Je schuldig voelen bestaat niet

Dag lieve lezers,

Ik gooi het er maar gelijk in "je schuldig voelen bestaat niet". Ik weet zeker dat dit gelijk weerstand oproept en dat is ook de bedoeling. Iedereen kent het gevoel van je schuldig voelen over iets, om het goed te maken ga je vaak pleasen, de ander het naar je zin te maken.

Welk spel speelt zich af in jou? Heeft schuld met liefde te maken? Nee, natuurlijk niet. Schuld is je EGO, een idee dat jij of een ander het verkeerd doet. Het is het EGO ofwel je hoofd die van alles bedenkt om het jezelf en de ander moeilijk te maken. 

Maar JIJ bent liefde, weet je nog?  Jij bent niet het EGO, je hoofd, je schaduwkant! Je bent liefde en licht. Hoe zou het zijn om deze gedachte bij je binnen te laten komen als een mantra die zichzelf herhaald? Hoe zou het zijn om 1 dag alleen maar vanuit deze gedachte "ik ben liefde" te leven? Wat zou er met je gebeuren?

Het kan zijn dat je EGO nog harder gaat roepen, ok,...beschouw het!! Stop met vechten, stop met oordelen, stop jezelf!

Als jij bereidt bent om vanuit liefde en licht je leven te aanschouwen kan het niet anders, dat uit verwondering je hart open gaat. En dat wens ik je toe, deze zachtheid en het aanvaarden van wat het leven je geeft. 

Lieve groet Diana

Een weekend op stap met Diana, alleen voor oud deelenemers van het festival, coaching en coaching reizen....

Een verdiepend weekend die je dichter bij LIEFDE brengt, naar jezelf en de wereld kijkend vanuit je hart. Leren hoe je overvloed en wonderen kunt creëren. In dit weekend doen we minder proces werk, meer vanuit energie en andere manieren van waarnemen. Ga je mee?

23 mrt - 25 mrt 2018 Kijk door de ogen van je hart, lees meer op de site