Gaan we ooit nog reizen?

Dag lieve mensen,

In mijn onderbuik kriebelt het, ik ben er zelf aan toe om weer te reizen, na een jaar thuis. Voorlopig ga ik nog nergens heen, ik wacht met ongeduld op de toestemming...

Waw, in welke wereld leven we nu? Laat ik het maar eens hardop noemen; ik ben er klaar mee, voor mij mag alles open waardoor de economie weer gaat stromen, mensen uit de armoede!

We hebben te leren leven met corona, want ik denk niet, dat die nog weggaat. We hebben mensen nodig met een visie, geen mensen met macht. 

Laten we stoppen met bang zijn, laten we elkaar bemoedigen en inspiratie geven. Met elkaar verbinden en plannen maken. 

Samen in Liefde
Liefs Diana

Wat is nieuw?

In mijn zakelijke coaching retraite in Zutphen, krijg je een uur consult over jou Human Design. Onze ervaring leert dat je sneller inzicht krijgt in je persoonlijkheid.

Human Design combineert moderne wetenschappen (Astronomie, Kwantumfysica, Biochemie, Genetica) met elementen uit een viertal antieke esoterische wetenschappen (I- Tjing, Astrologie, Chakra’s en Kabbala) en versmelt ze tot een synthese, een nieuw holistisch systeem.

Door de combinatie van oude wijsheid en moderne wetenschap kom je tot een verassend helder profiel van jezelf.

Wat leer je over jezelf o.a.?

  • jouw natuurlijke kwaliteiten, valkuilen, en talenten
  • de voor jou beste manier om beslissingen te maken
  • hoe jij het beste een werkdag inricht
  • hoe je een team samenstelt dat effectief samenwerkt
  • in welk werk kom jij het beste tot je recht
  • onderscheid leren maken in je conditioneringen en jezelf
  • hoe maak jij optimaal beslissingen 
  • je energieker wil voelen
  • minder weerstand en meer ‘flow’ wil ervaren

 

Wil je meer weten over deze retraite?

Nieuwe reizen voor gezinnen

Met je kind op een spirituele reis is heel erg leuk, rust en een goed programma voor jou, terwijl je kind een eigen programma krijgt.

Je leert elkaar op een andere manier kennen! Hier zijn alvast de eerste 3 reizen, er komen nog 3 bij! Hou het in de gaten.

Lees verder

Nieuwe Blogs

Zoek je informatie bekijk dan ook onze nieuwe blogs. 

Khalid, mijn collega

In deze tijd is het goed elkaar te helpen, hierbij zijn nieuws

Ayurveda & Ontspanning Massage Praktijk

Ben je toe aan ontspanning? Voel je je niet helemaal lekker in je lichaam& geest? of heb je last in je spieren? Dan is een ayurveda massage goed voor je..!

Een ayurveda massage stelt zich ten doel om lichaam en geest in balans te brengen (of te houden) om zo op een dieper niveau aan klachten te werken. De massage wordt uitgevoerd met warme, geneeskrachtige oliën. Ze kan bijvoorbeeld pijn verlichtend werken voor lichamelijke aandoeningen als reuma, migraine en huidklachten maar is in diepere zin gericht op de balans tussen lichaam en geest.

Maak een afspraak via Ayurvedamassage.vreeland@gmail.com of via 0651736677

Voor een  massagebehandeling in ons praktijk in Vreeland of bij u thuis.

Ik volg het nieuws van de ANVR, ik hoop dat we onder goede voorwaarden binnenkort weer kunnen reizen, zodra er nieuws is laat ik dit weten.

Onze reizen staan gepland, wil je informatie bel gerust. Je kunt jezelf ook op een wachtlijst zetten zonder te betalen. Bekijk hier de groepsreizen en hier de individuele reizen.

Sardinië is inmiddels een wit gebied daar mag je heen! Er is weinig tot geen corona ook in Tanzania, ook daar mag je heen.

Wil je er nu even tussenuit dan zou je mijn coaching retraite kunnen volgen.

Voor nu wensen wij je het allerbeste,
met Liefde
Diana en Team