Levenslessen in een reis

Levenslessen in een reis

Tijdens de spirituele reizen kom je in aanraking met andere culturen, arme en rijke. De verschillende normen en waarden, zetten je tot nadenken. 

Dankbaarheid is er zo eentje, die niet snel terug te vinden is in Nederland. Ga naar een land waar armoede is, en je ziet dat mensen dankbaar zijn voor wat het leven hun te bieden heeft.

Hoeveel je ook worstelt met tegenslagen en dieptepunten, vrede, liefde en vreugde zijn altijd te vinden. Dingen kunnen je overkomen, maar jij bepaald nog altijd hoe jij er mee om gaat.

Ik hou zelf van chaos in een land, wegen, auto's, huizen die niet keurig op een lijn staan, dat geeft me rust. Zo stoorde ik me eerst enorm aan alle prikkels, maar toen ik er eenmaal aan gewend was begon ik de schoonheid te zien in de chaos. Ik realiseerde me, dat waar ik ook ben op de wereld, schoonheid altijd in mij zit. 

Reizen verruimd je geest is mijn mening. Het blijft een geweldige ervaring om in tijd, ruimte en snelheid, mezelf steeds anders te beleven.

Ik heb zin om samen met jou, de wereld buiten je en in je te verkennen. Ik nodig je van harte uit, mijn 1ste groepsreis van dit jaar is: Spirituele reis: Happy Moeders 6 - 13 april

Met Liefde Diana

Zin om een groeps reis te doen naar Griekenand, Tanzania, Marokko?

Bekijk het hier

Bekijk hier onze individuele- familie reizen met wellness, body-mind, safari.

 

27 januari in Bussum

Met Karin den Dulk

Ontdek je eigen Blauwdruk...krijg antwoorden op je vragen!!!

Boek NU

 

Blog: De persoonlijkheid van je kind

Blog: De gehaaste moderne mens

Blog: Ouderschap Hysterie