Durven moeders wel alleen op vakantie?

Durven moeders wel alleen op vakantie?

Met regelmaat krijg ik moeders aan de lijn die graag een reis willen maken maar niet durven. De eerste vraag is vaak 'gaan er ook wel andere moeders mee op een reis'

Ik krijg te horen dat moeders het lastig vinden het gezin los te laten, denken dat het allemaal mis loopt als ze weg gaan. O ja, en wat zeggen je buren en vrienden, welke oordelen hebben zij?

En heb je zelf een moeder gehad die haar "eigen dingen' deed? 

En natuurlijk zijn er ook moeders die al heel lang elk jaar alleen op vakantie gaan, zonder teveel zorgen!

Tot rust komen, ander inzicht, tijd voor jezelf, ontspannen, inspiratie, zijn belangrijke elementen die je leven rijker maken. Je doet wat goed is voor jou en daarmee direct wat goed is voor de kinderen. 

Dus lieve moeder, kies voor een heerlijk onbezorgde vakantie!

Lieve groet,
Diana

Nieuwe reis: Relatie coaching zeilen Tenerife

Elke nieuwe samenwerking is voor mij verfrissend en geeft me energie om het ook tot een heerlijke reis te maken waar je veel aan hebt!

Zo leerde ik Lisa en Martin al kennen voor hun vertrek naar de Canarische eilanden. Zij zijn de energieke vijftiger die het roer om gooiden en hun huis verkochten en nu leven op hun zeilboot. Lees BLOG

De 1ste reis staat, er komen nog meer...

Veel relaties investeren niet voldoende in hun relatie om uit de sleur te blijven. Dat is echt jammer, want je bent ooit verliefd geworden op deze persoon. Niet investeren levert spanningen, irritaties, verwijten enz. op!

Tijdens de zeilreis krijg jullie een programma op maat. Jullie krijgen verdiepende activiteiten om datgene wat jullie verbindt te versterken waardoor er weer positieve energie tussen jullie ontstaat. Jullie leren om op een meer constructieve manier met elkaar te communiceren. Dat betekent dus luisteren naar elkaar, initiatief nemen en jezelf inbrengen in jullie relatie. Wil je meer weten?

Je mag weer naar Marokko

Vanaf 1 maart mag je weer naar deze heerlijk plek in het Atlasgergte!
Ik ben erg blij voor Khalid en Fatima dat de reizen weer doorgaan, en zij staan dan ook vol ongeduld op je te wachten.

Marokko heeft vooral de individuele en familie/vrienden reizen, je ontmoet mensen daar ter plekke. Maak vooral eens die reis naar de Woestijn, in combinatie met een body-mind retraite. 

Ik ben vele keren daar geweest en het is een heerlijk plek!

Lees over de reizen.

Corona versoepelingen in Indonesië komt langzaam op gang. Inmiddels is Indonesië al weer 2 jaar dicht! Maar er komt beweging!

Een nieuwe reis is de RONDreis Java

Ben je al het spirituele pad ingeslagen en zoek je meer verdieping, ook in andere culturen? 

Je wordt stap voor stap mee genomen in de Indonesische cultuur waarvan de spirituele manier van leven nog steeds een heel belangrijk onderdeel is. Je gaat hier ervaren en voelen wat wij ‘In het Westen’ eigenlijk vergeten zijn door de jaren heen.

Je ontmoet mensen die volledig op het Universum vertrouwen. Zij nemen je mee in hun eigen culturele ceremonies zoals bijvoorbeeld een “mandi” (soort douchen, maar dan anders) met heilig water. Dit is een ritueel bij een waterbron waarvan bekend is dat dit ritueel geluk, welvaart en inspiratie brengt voor degene die het ondergaat. Lees verder

Aankomende groepsreizen:

Lifestyle coaching Blue zone Sardinië
23 april 2022 - 30 april 2022►

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
30 april 2022 - 07 mei 2022►

Mindful/wandel/safari vakantie Ngorongoro
05 mei 2022 - 19 mei 2022►

Adem reis Sardinië: Emotionele Detox
14 mei 2022 - 21 mei 2022►

Spirituele rondreis Java Indonesië
11 juni 2022 - 24 juni 2022►

Onze individuele reizen zijn gerust uniek te noemen, je krijgt een programma op maat en je eigen coach/begeleider tijdens de hele reis! En je stemt jouw datum met ons af!

Neem hier een kijkje bij de individuele reizen.

Tegenwoordig gaan veel vrienden ook op een spirituele reis, of zelfs 4 zussen is mijn ervaring, vandaar de vrienden/familie reizen.

Expertise Team Spirituele Vakantie Reizen

Dat mogen we ondertussen wel zeggen! Vanaf nu brengen we in elke nieuwsbrief een verdiepend thema onder de aandacht van 1 van de team leden. 

Dit keer het verhaal van Pim en zijn bindingsangst►