Je mag voelen wat je voelt!

Je mag voelen wat je voelt! 

Dit is een groot thema in mijn coaching reizen. Mensen onderdrukken verdriet, frustratie en boosheid terwijl het hele gezonde emoties zijn.

Ik zie het als "iets" wil gezien worden in jou, een behoefte, verlangen. Maar we hebben geleerd ons te vermannen, niet zwak zijn, niet opwinden, gewoon ff normaal doen.

Tijdens de reis vraag ik mezelf af "hoe ga ik het aanpakken, hoe zorg ik ervoor dat iemand nu echt eens in zijn emotie komt". Meestal lukt het wel, dan gaan de sluizen open. Yes!

Na de emoties komen de oordelen, "dit mag niet van jezelf", een reactie die ik heel vaak zie. Ik blijf aanmoedigen "kom op", laat zien wat er speelt..

.. kan je het nog voelen die oprechte boosheid. Ik hoop het, want dat heb je nog om te kunnen veranderen. Iets in beweging zetten zonder vuur kan niet.

Ik nodig je uit om aankomende week eens te kijken hoe jij je emotie verstopt..en wat je er dan mee doet? (kijk maar eens hoe kinderen dit doen)

Succes!

Verantwoordelijk ten koste van jezelf

Ik kwam een prachtig artikel tegen met een thema die veel voorkomt, ook tijdens de reizen; kinderen die burn-out raken omdat ze in de ouder positie komen.

Wat dit allemaal doet met het kind kan je hier lezen...

Het was weer heerlijk in Marrakesh

Het landschap in Marokko is prachtig en heel afwisselend. Op de foto hierboven zijn we in de woestijn ongeveer een halfuur van Marrakesh. 

Wist je dat je meer dan een dag moet auto rijden om alleen door deze woestijn te komen?

In sep. is de vrouwen reis in Marrakesh, ook dan gaan we weer genieten van deze woestijn, kom je ook? Lees over de reis