek. Bel NU: 0639804150

Maatwerk offerte

Na ons gesprek ontvang je een maatwerkofferte, met een voorstel voor je coaching reis en een overzichtelijke offerte van de kosten en doelen. Na het versturen van het maatwerkvoorstel nemen we uiteraard graag met jou de tijd om de offerte perfect te maken.

Reisbestemmingen.

Wij zijn lid van de reisgarantie STO

Alle bedrijven die pakketreizen aanbieden zijn wettelijk verplicht maatregelen te treffen voor het geval zij bijvoorbeeld failliet gaan. Wij zijn daarom lid van de STO en voldoen aan de wettelijke garantie.

Wil je meer weten over onze maatwerkreizen, neem dan contact met ons op!