2021: Vreugde en Hoop

Dag Lieve Mensen,

Wat ik je zou willen toeroepen voor dit jaar is: Blijf stevig staan! We hebben je nodig in deze roerige tijden, we zijn er nog niet, er komt nog meer op ons af. Sta stevig en val niet om!!

Mijn wens voor jou is: sta stevig in hoop en vreugde in 2021! 

Ik kijk naar Corona vanuit mijn spirituele dimensie

Hoe zou het zijn als ik zeg "welkom corona'....oef ik hoor je al zuchten? Door het leven nu en de corona maatregelen word je gedwongen bewuster te kijken naar je situatie, je leven.

We zijn in een vertraging gekomen die ons helpt de juiste vragen te stellen over hoe jij je leven vorm wilt geven. Voel de kracht van deze vraag!

Geef jezelf de tijd en aandacht om naar binnen te keren en onderzoek jezelf. Wat projecteer je nog? Voel jij je een slachtoffer van een situatie? Voel jij je machteloos? Hoe kun je mee bewegen in je nieuwe situatie? Laat je oude waarneming los en ga staan voor jezelf. Vraag hulp als je dat niet lukt!!

Corona confronteert ons met onze eigen doodsangst, dagelijks zien we de cijfers op tv, wil je dit wel zien? Of liever naar binnen keren om te onderzoeken waarvoor je angst hebt? Als je lichaam sterft, gaat je dan bewustzijn dood? Voor mij niet.

Corona brengt verbroedering, we helpen elkaar meer dan ooit. Er ontstaan mooie helende initiatieven. We worden wakker voor de noden van onze zussen en broeders.

Corona en geld, vanuit eigen ervaring wil ik met je delen, dat ik sta, stevig. Met minder geld, meer zuinigheid en bewuster in mijn koopgedrag. Lijd ik/mijn bedrijf verlies? Vanuit het economische aspect wel, vanuit het spirituele aspect niet, geld is energie en ik krijg het precies op het juiste moment wanneer ik mijn rekeningen moet betalen. Ik vertrouw.

Corona heeft een transformerende werking, we komen bij onze weggestopte emoties, corona triggert lijden, ziekte, angst, pijn. Accepteer het, omarm het, kijk met liefde. Adem door, mediteer, heb hoop.

Weet je nog: JIJ BENT LIEFDE

liefs van Diana

Het is nog steeds onzeker of onze februari reizen doorgaan. Natuurlijk kun jij jezelf op de wachtlijst zetten, wij factureren pas als de reis doorgaat! 

Agenda

Geweldige Winterreis Noorwegen
28 februari 2021 - 07 maart 2021 Lees verder

Spirituele Yoga reis: een nieuw begin
09 april 2021 - 18 april 2020 lees verder

Mindful wandelsafari Tanzania
14 mei 2021 - 30 december 2019 lees verder

Mindfulness en yoga reis Sardinië
18 mei 2021 - 22 mei 2021 lees verder

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
12 juni 2021 - 19 juni 2021 lees verder

Midzomernacht reis Lofoten
27 juni 2021 - 04 juli 2021 lees verder

Workshops: Denk Anders, KIJK Anders

Met plezier wil ik deze workshops geven, om je te ondersteunen om anders te leren denken en kijken. Niet meer via de oude bril maar vanuit een nieuwe waarnemingen. 

Denk Anders gaat over, het oude bekende los te laten en dat doe je door inzicht te krijgen over hoe je denkt en kijkt. Hoe kun je schuld, angst en pijn loslaten en hoe leer je met liefde te kijken. 

Soms zitten we vast in een oud patroon, een angst, een gewoonte die ons niet verder helpt. We hebben een sterke tegenkracht nodig om in te zien dat de oorzaak vaak ligt in de manier waarop we denken en waarnemen. 

Die sterke tegenkracht noem ik kleine wondertjes, omdat ze een enorm helder licht laten schijnen in de waarheid. Als we het beperkte in ons kunnen loslaten (het ego) kunnen we de keuze maken om vanuit liefde te kijken. 

We werken met de concrete vragen vanuit de groep, er kunnen max 5 mensen komen per keer. 

De data zijn: 

  • 30 jan
  • 27 feb
  • 27 mrt
  • 24 apr

 

Aankomst vanaf 10.30 met koffie, start om 11.00 tot 12.30, Lunch en dan van 13.30 tot 16.00. Graag opgeven tot 10 dagen van aanvang datum. Jouw investering is €75,-

De workshops zijn bij mij thuis in Zutphen. Ik vraag ieder wat mee te nemen voor de lunch zodat we die samen kunnen delen.

De workshops gaan dus niet over diepte proces coaching, wat ik in mijn praktijk doe!

Ik werk al 20 jaar vanuit de boeken van Marianne Williamson, Terugkeer naar Liefde en Laat je betoveren, deze boeken zijn vertaling van het grote boek:Een Cursus in wonderen. 

Een ander ondersteunend boek voor de workshop is: Het regent geluk.

Ik hoop je te ontmoeten, liefs Diana

Meld je hier aan

EEN VRAAG

Een lieve collega van mij, Khalid, woont nu tijdelijk in Nederland. Zijn retreat centrum in Marokko is gesloten door de corona situatie. 

Hij is hier een opleiding gestart tot coach en voor zijn studie zoekt hij cliënten die GRATIS coaching zoeken op het gebied van zelfontplooiing, ontwikkeling en het vinden van een betere balans in je leven. Omdat hij gelooft in de kracht van de natuur coacht hij je tijdens een wandeling in de natuur. Khalid woont in Utrecht.

Wil je coaching, dan kun je contact met mij opnemen. Alvast bedankt!