In Liefde leven

In Liefde Leven

De wereld staat op zijn kop, we worden dagelijks geconfronteerd door de media met de gevolgen van het coronavirus. Alsof er geen ander nieuws is te vertellen.

Ik kijk zelden het nieuws en blijf focussen op de positieve dingen zoals: tijd voor de tuin, schilderen, opruimen, mooie boeken lezen, goede telefonische gesprekken, en ik blijf doorgaan met coachen.

Mijn cliënten en ik begroeten elkaar met een lach, desinfecteren onze handen en zitten anderhalve meter uit elkaar. En we hebben de mooiste gesprekken die voor ons beide positieve energie geven. 

Ik ervaar ook veel rust, minder auto's en mensen op straat, het brengt me terug naar mijn kindertijd in de bossen van Lage Vuursche. Dat geeft me een fijn gevoel. 

Mijn boodschap aan jou is dan ook, blijf positief denken en vul je op met liefdevolle gedachten. Het heeft geen zin om angst te voeden, angst voor de ziekte, angst om je rekeningen niet te kunnen betalen, angst om verlies. Hoe moeilijk ook.

Laat je niet meeslepen in negatieve gedachten, maar maak ruimte in jezelf door goed te ademen en blijf je focussen op het moment. Denk liefdevol aan jezelf en aan anderen en waardeer wie je bent. Bekijk de crisis waarin we zijn beland vanuit de beschouwende kant. 

Realiseer dat het nieuws alleen gaat over getallen en de symptomen, het gaat niet over waar het echt over gaat. Daarom deel ik graag deze video boodschap van Marianne Williamson met jou. 

0iQDPhpAJnI