De winterzonnewende

Dag Lieve mensen,

Wat een vrede, liefde en licht wil ik met je delen in deze moeilijke tijd. Bij vele mensen heerst angst, verlies van mensen om je heen en/of verlies van werk. Natuurlijk is dat verdrietig. 

Mijn eerste gedachte is 'geef niet op, hou moed en hoop'. Laat de beperkingen en de macht van de politiek niet op je inwerken, hoe moeilijk ook. Wij worden nu uitgedaagd om in mildheid, vertrouwen en liefde door te gaan met ons leven, daar ben ik van overtuigd. 

Ik heb me verzet tegen het politieke systeem die berust is op macht en controle, totdat ik er somber van werd. Ik maakte me zorgen, ja, ook even over mijn eigen bedrijf en andere bedrijven/organisaties. Ik maakte me druk over allerlei regels en inperkingen die we opgelegd krijgen. Ik voelde woede om het onrecht. 

Heeft het mij geholpen? Nee, op geen enkele wijze, behalve dan dat ik mijn woede kwijt ben! 

Ik werd me bewust dat ik mijn verbondenheid met mijn bron was kwijtgeraakt en daarmee te werken, heeft me weer de kracht gegeven om de verbinding te versterken. En daar wil ik je graag in uitnodigen, om bewuster je eigen lijntje met je bron te herstellen of versterken waardoor jij in je kracht komt. 

In je kracht komen wil ook zeggen dat jij bewust je aandacht verplaatst, en dat doe je door positief te denken. Simpel gezegd: positief denken verhoogd je eigen frequentie. Onze frequentie wordt beïnvloed door een aantal factoren, zoals je lichamelijke gezondheid, je emoties en gedachten. Is je frequentie laag, dan trek je negatieve ervaringen aan. Is je frequentie hoog, dan trek je ervaringen aan met een hoge frequentie. 

Als we gezamelijk stoppen om vanuit agressie en angst te reageren op b.v. de corona regelingen en onze frequentie verhogen door liefdevol en positief te denken dan verbinden we ons, dan raken onze harten elkaar en kunnen we het proces in van helen. En helen doe je met je hart.

Om in te zien wat je hart je wilt laten ervaren, is het van belang dat je gaat vertrouwen dat jouw innerlijk een weerspiegeling aan de buitenwereld is. 

Het enige wat je kunt doen is bewust invloed hebben op je innerlijk leven, en vanuit daar te handelen. Dan verandert de buitenwereld mee.

Voor mij staat deze tijd in het teken om mijn aandacht naar binnen te brengen en uit oordelen te blijven. Daar creëer ik liefde, vertrouwen en harmonie. Om uiteindelijk samen te dansen in de golven van het licht van het universum.

Je weet het: jij bent Liefde!
Diana

Vandaag de Winterzonnewende

Kortere dagen en dalende temperaturen kondigen de komst van de winter aan op het noordelijk halfrond.

Dit jaar valt de noordelijke winterzonnewende op 21 december om 11:02 's ochtends. De zonnewende vindt over de hele wereld op hetzelfde moment plaats, maar het lokale tijdstip hangt af van in welke van de 24 tijdszones je woont.  En ten zuiden van de evenaar is de zonnewende in december juist het begin van de zomer. 

Vanaf de Winterzonnewende - (wanneer Jupiter het teken Waterman zal ingaan) kunnen we wakker wakker met de aarde...lees het Blog over: 

Noet en Het ontwaken van het androgyne wezen 

Onder de sterrenhemel van de Egyptische godin Noet of ook genoemd Nut komt 2020 ten einde, waardoor we de indruk krijgen dat niets ooit meer hetzelfde zal zijn. Dit moeilijke jaar heeft onze gewoonten veranderd en ons doen nadenken over de fijngevoeligheid van de balansen in de wereld. Dit heeft een grote kracht gebracht die ons allemaal verenigt, en ook het verlangen om altijd te leren, zelfs van de moeilijkste situaties. De aarde laat haar stem horen als nooit tevoren; onze planeet verandert van frequentie en deze transformatie heeft een effect op alle levende wezens.

Lees verder

Wij wensen alvast een hele fijne Kerst

Het team Spirituele Vakantie Reizen 

en

Zakelijke Coaching Reizen