Verdiepende Spirituele retreat Spanje
Bepaal zelf je vertrekdatum

   Verdiepende Spirituele retreat Spanje

   Ervaar de stilte vanuit een zonnig terras met uitzicht over de oceaan van de Costa Tropical in Zuid Spanje. Voel de wind, hoor de vogels, eet gezond en licht en kom weer in balans en harmonie. Verblijf in een vrijstaande privé villa met eigen zwembad en een eigen slaapkamer.

   Heb jij behoefte aan geen prikkels om je heen en alleen maar even bezig te zijn met jezelf en verdiepen in je eigen spirituele interesses? Dat kan in deze retreat. Zie het ook als een digitale detox retreat. Even geen telefoon, tablet, computer of televisie. Lekker staren in de open haard, over de zee en de natuur om je heen voelen.

   De wereld zit in één van de grootste spirituele transformaties

   Veel mensen voelen dat er iets aan het verschuiven is en zijn op zoek naar gelijkgestemden om te praten en te delen. Ook om op een andere manier te leven en bewustzijn wat niet meer passend is met het verleden. Er komen realisaties dat vele mensen niet meer bij hun omgeving passen en er een schifting plaatsvindt. Spirituele verdieping geeft ook onthechting en loslaten. Een proces wat soms pijnlijk en heftig kan zijn. Het is belangrijk dat je weet en voelt dat je niet alleen bent in je proces want het kan eenzaam zijn en je kan je niet begrepen voelen. Verdieping in je proces bereik je sneller door begrip van een ander en verbinding met je lichaam, geest en ziel.

   Emotioneel detoxen is noodzakelijk

   Om in je eigen groei stevig te staan nodigt het leven en deze tijd jou uit om oude pijn los te laten en in de energie van liefde te stappen. Het liefdesbewustzijn is de frequentie van de nieuwe wereld die iedereen mag omarmen.

   In deze retreat zijn er stilte meditaties, adem meditaties en begeleide trance meditaties om de liefdesfrequentie sterker te ervaren. Ze brengen je in contact met je ziel en hogere zelf en brengen een diepe energetische heling. Voor de liefhebbers zijn er ook mantra meditaties en stilte wandelingen. 

   Even geen prikkels en geen egostrijd

   Door yoga en meditatie op deze fijne plek open jij je lichaam en geest. Heb tijd voor jezelf om de antwoorden die binnen in je zitten te horen en te voelen. Je kijkt mijlenver over de zee en om je heen zijn de bergen. Een perfecte plek om je yoga poses en de ondersteuning van de natuur te voelen. 

   Deze retreat is perfect voor jou als je:

   • al een beetje of veel yoga ervaring hebt
   • behoefte hebt aan rust en stilte
   • zelfreflectie hebt 
   • te detoxen met gezond en licht voedsel
   • spiritueel verdieping zoekt en gelijkgestemden

   Je begeleiding

   Maneesha is een spiritueel therapeut en yogadocente. Al je spirituele verhalen en ervaringen zijn welkom. De coaching sessies zijn gericht op het 5D bewustzijn en leven vanuit een plek van je hart en onvoorwaardelijke liefde. Wanneer je ‘wakker’ bent op je pad dan is bewustzijn de sleutel en de verbinding met je ziel een groot cadeau. Maak de innerlijke leider wakker binnen in jezelf en voel je zielsmissie in dit leven. 

   Aanwezig ZIJN

   In deze retreat leer jij om aanwezig te zijn terwijl de wereld om je heen veranderd. Hoe je in je centrum blijft en verbonden met je eigen essentie. Je spirituele gaven en talenten zijn helder en in je werk en leven kan jij de beste versie van jezelf inbrengen. Je komt tot rust, voelt vertrouwen en diepe ontspanning. Je lichaam is soepel, in balans en gegrond. 

   Voeding

   Het eten is vegetarisch tot plantaardig. Het is voedzaam met veel groente en fruit. Het eten geeft je energie en is ondersteunend voor de verdieping in je spirituele proces. Het is een waardevolle retreat met verschillende aspecten die het liefdesbewustzijn in jezelf activeren. 

   Ga je mee?

  • Deze reis is geschikt voor vrouwen en mannen van alle leeftijden. Per retreat kan Maneesha maximaal 2 mensen ontvangen die individuele coaching krijgen.

   Alleen de Yoga en meditatie onderdelen doe je dan samen.

  • Tarieven, 1 pers. kamer met eigen of gedeelde badkamer

   6 dagen retreat €1797,-

   Inclusief:

   • ontbijt-lunch en diner
   • Programma/coaching
   • Ontbijt, lunch, diner
   • Water, thee
   • Fruit, Smoothies, Sapjes, Snack
   • Gas, water, licht, eind schoonmaak
   • Beddengoed, lakenset, 2 handdoeken

   Exclusief

   • €35,- boekingskosten
   • vlucht
   • vervoer taxi of bus naar de locatie
   • maaltijden en drankjes buiten de locatie

   Ben je ZZP'er of ZMP’er?
   En je wilt je factuur opgeven aan de belastingdienst zodat je voor honderd procent je winst kunt afromen?
   Dan betaal je €1997,- 1 pers. kamer.

   Volg je een training, opleiding, cursus, seminar of workshop die aantoonbaar leidt tot verdiepen van je kennis, dan zijn dit zakelijke kosten die volledig aftrekbaar zijn. Ook de reis- en verblijfskosten kun je volledig opvoeren als kosten. (bron: Belastingdienst). 

   Inclusief aanwezig op locatie:

   • Yogamat, Yogabolsters, Meditatie kussen
   • Yoga blok en touw, Fleece deken
   • Klankschalen, Tekenspullen en papier
   • Zwembad en Wifi
   • Alcohol- en rook vrije locatie
   Op elke pagina van een reis zie je de reisvoorwaarden staan. Wij raden je aan om deze goed door te lezen dit kan problemen of teleurstellingen voorkomen. Door de reisvoorwaarden zichtbaar te maken op de website voldoet Spirituele Vakantie Reizen aan haar wettelijke verplichtingen.
  • Maneesha

   Maneesha heeft in de afgelopen jaren vele mensen begeleid om te groeien en te helen op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Ze heeft het vermogen om jou te begrijpen, te doorzien en aan te voelen. Haar bevindingen zijn afgestemd op jouw ziel en wat jij nu nodig hebt.

   Ze is opgeleid als houding en bewegingstherapeute, haptotherapeute, yoga- en dans docente, quantum healing hypnose therapeut, medium en healer. Ze leert jou om het leven vanuit een spirituele manier te bekijken en je weg naar binnen te vinden om je eigen antwoorden intuïtief te weten. Ze is breed opgeleid en met haar kennis en kunde neemt ze je mee naar binnen naar het centrum van je ziel om in je eigen kracht te staan, je passie te vinden en de liefde van je leven te zijn.

   Alles wat zij aanbiedt is een persoonlijke investering in jezelf, om te groeien, te openen en te transformeren naar de vijfde dimensie. Hoe meer mensen in hun kracht staan, hoe authentieker de taal van de ziel stroomt en we de nieuwe tijd en nieuwe aarde kunnen verwelkomen.

  • Gaat organisch en afgestemd op elkaar

  • Voordelig vliegen

   Met Spirituele Vakantie Reizen boek je de vlucht en de spirituele reis apart.  Gaat een vlucht te laat of zijn er andere problemen met een vlucht dan ligt de verantwoording bij de vlucht maatschappij. Sluit dus een goede reis-en annuleringsverzekering af!

   Luchthavens
   De dichtstbijzijnde luchthaven is Malaga Airport (50 min). Je kunt vliegen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Dusseldorf-Weeze met Ryanair en Transavia.

   Naar de locatie, keuze 1: Taxi vliegveld-huis
   Er staat een taxi voor je klaar als je geland bent op het vliegveld Malaga
   Een gedeelde taxi voor 2 personen is €30,- enkele reis en voor 1 persoon €60,-
    

   Van en naar het huis
   Mocht je excursies willen maken vanuit het huis dan is er een taxi die je kan brengen. Dit kost je rond de €15,-/€25,- per enkele rit
   Lopen naar de dorpen is rond de 60-90 minuten.

   Keuze 2: Trein-bus
   Vanuit Malaga vliegveld is er een trein van 5 minuten die je naar Malaga busstation brengt.
   Er is een bus die vertrekt om 11.30 naar Sayalonga en duurt een uurtje.
   Iemand van ons haalt je dan op bij het busstation. Zie link bussen
   De bus kost €4,- en de trein €4,- Dus voor een enkele reis ben je rond de €10,- kwijt

   Keuze 3: Eigen vervoer
   Wil je een auto huren raden we je aan dat via sunnycars te doen. Kies dan een auto die wel 20 minuten de berg op kan, waar geen cement is.

  • Reiservaringen van deelnemers

   • Spirituele Verdieping Spanje
    20 dec 2023

    Spirituele verdieping retreat Spanje

    De retreat was overweldigend in zeer positieve zin! Ik had Maneesha gevraagd om me te helpen over een drempel te komen en dat is meer dan uitstekend geslaagd. De verzorging en omgeving (en het weer) was een extra plus. Ik heb de massage van Patricio als heel fijn ervaren.

    De hond van Maneesha ging volledig in ons ritme mee: met onze yoga of meditatie ging hij zelf ook in stand rust. Wanneer wij gingen wandelen was hij enthousiast van de partij. En hij zingt mee.
    Kortom, ik ben enthousiast en vooral ook goed geholpen. Een aanrader.

    Hartelijke groet, Margriet

   • Traumaheling retreat Spanje
    05 jul 2023

    Traumaheling retreat

    In een kleine week heeft mijn ontmoeting met Maneesha voor een omslag in mijn leven gezorgd. De plek, boven op een berg waar ik elke ochtend de zonsopgang kon ervaren, de start met yoga en de liefdevolle begeleiding van Maneesha die waar nodig juist ook confronterend kon zijn waren ontzettend helpend. Hierdoor voel ik mijn levenskracht en weet ik welke stappen ik te zetten heb in mijn leven. Dankjewel!

    Jasna 

   • Retraite Spanje: Een heerlijke ervaring
    10 mei 2023

    Retraite Spanje: Een heerlijke ervaring 

    De retreat bij Maneesha was een geweldige ervaring. Ik voelde me onmiddellijk welkom en comfortabel. Ik heb genoten van de rust, het prachtige uitzicht en het lekkere eten. Het helemaal weg zijn van alle dagdagelijkse prikkels bood de mogelijkheid om bij mezelf te komen en met mezelf aan de slag te gaan. Maneesha stemt vlekkeloos op je af en leid je op een organische manier van de ochtendyoga naar het ontbijt naar de volgende sessie enz. Ik ben opgeladen en met nieuwe inzichten naar huis vertrokken en ik kon ook heel wat dingen afsluiten en achterlaten. 

    Kortom.... Ik ben supertevreden! 
    Groet van Anneleen

    Bekijk hier de retreats naar Spanje

  • Klimaat Zuid Spanje

   Het mediterrane klimaat strekt zich uit van de Andalusische vlakte langs de zuidelijke en oostelijke kusten tot aan de Pyreneeën, aan de zeezijde van de bergketens die parallel aan de kust lopen. Voor een groot deel van het jaar is het zonning met een aangenaam winter klimaat!

   De totale neerslag in deze regio is lager dan in de rest van Spanje, en is geconcentreerd in de late herfst-winter periode. In het algemeen is de regenval gering, vaak ontoereikend, onregelmatig en onvoorspelbaar.

   Reis Verzekeringen

   Een reisverzekering is verplicht! Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte vlucht naar huis kan flink in de papieren lopen. De reiziger is verplicht een reis en annuleringsverzekering af te sluiten.

   Als je ziek wordt

   Alles kan gebeuren, ook ziek worden. Bij de dokter of in het ziekenhuis werkt niet altijd je verzekerings kaart. Dan moet je wel cash betalen. Zorg dat je wel verzekerd bent, dat kan vaak met je reisverzekering zodat je het geld terugkrijgt. Mocht je een ongeval krijgen komt dat dus op eigen rekening van je verzekering te staan en je kunt dit niet terug krijgen via Spirituele Vakantie Reizen.

  • Je deelname aan deze reis reserveren met dit formulier:

   Een reis reserveren is nog niet een reis boeken!
   Hoe werkt het boeken van de reis?
   Besluit je de reis te boeken, dan krijg je een inschrijfformulier. Heb je dit ingevuld dan heb je de reis geboekt!

  De locatie » De Villa » » Spanje-Andalusia

  De prachtige Villa ligt rustig in subtropisch klimaat, met zwembad, mooi zeezicht en omringt door grote groene bergen waar je fijn kunt wandelen. Het is stil, er is een hoge energie en de Villa nodigt je uit om tot rust te komen. 

  In de villa wonen 5 katten, een hond en Maneesha.

  Indeling villa

  Er zijn3 gastenkamers en 2 badkamers. Eén gastenkamer heeft een eigen badkamer en de andere 2 gastenkamers delen een badkamer. Boek een kamer voor jezelf of deel met een vriend of vriendin. Er is een ruime woonkamer met open haard, waar een werkplek aanwezig is, internet en een tafel met stoelen. Buiten is een groot terras met ligbidden en uitzicht op de omgeving. 

  Unieke Kwaliteits Garantie
  Spirituele Vakantie Reizen is uniek in Nederland en België!

  Dit reisaanbod valt onder de garantie van STO Garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).