Uitgelicht: Het Spirituele en Helende Retreat in Indonesië

Margo is je spirituele begeleider voor: Het Spirituele en Helende Retreat in Indonesië

Wie is Margo?

Zeven jaar geleden ben ik, bijna letterlijk, op het fantastische eiland Karimunjawa verzeild geraakt, midden in de Javazee. Ik ging met m’n rugzak alleen op reis naar Indonesië.  

Op dat moment zat ik zelf op een stevig keerpunt in mijn leven. Mijn partner, maatje en de vader van mijn kinderen was 2 maanden daarvoor overleden. Tijdens een prachtig concert van Bach in een kerk in Naarden kreeg ik een heel duidelijk visioen van mijn man. Hij keek me aan en het enige dat hij zei was: “Jij moet naar Indonesië….” En weg was ie weer.

Ik was op z’n minst gezegd in de war want ik had nog nooit eerder zo’n duidelijk visioen van een overleden persoon gekregen. Ik sliep er een nachtje over en de volgende dag heb ik m’n ticket geboekt en 6 weken m’n werk opgeschort. 

Gedurende de hele reis had ik het gevoel dat ik gestuurd werd door hem. Niets bleek toeval te zijn en uiteindelijk belandde ik op het eiland Karimunjawa om daar de rest van mijn vrije tijd te blijven.

Eenmaal terug in Nederland liet het mij niet meer los. Ik had mijn hart verloren. Dit charmante, authentieke Indonesische eiland (de grootte van half Terschelling) ging in mijn systeem zitten en is er niet meer uitgegaan. Ik wist dat mijn leven om moest, een andere koers gaan varen en ik wist ook dat mijn toekomst op Karimunjawa lag… Na het ‘planten van het spreekwoordelijke zaadje’ heb ik een kleinschalig resort centrum gemanifesteerd voor yoga & meditatie en spiritualiteit. Een plek om tot rust te komen, een plek om jezelf te (her)ontdekken en een plek om ruimte te geven aan je wellicht al ontluikende spirituele gevoelens.

En dit alles midden in de natuur, aan de zee en in de jungle.

Het Spirituele en Helende Retreat in Indonesie

Voor alles wat er geheeld mag worden

Sta je op een (keer)punt in je leven? Je voelt dat heel duidelijk maar je kunt er nog niet echt handen en voeten aan geven. Je weet van binnen dat er iets getransformeerd mag gaan worden. Maar je bent nog zoekende naar de manier waarop.

In deze 10 daagse groepsretreat word je uitgenodigd om gebeurtenissen uit het verleden/heden en de daarbij horende emoties te gaan voelen om ze vervolgens los te laten waardoor er iets nieuws kan ontstaan. Dit brengt je meer in de kracht van het NU.
Geniet van de heldere warme turquoise zee, de mooiste zonsondergangen en een liefdevolle omgeving waarin je wordt verzorgd.

Margo, je coach, begrijpt waar je staat, wat er in je omgaat en hoe dit verlangen naar “iets anders”, zelfs je leven omgooien als het nodig is. Zij heeft “De Helende Reis naar Indonesië” al gedaan…

De groepsretreats zijn:

03 maart 2023 - 12 maart 2023

en 

13 november 2023 - 22 november 2023

Een ervaring van deelnemer Nicole

Afgelopen augustus 2022 ben ik drie weken alleen naar Indonesië gegaan. Het voelde als een enorme kracht dat ik hier naar toe moest gaan. Vraag me niet waarom, het is ook bijna niet uit te leggen. Alsof iemand tegen mij zei; ga maar, het is goed. Ik voelde totaal geen angst.

Alles was goed geregeld en ik volgde mijn hart…

De prachtige natuur, de geur, het heerlijke eten, de liefdevolle en behulpzame mensen en het respect onderling naar elkaar. Dit was op en top genieten. Lees verder

BLOG: Reizen naar Java, Indonesië

Voor de 9e keer stap ik nu weer in het vliegtuig naar Indonesië. Als ik na 13 uur vliegen en 3 films later uit het vliegtuig stap, voel ik me beetje opgewonden… Wat maakt toch dat ik me zo thuis voel in dit land? Iedere keer weer als ik voet op deze bodem zet, de lekkere, warme deken voel en er allerlei geuren in mijn neus komen, voel ik me zo verbonden!

Lees verder

Kun je ook via je bedrijf of organisatie naar Indonesië? 

Natuurlijk kan dit en vele zakelijke klanten hebben hier al gebruik van gemaakt! 

Bekijk hier de reizen