Verdiep je relatie

Verdiep je relatie

Nieuwe retraite met Karin! 

Wil jij eens goed de tijd nemen om je relatie tegen het licht te houden? Gebeuren er dingen waar je je vinger niet op kan leggen? Blijf je doorgaan met een onderbuik gevoel dat dingen eigenlijk anders zouden moeten? Geef jezelf en jouw partner dan een groot cadeau.

Je partnerrelatie is dé kans om te voelen en te ervaren hoe jij bent. Je geeft boodschappen aan de ander, maar komen die wel over zoals je ze bedoelt? Je geeft liefde en aandacht, maar wordt dat wel gezien en op waarde geschat? Uiteraard vice versa.

Wanneer je de Intensieve Relatie Retraite doet, ga je 3 dagen volledig met je relatie aan de slag. Even uit het ‘gewone’ leven, even gaat het alleen over jullie. We doen sessies en tussen de sessies door krijgen jullie opdrachten mee om samen aan te werken, daar gaan we dan in de volgende sessie weer mee verder, zo krijgen we inzicht in de patronen, bewust en onbewust gedrag, jullie liefdestaal en ook de valkuilen.

Lees verder

Relatie retraite: Laat Liefde Bloeien Indonesië

Midden in de Javazee vindt de relatie retraite plaats, op het tropische eiland Karimunjawa. De romantische locatie is het perfecte decor en heeft de juiste elementen voor een bijzondere en intieme tijd. Gewoon omdat het je een goed gevoel geeft of omdat jij en je partner het écht nodig hebben.

Deze magische plek zorgt ervoor dat jullie opnieuw jullie verbinding gaat versterken. Margo, jullie coach vindt het geweldig als zij getuige is van hoe individuen die elkaar weer vinden,  weer verliefd worden of een nieuw niveau van liefde ervaren. En dit puur door vrede, begrip en plezier. 

lees verder

Relatie Coaching Zeilen Tenerife

Zeilen op Tenerife is een ontmoeting tussen de onmetelijkheid van de azuurblauwe zee, dolfijnen, de natuurelementen en de ontmoeting met de hartelijke Lisa en Martin. Zij geven jullie een inspirerende relatie coaching reis en doen er alles aan om er een top zeilreis van te maken

De Canarische Eilanden zijn ideaal om met een zeilboot te verkennen waarbij jullie een fantastische mix van ontspanning, avontuur, zeilervaring opdoen, wandelen en professionele relatie coaching krijgen.

Lees verder

Gezinscoaching Zeilreis Tenerife

Samen met je kind(eren) beleef je een onvergetelijke reis waar jullie nog een hele tijd de vruchten van kunnen plukken. Gun jij je gezin meer quality-time maar is dat in de praktijk moeilijk te realiseren? Bijvoorbeeld omdat jij en je kinderen uiteenlopende wensen hebben of omdat jij en je partner verschillende ideeën of achtergronden hebben? Tijdens deze bijzondere zesdaagse zeilreis worden jullie op een speelse manier uitgedaagd om elkaar nog beter te leren kennen en elkaar te (her)waarderen.

Lees verder

Wij hebben mooie inhoudelijke Blogs met het thema relatie! Veel lees plezier en geniet van je zomer.