Authentieke Spirituele Vakantie Reizen

Reiscategorie Loopbaancoaching

De mooiste zakelijke retraite

Zoek je een goede balans tussen je zakelijke en privé-doelen? Moet je tien ballen tegelijk in de lucht houden en twintig to-do lijstjes afwerken? Of zoek je inspiratie als ondernemer of manager? Wil je werk doen waardoor je talenten beter tot hun recht komen? 

De dagelijkse sleur of door de vele veranderingen in werk, heb je niet meer altijd voor ogen wat jij echt belangrijk vindt. Tijd dus voor een ommekeer, een zakelijke retraite! En doordat je meer zicht krijgt op jezelf, kun je ook anderen beter zien in hun unieke persoonlijkheid, bijdrage en talent.

Wij hebben een aparte website speciaal bedoeld voor mensen met een outplacement budget, ondernemers, managers en leidinggevende uit bedrijven en organisaties. Bezoek: www.bezinnings-reizen.nl

Onze zakelijke bezinningsreizen

In een zakelijke retraite stap je tijdelijk uit je drukke bestaan om in alle rust en stilte erachter te komen wat je écht wilt in je werk en leven. Dit is allesbehalve een verkapte vakantie, want om die inzichten te verkrijgen moet je aan de bak. Niet door te versnellen, maar door te vertragen.

Zo ga je aan de hand van een gevarieerd programma en onder begeleiding van ervaren trainers aan de slag met je eigen vragen, sta je bewust stil in het hier en nu. Je houdt daarbij focus op jouw werk en doelen, zodat je maximaal profiteert van de opgedane inzichten.

Onze reisbestemmingen

Je kunt kiezen tussen een ondernemers duikreis in Thailand, Loopbaancoaching in Indonesië, Mindfulness reis in Italië, Individuele coaching reis in Tanzania, Nederland of Cambodja. Bekijk direct de reisbestemmingen.

Wij ontmoeten je graag
Diana Bergsma

Avontuurlijke, populaire spirituele reizen

 

Schrijf je nu in voor:

En geen zorgen – je gegevens zijn veilig. Je kunt je op elk moment uitschrijven. 

Aanvragen →