Mijn persoonlijke wens

Dag Lief Mens,

Kerst 2021

Ik heb een indrukwekkend jaar beleefd, van mooie ontmoetingen, in vertrouwen blijven en geloven in mijn ondernemerschap.

Hoezo, denk je misschien? Ging het zo goed met de reizen? Welnee, als ik puur naar die cijfers kijk, dan heeft dat niet goed uitgewerkt, wat ook logisch is gezien de corona.

Echter heb ik het vertrouwen in het Universum, dat ik precies krijg wat ik nodig heb om te leven. 

Ik heb een dieper vertrouwen in Spirituele Vakantie Reizen en de Zakelijke Coaching Reizen. Elke reis is een parel, goed over nagedacht en uitgewerkt. Elke samenwerking met het team is vanuit het hart. Zij zijn de mensen die de reizen uitvoeren en betrokken zijn op de werkvloer. En mijn taak is, te zorgen voor hun, zodat zij het optimale kunnen geven aan jou. 

Wij wensen voor jou in 2022

Dat er nieuw bewustzijn in ieder van ons en in de hele mensheid mag ontstaan. Die vreugde, overvloed, bewustzijn en liefde verbinden in het Hier en NU.

Alle liefs van Margo, Maurice, Alina, Ziza, Yair, Khalid, Fatima, Deep, Franciska, Marion, Monique en Diana.

Je weet dat je Liefde bent en een fijne Kerst!

Om het thema 'Verbinding'aandacht te geven, geef ik vrijdag 24 dec een Kerst workshop.

Je kunt je opgeven voor maximaal dinsdag 21 dec.

Via o.a. klank, visualisatie en gesprekken maken we samen een ontspannen dag met het accent op het thema verbinding.

Zingen en klanken gaat aan je denken voorbij, het is taal van je ziel. De klanken die in je leven, zoeken een weg naar buiten om gehoord te worden, door jezelf. Klanken horen en voelen, is een prachtige manier om jezelf te versterken, je uit te drukken en jezelf bekrachtigen. Klanken gaat niet over prestatie gerichte oefeningen, het gaat over je lichaam openen en je "Bewust -Zijn" vergroten. Lees verder

liefs Diana

Nieuwe reis met Marion: Spirituele reis Avalon-Glastonbury

Zoek je naar een rustpunt buiten het normale, alledaagse leven? Dan is Glastonbury-Avalon de plaats om naar toe te gaan. Dit dorpje in Zuidwest Engeland is een hele bijzondere plek, het is een eiland vol mythen en legendes, van Draken en Leylijnen tot Godinnen, Goden en Elfen. Van Koning Arthur en de Graal legendes tot Joseph van Arimathea en de Christus energie.

Glastonbury wordt ervaren als een plek buiten tijd en plaats, een toevluchtsoord in onze drukke en vaak koude maatschappij, waarin je jezelf zo makkelijk kwijt kunt raken. Eeuwenlang hebben mensen Glastonbury bezocht als pelgrimstocht of ‘quest’: een spirituele zoektocht naar verbinding en  bezinning, om tot rust te komen, om antwoorden te ontvangen, zichzelf te hervinden en als startpunt voor een nieuw begin.

Lees verder

Mindfulness/Wandel/Safarireis Arusha National Park met Alina
11 februari 2022 - 19 februari 2022

Door het programma heen zijn diverse meditatietechnieken, bewegings- en natuuroefeningen geweven. Maar het lieflijke van Usambara, het extatische van Mambo World Viewpoint, het levendige en speelse van Tanga en het avontuurlijke van Selous of Arusha National Park vragen vooral om extra aandacht voor je hart.

Je hart staat centraal

Door deze trektocht heen weven wij een Mindful programma om je te stimuleren meer vanuit je hart te leven. De westerse cognitieve cultuur zet je van jongs af aan sterk in je hoofd waardoor je afgescheiden raakt van kwaliteiten van het hart als verbinding, liefde, tevredenheid, humor en wijsheid.

Gedurende 9 dagen ga je met je hart zijn, je hart openen, stralen vanuit je hart en oprecht delen waardoor je energie meer gaat stromen. Je komt met een glimlach uit deze safari en zult voortaan weten wat er nodig is om terug te keren naar je hart wanneer je dat wilt.

Ga je mee? Lees verder

Bekijk hier alle Groepsreizen

en de Individuele reizen

en de Familie reizen

Zakelijke Coaching Reizen

Onze Coach Maurice is nu in Thailand tot eind Maart
Boek NU: Individuele Ondernemers-Duikreis Thailand

Als ondernemer wil je alle kansen pakken toch? Deze ondernemersreis is je kans! Je gaat naar de tropische sferen en de relaxte cultuur van het Thaise eiland Koh Chang. Tot jezelf komen terwijl jij gewichtloos de diepe, zuivere wateren in duikt en je verwondert over een nieuwe (onderwater)wereld. Loskomen van de dagelijkse hectiek en even niets moeten, zodat jij ruimte in je hoofd krijgt voor nieuwe ideeën. De magische kracht van dit eiland opent wegen waar jij al die tijd naar zocht!

Lees verder

Individuele Burn-out reis Sardinië met Monique

Door er écht even helemaal uit te zijn en een intensieve burn-out reis aan te gaan, herstel je sneller van je burn-out klachten. Mede door mindfulness, bewegen en je grenzen leren kennen kom jij tot rust om daarna weer vol vertrouwen en ontspannen in het leven te staan.

Lees verder