Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Vier het leven: Spiritueel Festival van Liefde

Vier en geniet met volle teugen van het leven! Dat is het motto van het team van Spirituele Vakantie Reizen. 

Liefde heelt, overwint, draagt, geeft, vergeeft, is groter dan het ego.  Het festival van liefde is bijzonder door de persoonlijke aandacht, liefdevolle energie en het samenzijn. Wanneer een groep mensen in liefde samenzijn, verdwijnt je kleine "ik". 

Voor de 5de keer gaan we naar Spanje! Het is heerlijk om met elkaar te genieten van de bergen, lekker eten, samenzijn en workshops. Onder de deskundige (bege)leiding van Tuur van Hove, Diana Bergsma en Marius Engelbrecht.

Liefde is geen keuze, je bent het!

Je kunt elke dag kiezen uit vele mooie workshops, je bent vrij om te doen wat je wilt, je bent niets verplicht. Een duik in het zwembad, een wandeling in de bergen, lekker eten, nietsdoen, dorpjes bezoeken, ontspannen en het vuur van liefde ervaren.

Op dit unieke, intieme en speelse festival ontdek je vele kanten van liefde in jezelf en anderen. Onze workshops helpen je om je hart te openen, blij te zijn met wie je bent, je spirituele "zijn" te versterken, je laten inspireren en vooral te genieten en ontspannen. En dit allemaal onder de zon en in de Spaanse bergen!

Nieuw bewustzijn

Leven vanuit liefde creëert een nieuw bewustzijn, brengt veranderingen teweeg vanuit de balans tussen hoofd en hart en werkt energie verhogend en verbindend zowel in jezelf als binnen je omgeving. Dit om het vervolgens te verdiepen naar alle niveaus in jezelf, in je dagelijks leven en iedereen die daarin passeert. En uiteindelijk de vrijheid te ervaren jezelf te mogen zijn en je omgeving te accepteren zoals die is.

​Steun WARchild...Dank!

In de samenwerking tussen WARchild en het Festival van Liefde willen wij heel graag de oorlogskinderen helpen. En dat doen wij door geld te geven en geld te vragen voor WARchild. Klik op de button "WARchild" en rechtonder vind je de button "doneren..."

Wij hopen op deze manier liefde te verspreiden voor onschuldige kinderen die slachtoffer zijn geworden door haat en angst van volwassen. Alleen LIEFDE overwint, dat is wat wij steunen.

Wil je gelijk meer weten van het festival...KLIK hier

 

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →