Human Design, De zeilreis verhuist, en Kerst

Dag lieve lezers,

Er staat weer veel te gebeuren bij Spirituele Vakantie Reizen. Nieuwe reizen en dag retraites met nieuwe thema's. 

We blijven inspelen om verschillende en vernieuwende methodes in te brengen in onze reizen en dag retraites. 

Nieuw is: de Human Design dag retraites: je bent perfect zoals je bent, in Zutphen, Bussum en Rotterdam. Ik vind het een geweldige manier van kijken naar de mens. Ik heb inmiddels ook mijn eigen persoonlijke Human Design boek ontvangen.

We dragen allemaal een verleden met ons mee en de vraag is, in hoeverre je verleden nog je gedrag bepaald. En dat is meer dan je denkt is mijn ervaring. 

Human Design gaat uit van het idee dat je geboren bent met een bepaalde blauwdruk, maar weinig mensen leven dit omdat ze vast zitten in rollen en starre overtuigen vanuit het verleden. Je mist daardoor ook kansen!! 

Mijn eigen voorbeeld

Ik kom uit een gezin waar emotionele chantage een grote rol speelde. Daardoor moest ik me aanpassen, kleiner maken en vooral niet opvallen.

Dit gaf me onzekerheid en een verkeerd beeld over mezelf. Mijn Human Design zegt: dat ik vanuit mijn blauwdruk een natuurlijke leider ben. 

De vraag is dan wat leef ik nu? Leef ik het onzekere meisje of leef ik de natuurlijke leider.

Zie je het verschil tussen mijn blauwdruk en mijn verleden?

Ik hoop echt dat de Human Design over jou een andere verhaal heeft. Lees hier het blog: Wat is Human Design

 

De catamaran zeilt van Thailand naar Europa

Deep en Mallika maken een spannende tocht met hun catamaran. 

Aangezien het juiste zeilseizoen eraan komt om vanuit Thailand via Zuid India door de Rode zee te zeilen om vervolgens via het Suez kanaal het Middellandse zee gebied te bereiken, zijn we ons ten volle aan het voorbereiden om spoedig te kunnen vertrekken. Zoals velen onder jullie wel weten is dit niet de meest veilige route gebleken in het verleden gezien de piraterij.

Wij vinden het daarom ook spannend om te gaan, maar na grondig onderzoek en contact met het leger aldaar lijken momenteel de voordelen om deze route te volgen in plaats van de veel langere route via Zuid Afrika in vaak onrustige zeeën op te wegen tegen de risico's. Lees het hele Blog

Blijf niet alleen met Kerst

Het kerst Festival van Liefde komt eraan. Het zijn heerlijke ontspannende dagen. Mooie workshops, warme sfeer, vrijblijvend en gezellig. Kleine groep en leuke begeleiders: mijn persoontje en Mariette.

Ga je mee? Lees hier verder