Vrienden- Relatie- Familie retreats

Vrienden en Familie retreats

Als de kinderen zich vermaken op vakantie dan heb jij het ook naar je zin. Al onze bestemmingen zijn kindvriendelijk. Ook kinderen willen reizen en andere culturen ontmoeten,  hun begrip naar andere samenlevingen wordt daardoor vergroot.

Onze vrienden en familie retreats zijn gerust uniek te noemen, weg van de massa en op duurzame locaties! En voorzien van mooie programma's voor ouders en kinderen. Zo kun jij als ouder fijn ontspannen en tot rust komen, terwijl je kind meedoet aan een actief programma.

Onze Retreats voor familie en vrienden

Samen met vrienden op vakantie geeft een extra boost aan je vriendschap. Samen een retreat beleven verdiept je vriendschap. Bekijk eens de rondreis in Indonesië, een prachtig avontuur op het eiland Java en Karimunjawa. Je wordt stap voor stap mee genomen in de Indonesische cultuur waarvan de spirituele manier van leven nog steeds een heel belangrijk onderdeel is. 

Unieke Relatie retraite: Laat Liefde Bloeien in Indonesië. De relatie retraite is geschikt voor gezonde relaties die verdieping zoeken binnen hun relatie. De coaching is gericht op het werken vanuit het NU om de relatie en jezelf te verstevigen. 

Er zijn veel ouders die werken en dat combineren o.a.met taken als opvoeder. En dat is best pittig. Door de hectiek van alledag verlies je soms de verbinding met je kind en weet je niet precies wat er in hem omgaat. Tijd voor jezelf en voor je kids is de oplossing. Wij bieden een unieke Body-Mind Familie retreat aan die er voor zorgt dat jullie kunnen ontspannen en vakantie kunnen vieren op een heerlijk plek dichtbij zee. 

Tijdens de familie of vrienden retreat in Marokko kun jij als ouder genieten van de massages, hamam, wandelingen, goede gesprekken met gelijkgestemden. Je hebt de vrijheid om zelf de dag in te delen, denk aan een dagexcursie naar Marrakech of naar de woestijn waar je samen met je kinderen onder de steren te slapen zijn onvergetelijke souvenirs..!

Wij organiseren Yoga retreats voor avontuurlijke gezinnen en vrienden in Zuid Spanje. De Famile of vrienden Yoga retraite zijn op maat gemaakt en toch flexibel genoeg om het hele gezin tevreden te stellen. Dit is een unieke kans voor ouders om helende krachten van yoga te combineren, terwijl de kinderen, onder professionele begeleiding, het buitenleven ervaren.

Alle retreats zijn in het Nederlands. Ga je mee?

Geïnteresseerd in onze reizen?