Coachingretreat “traumaheling & verwerking” Spanje
Bepaal zelf je vertrekdatum

   Intensieve coaching retreat “traumaheling & verwerking”

   Kom tot de kern en diepe heling in 5 dagen op een mooie locatie in zuid Spanje in een villa in de bergen met zee uitzicht. De costa Tropical is een fijne plek om je gedachten tot rust te brengen, stress los te laten en tijd te hebben voor jezelf.

   Heb jij een zware en heftige tijd achter de rug en heb je tijd nodig voor je eigen verwerkingsproces? Tijd gaat snel en snelheid zorgt voor overprikkeling, spanning en stress. Als je geen tijd maakt en neemt voor je traumaverwerking dan zal je op een gegeven moment vastlopen in bepaalde situaties. Zo kan je keer op keer in dezelfde situaties belanden, krijg je niet wat je nodig hebt en verlangt en voel je je onzeker, angstig en pieker je in cirkels met gedachten. 

   Voor wie is Traumaverwerking / innerlijk kind healing

   Alle mensen zijn belast met trauma’s denk hierbij aan: Vermijding, afkeer, angststoornis, bindingsangst, verlatingsangst, misbruik, manipulatie, incest, ongeluk, ptss, parentificatie, hypochondrisch, ziekte, BDE, echt scheiding, rouw en verlies.

   Kom tot rust en luister naar je hart

   Heb jij zin om te leven vanuit je hart en je weer positiever te voelen? Wil je doorbreken in oude patronen en met een positief gevoel door het leven gaan?

   Herken jij jezelf in:

   • Vele negatieve en onzekere gedachten hebben
   • Niet lekker in je vel zitten
   • Je hoofd maakt overuren en je weet niet wat je voelt
   • Je staat momenteel voor belangrijke keuzes en je twijfelt?

   Naar binnen keren

   In deze retreat verander jij je gedrag, leer je anders te denken, kom je tot inzicht en voel je je eigen kracht weer. Onder je trauma zitten je antwoorden verborgen en als je naar binnen keert voel je ook weer liefde voor jezelf.

   De retreat werkt vertragend waardoor je zenuwstelsel kalmeert. Een rustig zenuwstelsel zorgt ervoor dat je helder en positiever kan nadenken, je kan beter slapen en je ervaart ontspanning in je hele lichaam. Je verstilt en je hoort hoe je in cirkels denkt en je leert hoe je dit kan doorbreken. 

   Je voelt je lichaam, emoties en waar er spanningen zitten. Je “detoxt” van oude emotionele pijn door haptonomisch lichaamswerk en yoga. Er komt verdieping in je proces en je voelt steun en back up in jezelf. Je voelt je geborgen en veilig bij jezelf waardoor er verbinding ontstaat met je hart en ziel. 

   In de verbinding is er verzachting en vertrouwen waardoor jij langzaam weer opent voor de leuke mogelijkheden in het leven en komt er ruimte voor nieuwe doelen en focus in je leven. 

   De coaching

   Maneesha legt de focus in de coaching sessies op liefde, positief in het leven staan en vreugde. Trauma verwerking is een serieuze bezigheid en in dit proces heb je liefde, warmte en geborgenheid nodig. Doordat er pijn is is er vaak weerstand op spelen en genieten. Er zit angst, schaamte en schuld bij of voor. De focus van liefde in je verwerking brengt jou dichterbij je eigen kracht en zelfliefde en deze positieve emoties helpen direct om meer te ontspannen en stress kwijt te raken. In de coaching sessies ga jij het hele plaatje weer te zien, je voelt je eigen behoeftes en verlangens en wat echt belangrijk is voor jou. Je voelt je gezien, gehoord en gesteund. 

   Vertrouwen en Zelfacceptatie

   Als jij naar huis gaat heb je weer vertrouwen dat het leven je ook mooie dingen te bieden heeft. Je weet hoe je beter kan omgaan met moeilijke situaties en wat je moet doen. Na deze retreat voel jij ook weer meer vreugde en plezier. Bent ook doelgericht om positief te leven. Er is meer zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Je voelt je krachtig genoeg om keuzes te maken en richting te bepalen. Er is verbondenheid, rust en liefde binnen in jezelf. 

   Kortom in deze 6 dagen heb jij antwoordt op je vragen en ben je instaat de veranderingen door te voeren die je wilt. 

   Ga je mee?

  • Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden.

   Voor wie is Traumaverwerking / innerlijk kind healing

   Alle mensen zijn belast met trauma’s denk hierbij aan: Vermijding, afkeer, angststoornis, bindingsangst, verlatingsangst, misbruik, manipulatie, incest, ongeluk, ptss, parentificatie, hypochondrisch, ziekte, BDE, echt scheiding, rouw en verlies.

   Per retreat kan Maneesha maximaal 2 mensen ontvangen die individuele coaching krijgen.

   Alleen de Yoga en meditatie onderdelen doe je dan samen.

  • Tarieven, 1 pers. kamer met eigen badkamer

   6 daagse €2549,-
   8 daagse €3297,-

   • elke dag Individuele coaching
   • elke dag lichaamsgerichte sessies

   Inclusief:

   • ontbijt-lunch en diner
   • Programma/coaching
   • Ontbijt, lunch, diner
   • Water, thee
   • Fruit, Smoothies, Sapjes, Snack
   • Gas, water, licht, eind schoonmaak
   • Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

   Exclusief

   • €35,- boekingskosten
   • vlucht
   • vervoer taxi of bus naar de locatie
   • maaltijden en drankjes buiten de locatie

   Ben je ZZP'er 
   En je wilt je factuur opgeven aan de belastingdienst zodat je voor honderd procent je winst kunt afromen?
   Dan betaal je €300,-- meer. 

   Volg je een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn. Ook de reis- en verblijfskosten kun je volledig opvoeren als kosten. (bron: Belastingdienst). 

   Inclusief aanwezig op locatie:

   • Yogamat, Yogabolsters, Meditatie kussen
   • Yoga blok en touw, Fleece deken
   • Klankschalen, Tekenspullen en papier
   • Zwembad en Wifi
   • Alcohol- en rook vrije locatie
   Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
  • Maneesha

   Maneesha heeft in de afgelopen jaren vele mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze heeft het vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen. Haar bevindingen zijn afgestemd op jouw ziel en wat jij nu nodig hebt.

   Ze is opgeleid als houding en bewegingstherapeute, haptotherapeute, yoga- en dans docente, quantum healing hypnose therapeut, medium en healer. Ze leert jou om het leven vanuit een spirituele manier te bekijken en je weg naar binnen te vinden om je eigen antwoorden intuïtief te weten. Ze is breed opgeleid en met haar kennis en kunde neemt ze je mee naar binnen naar het centrum van je ziel om in je eigen kracht te staan, je passie te vinden en de liefde van je leven te zijn.

   Alles wat zij aanbiedt is een persoonlijke investering in jezelf, om te groeien, te openen en te transformeren naar de vijfde dimensie. Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe authentieker de taal van de ziel stroomt en we de nieuwe tijd en nieuwe aarde kunnen verwelkomen.

  • Gaat organisch en afgestemd op elkaar

  • Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart. Wij organiseren onze reizen zoveel mogelijk buiten de vakanties. Daardoor profiteer jij van vluchtaanbiedingen. Deelnemers komen uit Nederland en België. Wij geven advies over de vluchten en de vliegmaatschappijen. Spirituele Vakantie Reizen is niet verantwoordelijk voor de vluchten. Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-annulerings verzekering af!

   Luchthavens
   De dichtstbijzijnde luchthaven is Malaga Airport (50 min). Je kunt vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Dusseldorf-Weeze met Ryanair en Transavia.

   Naar de locatie, keuze 1: Taxi vliegveld-huis
   Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga
   Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €60,-
   Met 4 personen kan er een busje besteld worden wat €21,- enkele reis kost
   Wanneer je weer naar huis gaat haalt de taxi je op en brengt je naar het vliegveld

   Van en naar het huis
   Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit
   Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten.

   Keuze 2: Trein-bus
   Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt.
   Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje.
   Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation. Zie link bussen
   De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

   Keuze 3: Eigen vervoer
   Wil je een auto huren raden we je aan dat via sunnycars te doen. Kies dan een auto die wel 20 minuten de berg op kan, waar geen cement is.

  • Reiservaringen van deelnemers

   • Spirituele Verdieping Spanje
    20 dec 2023

    Spirituele verdieping retreat Spanje

    De retreat was overweldigend in zeer positieve zin! Ik had Maneesha gevraagd om me te helpen over een drempel te komen en dat is meer dan uitstekend geslaagd. De verzorging en omgeving (en het weer) was een extra plus. Ik heb de massage van Patricio als heel fijn ervaren.

    De hond van Maneesha ging volledig in ons ritme mee: met onze yoga of meditatie ging hij zelf ook in stand rust. Wanneer wij gingen wandelen was hij enthousiast van de partij. En hij zingt mee.
    Kortom, ik ben enthousiast en vooral ook goed geholpen. Een aanrader.

    Hartelijke groet, Margriet

   • Traumaheling retreat Spanje
    05 jul 2023

    Traumaheling retreat

    In een kleine week heeft mijn ontmoeting met Maneesha voor een omslag in mijn leven gezorgd. De plek, boven op een berg waar ik elke ochtend de zonsopgang kon ervaren, de start met yoga en de liefdevolle begeleiding van Maneesha die waar nodig juist ook confronterend kon zijn waren ontzettend helpend. Hierdoor voel ik mijn levenskracht en weet ik welke stappen ik te zetten heb in mijn leven. Dankjewel!

    Jasna 

   • Retraite Spanje: Een heerlijke ervaring
    10 mei 2023

    Retraite Spanje: Een heerlijke ervaring 

    De retreat bij Maneesha was een geweldige ervaring. Ik voelde me onmiddellijk welkom en comfortabel. Ik heb genoten van de rust, het prachtige uitzicht en het lekkere eten. Het helemaal weg zijn van alle dagdagelijkse prikkels bood de mogelijkheid om bij mezelf te komen en met mezelf aan de slag te gaan. Maneesha stemt vlekkeloos op je af en leid je op een organische manier van de ochtendyoga naar het ontbijt naar de volgende sessie enz. Ik ben opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis vertrokken en ik kon ook heel wat dingen afsluiten en achterlaten. 

    Kortom.... Ik ben supertevreden! 
    Groet van Anneleen

    Bekijk hier de retreats naar Spanje

  • Klimaat Zuid Spanje

   Het mediterrane klimaat strekt zich uit van de Andalusische vlakte langs de zuidelijke en oostelijke kusten tot aan de Pyreneeën, aan de zeezijde van de bergketens die parallel aan de kust lopen. Voor een groot deel van het jaar is het zonning met een aangenaam winter klimaat!

   De totale neerslag in deze regio is lager dan in de rest van Spanje, en is geconcentreerd in de late herfst-winter periode. In het algemeen is de regenval gering, vaak ontoereikend, onregelmatig en onvoorspelbaar.

   Reis Verzekeringen

   Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

   Als je ziek wordt

   Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Bij de dokter of in het ziekenhuis werkt niet altijd je verzekerings kaart. Dan moet je wel cash betalen. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Spirituele Vakantie Reizen.

  • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

   Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
   Hoe werkt het boeken van de reis?
   Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

  De locatie » De Villa » » Spanje-Andalusia

  De prachtige Villa ligt rustig in subtropisch klimaat, met zwembad, mooi zeezicht en omringt door grote groene bergen waar je fijn kunt wandelen. Het is stil, er is een hoge energie en de Villa nodigt je uit om tot rust te komen. 

  In de villa wonen 5 katten, een hond en Maneesha.

  Indeling villa

  Er zijn3 gastenkamers en 2 badkamers. Eén gastenkamer heeft een eigen badkamer en de andere 2 gastenkamers delen een badkamer. Boek een kamer voor jezelf of deel met een vriend of vriendin. Er is een ruime woonkamer met open haard, waar een werkplek aanwezig is, internet en een tafel met stoelen. Buiten is een groot terras met ligbidden en uitzicht op de omgeving. 

  Unieke Kwaliteits Garantie
  Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België!

  Dit reisaanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).