Wij doen alles voor jouw geluk

Spirituele Individuele Gezinsreizen

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

Alleen of met je partner, vriend, familie op reis?

Deze spirituele reizen zijn bedoeld voor:

  • mensen die alleen op reis willen
  • gezinnen en relaties
  • bedrijven en organisaties

Zoek je naar iets nieuws, unieks en duurzaam? Weg van massa toerisme? Alleen Spirituele Vakantie Reizen biedt authentieke reizen aan voor mensen die écht iets anders willen. Je kunt ook je kinderen hierbij betrekken, het is voor hun een avontuur om op een kameel te zitten, wilde dieren van dichtbij te beleven, zeilreis op een catamaran of in een eco dorp leven en werken in Ghana. Leuke meditatie reis op de motor en 4x4 in de woestijn voor mannen die willen ontstressen en vrijheid zoeken.

Wij bieden veel mogelijkheden in kleinschalige spirituele reizen met een duurzame projecten. Wij adviseren, denken met je mee geven tips en zorgen voor dat jij een heerlijke reis gaat beleven. Elke reis of arrangement heeft zijn eigen budget, reisdoel en/of programma. We hebben een groot aanbod van mogelijkheden en bestemmingen om je droomreis waar te maken. We werken met specialisten ter plekke en/of met begeleiders die met je mee gaan vanuit Nederland. 

Wil je alleen, met partner, vrienden, met je gezin, team of organisatie? Dat kan. Bel gerust: 0639804150

Onze internationale maatwerkreizen zijn avontuurlijk, origineel en authentiek. Kies voor beleving! Klik hier voor de reis ervaringen.

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →

17.7 872 19