Voor Organisaties, bedrijven en ZZP!

Voor jou!

De meeste mensen die ons magazine lezen weten dat we werken vanuit 2 reisorganisaties.
Dit keer gaat het magazine over de onderwerpen vanuit: zakelijke coaching reizen.

Lieve groet
Diana&Team

Coach en Support de Coach - Teamleider Training

Wat voor type coach of teamleider je ook bent, in de praktijk loop ook jij weleens tegen een moeilijke situatie, problematiek of casus aan. En dit is logisch, het vak "coach" is gecompliceerd, ook omdat je altijd je eigen instrument bent. En juist daardoor is het raadzaam om regelmatig op een afstand naar jezelf te kijken.

Coach en Support de Coach is een training die je direct kunt toepassen in de praktijk, als je een coach bent, teamleider, manager en/of therapeut. Deze training is zeer intensief en persoonlijk! 

Lees verder

Zakelijke coaching reizen

Leiderschap en ontwikkeling

Technologische vooruitgang, economische verschuivingen, en een langere levensduur betekenen dat we herhaaldelijk ons leven opnieuw zullen moeten uitdenken. Gedurende deze prachtige leiderschapsreis, in het romantische huis van Alina, maak je voor jezelf de balans op: hoe definieer ik het “gewenste” leven? Het programma en het andere continent helpen je dat wat je draagt, te wegen en beperkende lasten en gewoonten los te laten.

Het doel is om krachtig leiderschap te nemen over je eigen denk- en gevoelswereld om vanuit daar jezelf en anderen te inspireren het beste uit jezelf te halen. Lees verder

BLOG: Het persoonlijk ontwikkelbudget is voor wie?

Of een werknemer recht heeft op een persoonlijk ontwikkelbudget, hangt af van de collectieve arbeidsovereenkomst (cao) waar die onderdeel van uitmaakt. In sommige cao’s staat het persoonlijke ontwikkelbudget expliciet genoemd, in andere is dat niet het geval. Ook sommige individuele arbeidscontracten bevatten de mogelijkheid om een ontwikkelbudget op te nemen. Lees verder

BLOG: Boek: Leidinggevenden zijn Contextmakers 

In organisaties worden de beste resultaten behaald door samen te werken. Samenwerken op zich hoeven we helemaal niet te leren, het zit al bij ieder van ons in het bloed. Waarom worden de veiligheidsvoorschriften op de bouwwerf stelselmatig genegeerd? Waarom wordt er steeds naar de leidinggevende gelopen om problemen opgelost te krijgen? 

Lees verder

Voor HR - Medewerker: Plan NU een kennismakings gesprek!

Wil jij ook een gezonder (werk)klimaat binnen jouw organisatie? Als HR manager of – medewerker zul je vast gemerkt hebben dat Stress een steeds grotere rol speelt bij je collega’s. Vaak tot burn-out aan toe… Stress is iets dat niet ‘vanzelf’ weggaat maar waar je wel proactief iets aan kunt doen.

Zakelijke Coaching Reizen heeft veel ervaring met preventieve stressbestrijding door in een compleet andere omgeving werknemers te coachen en te begeleiden. 

Zelfstandige met of zonder personeel

Je bent zelfstandig ondernemer, met of zonder personeel. Soms een beetje ‘eenzaam’ bestaan want je hebt niet echt een sparring partner. En je wilt naast je ambitie op werkvlak ook graag privé in beweging blijven. Letterlijk en figuurlijk. Je wilt verandering, en je wilt de diepte in. Je weet dat jij de spil bent van je eigen bedrijf. Je klanten komen op je pad voor één reden en die reden ben JIJ. Lees verder

Outplacement

Het is ingrijpende gebeurtenis als je gedwongen wordt om van functie of baan te veranderen. Natuurlijk levert je dit allerlei gevoelens op zoals onzekerheid, twijfel, verdriet en afwijzing. Het beste wat je voor jezelf kunt doen is de regie pakken en jezelf deze ouplacement reis gunnen.

Lees verder