Trots of compassie op je werk?

Dag Mensen,

Af en toe krijg je nieuws over onze zakelijke bezinningsreizen. Er komen nog steeds nieuwe reizen bij. Wij denken dat werk en privé altijd samengaat. Een probleem op het werk heeft gevolgen thuis en een moeilijke situatie privé heeft effect op je functioneren.

Wij zien dat mensen bewuster worden van kwaliteit van leven en werk. Wij hopen mensen te stimuleren waardoor ze zichzelf worden, ook op de werkvloer! 

met liefde
Diana en Team

Ondernemers-Duikreis Thailand
02  - 09 februari 2020

Deze ondernemers reis is een topper, naast je training haal je ook je duikbrevet! Je gaat mee met Maurice, ik ken hem goed. Een rustige, zeer ervaren ondernemers coach en duiker! 

Je gaat naar de tropische sferen en de relaxte cultuur van het Thaise eiland Koh Chang. Tot jezelf komen terwijl jij gewichtloos de diepe, zuivere wateren in duikt en je verwondert over een nieuwe (onderwater)wereld. Loskomen van de dagelijkse hectiek en even niets moeten, zodat jij ruimte in je hoofd krijgt voor nieuwe ideeën. De energetische kracht van dit eiland opent opeens wegen, waar jij al die tijd naar zocht!

Wat gaan we doen?

 • Leren duiken volgens een internationaal erkend systeem
 • Ontdek je onderbewuste relatie met je onderneming
 • Leer van collega ondernemers in intervisiebijeenkomsten
 • Schrijf je nieuwe blauwdruk als ondernemer, welk leven past bij jou
 • Energetisch en systemische oefeningen voor een diepgaand inzicht

Lees gauw verder op de website

 

Loopbaancoaching: Ontdek je Talent

Je gaat naar Indonesië, naar Margo. Zij is ook een zeer ervaren coach en zij is zeer betrokken bij je ontwikkeling. 

Ontdek je talent is een individueel coaching traject van 10 dagen en wel in een geheel andere setting dan je wellicht gewend bent. Op het authentieke eiland Karimunjawa, Indonesië,  is Alam Kita gelegen. Een bijzondere en magische kracht plek waar je wordt ondergedompeld in een warm en liefdevol bad en tegelijkertijd word je uitgedaagd om met jezelf aan de slag te gaan.

Resultaat na deze reis:

 • beter in balans voelen
 • weten wat je talenten en  verlangens zijn
 • sterker (meer empowered) voelen dan vóór deze reis
 • meer geïnspireerd en gemotiveerd voelen 
 • duidelijker je grenzen kunnen aangeven
 • totaal ontspannen voelen en fit “voor de job” 

 

lees verder op de site

Blog: Zakboek voor succesvolle managers en coaches

Het Zakboek voor succesvolle managers en coaches is voor iedere leider die nóg beter een team wil managen en coachen. Het leert je kijken naar je eigen gedrag in je rol als leider en het effect daarvan op je team. Laat je verrassen door de eyeopeners en praktische tips ...lees verder

Persoonlijk leiderschapsreis Tanzania

Alina woont in Tanzania en zij kent de plekjes waar je moet zijn. 

Gedurende deze prachtige reis (2 reisdagen en 8 accudagen) maak je voor jezelf de balans op: hoe definieer ik het “goede” leven? De reis en het programma helpen je alles wat je draagt te wegen en onnodige lasten die zwaar zijn, los te laten.

Inspiratie haal je uit de buitenaards mooie natuur, lokale bevolking, collega deelnemers en facilitators. Suggesties moedigen je aan om te onderzoeken wat echt belangrijk is, essentiële feiten van het leven aan de orde te stellen, je plezier te hervinden, kijken of gemaakte keuzes nog voor je werken dan wel dat je toe bent aan iets nieuws.

En...

 • safari’s van de gebaande paden af, verbonden met coachings-thema’s en zingeving
 • goede informatieve voorbereiding, flexibel (bijzondere wensen) en toegankelijk voor alle deelnemers
 • professioneel, vriendelijk en service gericht Tanzaniaans team
 • eerste klas vervoersmiddelen, Toyota landcruisers en ezels; ieder moment in optimale conditie.
 • fantastische koks die zorg dragen voor gezonde en smakelijke maaltijden onder eenvoudige omstandigheden

Lees verder →

Zakelijke coaching met mij

Om optimaal te kunnen functioneren is het essentieel dat je natuurlijke behoeften zijn vervuld en dat je talenten/vermogens effectief inzet.  Als groei stagneert, voor jou persoonlijk,  in je team of organisatie kun je de volgende vragen stellen;  in hoeverre zijn de basisbehoeften vervuld? En ben je bewust van jouw talenten/vermogens en zet je ze effectief in?

Lies: Door middel van diverse werkvormen heeft Diana me doen voelen wat ik echt nodig heb, in plaats van met mijn hoofd te bedenken wat goed zal zijn. Daardoor heb ik een andere keuze naar mijn werk kunnen maken.

Lees gauw verder

Blog: Trots op het bedrijf waar je werkt

Veel ceo’s willen dat de medewerkers trots zijn op het bedrijf waar ze werken. Trots op wat het bedrijf doet zodat ze er: graag (komen) werken, blijven en positief over vertellen. Andere bedrijven willen dat hun medewerkers weer trots worden op het bedrijf als dat een beetje is weggezakt door mindere prestaties, tegenwind, andere tijden, slecht bestuur of schandalen. Trots is dan sterker dan vertrouwen en dat is al niet makkelijk om voor elkaar te krijgen. lees verder