Familiereizen met een ziel

Familie reizen met een ziel

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling is in vele gezinnen gewoon geworden. Er is meer aandacht voor rust en ontspanning en mensen gaan bewuster om met hun gevoelswereld.

Kinderen van deze generatie zijn anders. Zij nemen niet meer klakkeloos alles aan wat anderen zeggen, maar willen zelf voelen en denken. Deze kinderen zijn enorm energiegevoelig en hebben daardoor juist behoefte aan rust en ongedwongenheid.

In onze familie reizen komt het beste van 2 werelden samen. Als ouder heb je de ruimte om een eigen bezinningsprogramma te volgen, terwijl je kinderen lekker de natuur in gaan, zwemmen, schilderen, picknicken en zoveel meer. Uiteraard onder begeleiding als de kids nog klein zijn. Naast het programma heb je tijd genoeg om activiteiten te doen als gezin. 

Er wordt heerlijk voor je gekookt, je wordt liefdevol ontvangen en eindelijk kun je eens dat boek lezen en je energie opladen. 

Familie vakantie Sardinië

Sardinië is een wit gebied, dat betekent: Bij terugkomst uit Sardinië geen PCR test en geen quarantaine!

Niets hoeven en alleen maar doen waar je zin in hebt? En dit samen met je kind(eren)

Even tijd voor jezelf maken en dit op een andere plek zorgt voor rust in je hoofd waardoor je kunt bijkomen. Het zorgt voor minder stress en spanning en daarna kun je alles weer veel beter aan! We bieden je mooie arrangementen aan vanaf 3 nachten, met een creatief programma voor de kinderen.

Onze accommodaties zijn gelegen in de prachtige ongerepte natuur van het tropisch aan doende Sardinië op maar 2 uur vliegen van Nederland. Hier vind je nog heerlijke rust en hoor je alleen de geluiden uit de natuur. Waar vind je dat nog? Lees verder

Familie vakantie Spanje

De Familie Yoga vakanties zijn op maat gemaakt en toch flexibel genoeg om het hele gezin tevreden te stellen. Dit is een unieke kans voor ouders om helende krachten van yoga te combineren, terwijl de kinderen, onder professionele begeleiding, het buitenleven ervaren.

Lees verder

Reisadvies Spanje

Familievakantie Marokko

Op vakantie met het hele gezin is het leukste wat er is! Vooral als je niet een 'gewone'vakantie gaat doen. Jullie gaan naar een Marokkaanse eenvoudige bezinningsplek, midden in het National park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakesh. Het is heerlijk voor kinderen zo midden in de natuur te zijn en om mee te doen aan een kind gericht programma. Kinderen leren veel om in een andere cultuur te zijn!

Tijdens de familie vakantie kun jij als ouder genieten van de massages, hamam, wandelingen, goede gesprekken met gelijkgestemden. Je hebt de vrijheid om zelf de dag in te delen, denk aan een dagexcursie naar Marrakesh of naar de woestijn waar je samen met je kinderen onder de steren te slapen zijn onvergetelijke souvenirs..! Lees verder

Marokko gaat weer open op 15 juni! Lees hier het reisadvies. 

Bekijk hier alle familie reizen

Tot volgende keer,

Liefs Diana