Menu Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen

Spirituele Vakantie Reizen
0575-472403
06-39804150

Wij helpen jou vrijer en gelukkiger te worden!​ Ga mee op reis!

Vier het leven: Festivals van Liefde

Vier en geniet met volle teugen van het leven! Dat is het motto van het team van Spirituele Reizen. De Festivals van Liefde zijn dan ook een vitaal onderdeel van het gehele aanbod, juist omdat het element ‘vieren’ zo belangrijk is.

Met de Festivals neem je de tijd om je leven en de liefde te vieren. De verbinding tussen mensen geeft samenhorigheid om te leven vanuit liefde en in balans te komen met jezelf en de wereld om hen heen.

Liefde als levenskracht

Liefde geeft levenskracht: je opent je hart, waardoor je leert te leven en te zijn vanuit liefde. Vanuit je hart kijk je naar de wereld en bundel je krachten. 

Leven vanuit je hart

Als je leeft vanuit je hart, ervaar je de verbinding, de verdieping en de vrijheid die liefde jou en de mensen om je heen geven kan.

Nieuw bewustzijn

Leven vanuit liefde creëert een nieuw bewustzijn, brengt veranderingen teweeg vanuit de balans tussen hoofd en hart en werkt energie verhogend en verbindend zowel in jezelf als binnen je omgeving. Dit om het vervolgens te verdiepen naar alle niveaus in jezelf, in je dagelijks leven en iedereen die daarin passeert. En uiteindelijk de vrijheid te ervaren jezelf te mogen zijn en je omgeving te accepteren zoals die is.

Festivals van Liefde 2015

In 2015 vinden twee Festivals van Liefde plaats.

In de zomer van 22-29 augustus 2015 vindt het eerste Festival van Liefde plaats in La Miana, dichtbij Girona. La Miana dateert uit de 8e eeuw en is gelegen in een natuur- en stiltegebied, in de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën. (link naar het programma)

Festival van Liefde