Hoe zorgvuldig gaan met elkaar om in het gezin?

Hoe zorgvuldig en positief gaan we met elkaar om in het gezin?

Elk gezin heeft zo zijn vaste structuren, grenzen en gewoontes. En natuurlijk wil je dat je kind zich veilig voelt en een positieve relatie met je opbouwt. 

Als ouder heb je de beste intenties en wil je het goed doen voor je gezin. Echter het leven zelf brengt ook uitdagingen waardoor de balans in het gezin verstoord kan worden. Wat doe je dan? 

Uit ervaring weten wij dat ouders vaak te lang wachten met hulp vragen, dat is jammer want zo stapelen de problemen zich op.

Lisa en Martin geven hele mooie gezinsreizen op hun zeilboot in Tenerife.

Lisa is gespecialiseerd in het werken met gezinnen! Lees ook gelijk haar ervarings blog.

En ja hoor, het is weer tijd voor de warmte van de Woestijn...

Je gaat naar de Marokkaanse eenvoudige bezinningsplek, midden in het National park Toubkal. Dit kleine intieme resort, waar ook Nederlands wordt gesproken, ligt zo’n drie kwartier van Marrakech.

De herberg ligt in de bergen van de Atlas en je ontmoet de prachtige natuur in combinatie met een traditionele cultuur. Hier zijn voel je het contact met de aarde. Je krijgt massage, hamam, voetbad en inspiratie wandeling om te ontspannen. 

Naar de Woestijn

Via de Tichka Pas reis je een dag lang langs Ouarzazate per jeep door mooie natuurlandschappen. De bewoonde wereld laten we steeds verder achter ons. Waar de weg eindigt wisselen van transport, we zetten de tocht voort op dromedarissen die ons naar onze verstilde oase aan de rand van de woestijn brengen.

De dagen in de woestijn staan in het teken van rust, stilte, bezinning en het gevoel van ZIJN. Je slaapt in een nomaden tenten of buiten onder de sterrenhemel..

Meer weten?

Aankomende groepsreizen:

Lifestyle coaching Blue zone Sardinië
23 april 2022 - 30 april 2022►
 bijna vol

Mindful/wandel/safari vakantie Ngorongoro
05 mei 2022 - 19 mei 2022►

Adem reis Sardinië: Emotionele Detox
14 mei 2022 - 21 mei 2022► nog 1 plek

Spirituele rondreis Java Indonesië
11 juni 2022 - 24 juni 2022

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
02 juli 2022 - 09 juli 2022► Nog 1 plek

Mindfulness & Zeilreis Griekenland 
30 juli 2022 - 06 augustus 2022► nog 2 plekken

Mindful/wandel/safari vakantie Ngorongoro
31 juli 2022 - 14 augustus 2022► nog een paar plekken over

Mindfulness & Zeilreis Griekenland
13 augustus 2022 - 20 augustus 2022►

Bekijk hier de individuele reizen en de vrienden/familie reizen

Expertise verhaal van Monique over Trauma verwerking (nu met werkende link)

Het herhalen van de traumatische gebeurtenis d.m.v. praatsessies is niet effectief gebleken en veel cliënten zijn er ook op een gegeven moment klaar mee...lees meer

Pijn reist door het familie systeem totdat iemand bereid is om te voelen. En dan maak je het pad vrij voor de komende generaties. 

Heb je daar hulp bij nodig en wil je met of zonder je gezin/familie een opstelling doen? Zoek dan nu contact met Diana.

Sven: een bijzonder moment voor mij, toen Diana me voorstelde dat ik in mijn situatie, een andere rol kan en mag aannemen! Het gaf me lucht en greep op de situatie. Daar kan ik wat mee. De praktische en confronterende manier van Diana's coaching spreken me erg aan. 

Wil je meerdere dagen coaching ontvangen?

Natuurlijk wil je eerst weten of haar coaching voor jou doeltreffend is. Je kunt Diana bellen voor een gratis intake. De coaching is gericht op duurzame gedragsverandering. 

Zakelijke Coaching Reizen

Steeds meer bedrijven, ZZP en organisaties vinden ons. Nog weinigen weten dat je persoonlijk budget vis je werk kan inzetten voor een van onze reizen. Lees verder