Een nieuw jaar 2022

Dag Lieve mensen,

Welkom in 2022! Ik heb er zin in, een nieuw jaar geeft hoop en inspiratie.

Wij wensen voor dit jaar dat we probleemloos kunnen reizen, dat alle landen weer open gaan en dat we leren leven met corona.

Bij ons staat er niets stil, we blijven in beweging om de mooiste reizen voor jou te ontwikkelen. En dat doen we met veel plezier!

Hieronder kun je de nieuwe reizen lezen, en onderaan de nieuwsbrief staan al onze bestemmingen op een rijtje.

Wij verwelkomen je graag!

Liefs Diana en Team

Nieuwe reis: Rondreis Java

De start van de spirituele reis begint op het paradijselijke eiland Karimunjawa (Oost-Jawa) dat ligt in de Javazee en is onderdeel van een kleine archipel met 27 bewoonde en onbewoonde kleinere eilandjes. Karimunjawa is niet alleen een prachtig en authentiek deel van Java maar dit eiland heeft ook een hoge mate van voelbare spiritualiteit.

Met name op de locatie Alam Kita, waar je de eerste week verblijft.Margo ondersteunt je in het vinden van antwoorden, door haar liefdevolle en soms confronterende coaching. Daarnaast is zij ook je gids en neemt ze je mee naar bijzondere krachtplekken op Java en laat zij je ervaren hoe het spirituele leven is op deze plekken.

Je wordt stap voor stap mee genomen in de Indonesische cultuur waarvan de spirituele manier van leven nog steeds een heel belangrijk onderdeel is. Je gaat hier ervaren en voelen wat wij ‘In het Westen’ eigenlijk vergeten zijn door de jaren heen. Je ontmoet mensen die volledig op het Universum vertrouwen. Zij nemen je mee in hun eigen culturele ceremonies zoals bijvoorbeeld een “mandi” (soort douchen, maar dan anders) met heilig water. Dit is een ritueel bij een waterbron waarvan bekend is dat dit ritueel geluk, welvaart en inspiratie brengt voor degene die het ondergaat. 

De reis is ingedeeld als groepsreis, die is 2x per jaar en je kunt ook met je vrienden/familie vanaf 2 personen.

Spirituele rondreis Java Indonesië
11 juni 2022 - 24 juni 2022

Spirituele reis voor 2 pers. naar Java, Indonesië

Body & Mind retreat Zuid Spanje

Deze reis kun je alleen doen of ook met vrienden..

Heb je last van stress, zit je niet lekker in je vel of zoek je een boost? Gun jezelf dan deze fijne Body & Mind retreat. Ontspan en geniet van: vreedzame oefeningen - yoga, meditatie, qi gong - om je te helpen vertragen, ontspannen en opnieuw contact te maken met je lichaam en ziel. lees gauw verder

Lifestyle coaching Blue zone Sardinië
23 april 2022 - 30 april 2022

Ben je op zoek naar een bijzondere ervaring en wil je kennis opdoen over een Blue zone gebied? Ga dan mee naar Sardinië, dit is een Blue zone gebied.

Blue zones zijn afgebakende gebieden waarvan de bevolking een specifieke levensstijl en leefomgeving deelt en waar de mensen meetbaar gezond langer leven. Het concept ontstond uit het demografische werk van Gianni Pes en Michel Poulain naar regionale concentratie van honderdjarigen op Sardinië

Fysieke activiteit, hechte sociale banden, minder stress, sober leven en lokaal geproduceerde voeding zijn belangrijke invloeden op een gezond leven!

De lifestyle coaching reis laat je ervaren hoe je met minder kunt leven, door je een week lang deelgenoot te maken van de way of living hier. Je gaat samen met Monique een aantal onderdelen integreren in je dag en ervaren hoe dit voelt. Lees verder

Spirituele reis Avalon-Glastonbury, deze kun je boeken alleen of met vrienden

Zoek je naar een rustpunt buiten het normale, alledaagse leven? Dan is Glastonbury-Avalon de plaats om naar toe te gaan. Dit dorpje in Zuidwest Engeland is een hele bijzondere plek, het is een eiland vol mythen en legendes, van Draken en Leylijnen tot Godinnen, Goden en Elfen. Van Koning Arthur en de Graal legendes tot Joseph van Arimathea en de Christus energie. Lees door

Onze reisbestemmingen