Jongeren Support Reizen – Coaching

Wij nodigen ook ouders, scholen en organisaties uit om ons te bellen!

"Niemand heeft mij verteld hoe lastig het is om volwassen te worden….!  

Deze retreats zijn bedoeld voor niet werkende jongeren. Als je een inkomen hebt val je onder de andere retreats. 

De weg naar volwassenheid voelt vaak als een rommelige of verwarde periode waarbinnen veranderingen zijn op verschillende gebieden zoals: op lichamelijk, intellectueel en sociaal-emotioneel gebied.

Je relatie met je ouders/verzorgen wordt anders, je wilt het vooral zelf uitzoeken en je bent meer zelfstandig. Dat is enorm belangrijk voor je ontwikkeling!

Er is al vaak veel verandert in je leven door bijvoorbeeld op jezelf te gaan wonen, nieuwe liefdes, een bijbaantje naast je studie of je werkt al! Of meer dramatisch; 2 jaar pandemie tijdens je start van je studie, iemand die je na staat plotseling is overleden of dat je gewoon even ‘de weg kwijt bent’….

Natuurlijk hoeft het ook allemaal niet gladjes te verlopen, je leert nu eenmaal door ervaring en door vallen en opstaan en doorgaan. Je begint wellicht steeds meer te begrijpen wie je bent, je krijgt zicht op je talenten, je ontdekt waar je goed in bent, je krijgt weer andere vrienden en er wordt steeds meer zelfredzaamheid van je verwacht.

Dan is het toch logisch dat je soms met vragen zit die je niet alleen kunt oplossen!

Jongeren coaching

Wij bieden jongeren support reizen – coaching aan voor jongeren tussen 18 - 24 jaar die behoefte hebben even een time-out te nemen. De doelen zijn meer inzicht in jezelf te krijgen en tot rust te komen in een fijne omgeving. Zodat je straks weer op een gezonde manier kunt doorgaan.

Tijdens de jongeren coaching reis kijkt je coach intensief met je mee, waardoor jij vervolg stappen kunt maken.

Herken je o.a. deze vragen:

  • Je wilt je gedrag begrijpen en positief veranderen
  • Je wilt je oude gewoontes doorbreken
  • Je zoekt meer balans tussen lichaam en mentaal
  • Je wilt begrijpen welke stappen je hebt te zetten
  • Je wilt onderzoeken of dit wel de juiste studie keuze was
  • Je wilt je talenten in kaart brengen
  • Je zoekt een zinvolle invulling en motivatie
  • Je hebt last van faalangst en daar wil je wat aan doen
  • Je wilt meer ontdekken wie je bent en wat je grenzen zijn

Mocht jij jezelf herkennen in deze vragen dan wordt het tijd een beslissing te nemen die goed is voor jezelf. Pak je mobiel en bel direct naar 06 398 04 150

Jongeren Tarief

Wij vinden het heel belangrijk dat onze jongeren support reizen een speciaal tarief hebben! Want jullie zijn tenslotte onze toekomst waar wij onze hoop op gevestigd hebben! En we willen het jullie graag wat makkelijker maken!

Het merendeel van de jongeren studeren nog en daar spelen we op in, waardoor je voor een verlaagd tarief toch een reis kunt maken en een fijne begeleiding krijgt.

Wij hopen je te ontmoeten
groet van het TEAM

Geïnteresseerd in onze reizen?