Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Spirituele reis Festival van Liefde

Festival van Liefde 20 -23 april 2018  Terschelling

Stress, allemaal krijgen we er in meerdere of mindere mate mee te maken. En we voelen het, niet alleen in ons hoofd maar in ons hele lijf. Heb je een druk leven en wil je die stress voorkomen, ervaar dan het festival Liefde voor je lijf. Even minder “in je hoofd” en meer aandacht voor je lijf. .dan pas kun jij je hart voelenLees verder

Festival van Liefde van 18 - 25 aug. 2018  Spanje
​Dit 8-daagse festival wordt gehouden nabij Girona in Spanje. In een prachtige omgeving onderzoeken en vieren we het leven in verschillende workshops en activiteiten, onder de deskundige (bege)leiding van Diana Bergsma en Marius Engelbrecht. 
Lees verder

Festival van Liefde 23 - 26 dec 2017  Terschelling
Kerst is het feest van licht. Ook wij vieren dat met ons eigentijdse festival van liefde.  Van 23 tot en met 26 december verwelkomen we je graag op Terschelling,...Lees verder

​ Festival van Liefde is er ook voor jou!

Versterk liefde en licht in je! Alleen door liefde meer toe te laten wordt je blij, ga je stralen, krijg je hoop en kan jij je hart volgen. Een leven met weinig liefde maakt je ziek, wanhopig, geeft stress, moeheid en eenzaamheid. Niemand wilt dit! Kom op, doe er wat aan en ga mee naar het exclusieve kleinschalige festival dat in de zomer en de winter plaatsvindt. 

Dit festival is uniek, intiem, speels, dynamisch en professioneel en volledig verzorgd. Je kunt kiezen uit vele verschillende workshops, deze helpen je om spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. Tijdens het festival krijg je de mogelijkheid nieuwe mensen te ontmoeten, bijzondere ervaringen op te doen, te genieten en te ontspannen in de zon en de natuur.