2020 een verloren jaar?

2020 een verloren jaar?

De media zit bovenop de ontwikkelingen rondom het coronavirus: voor ondernemers, scholen, Olympische Spelen, voetbal, binnenvaart, enz. is het een verloren jaar. Corona heeft heel wat grote afspraken doen sneuvelen, dat is waar, maar het is wel kortzichtig als je alleen naar de economische aspecten kijkt. 

Hoe zwaar of licht corona je economisch treft en geloof me, mijn reisbureau's hebben het zwaar, er is geen reden tot paniek. Er wordt meer van je gevraagd en dat is blijven staan in je licht met je voeten op de aarde. 

Deze tijd geeft je de mogelijkheid om naar binnen te keren, te onderzoeken welke kant je op wilt. Een crisis is lastig en geeft kansen. 

We kunnen doorgaan met elkaar als jij de moed hebt om door te gaan, mijn advies is: wees helder, liefdevol en duidelijk. 

Lieve mensen, wil jij je meer verdiepen in de spirituele boodschap over het coronavirus, bekijk dan de filmpjes van Amma.

Met Liefde
Diana

Stilte- Coaching- Body/mind of Ademreis  Sardinië

Zoals je op de foto ziet ligt de locatie met uitzicht op zee en is heerlijk groen. Je hebt keuze uit mooie thema's en een weekje zon is natuurlijk ook fijn! Bekijk hier de reizen.

Informatie over rechten bij pakketreizen schiet te kort

Reisorganisaties en reisbureaus informeren hun online klanten niet of slecht over de soort reis die ze boeken en de annuleringskosten. Dit blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond. Consumenten zijn daardoor niet goed op de hoogte van hun rechten.

Er zijn maar 6 reisorganisaties voor het afronden van de boeking duidelijk over de annuleringskosten. Lees hier verder

Nu noemen ze alleen de grote reisbureau's maar bij Spirituele Vakantie Reizen moet je akkoord gaan met de reis/annuleringsvoorwaarden met het inschrijfformulier. Ons advies is: lees ze goed door voordat je een reis boekt dan weet jij wat je rechten en plichten zijn.

Je mag naar Tanzania vliegen, bij thuiskomst 10 dagen in thuisquarantaine. 

Bekijk hier alle wandel-safari reizen Tanzania

Zet je zelf op de wachtlijst van De Noorderlichtreis feb 2021

Noorwegen zit nu op slot maar we verwachten dat de grens weer open gaat, dan is ons 1ste reis naar Tromsø.

Bekijk hier het filmpje: https://youtu.be/Z64R7ZQH7xk

Fijn om te zien dat veel mensen gebruik maken van de individuele coaching retraite Zutphen

Even weg van je bekende vertrouwde omgeving geeft je de kans om jezelf te ontmoeten binnen een geheel andere setting. Dat geeft je veel voordelen. Lees verder

De andere reisbestemmingen zijn dicht, we hopen dat we binnenkort weer mogen reizen!

Bekijk hier onze BLOGS en we wensen je rust en liefde,
Team en Diana